Amaryllis

Tæt på centrum og kun få minutters gang fra stranden i Perissa på Santorini ligger det hyggelige Hotel Amaryllis. Både hotellets beliggenhed, det dejlige hotelområde med pool og den hyggelige snackbar lokker mange gæster til.

Ugens Deal

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på rejser til:

Epirus Lefkas Samos
Kos Limnos Skiathos
Korfu Santorini Saranda
Lesvos / Mytilini    

Rabat gælder også på kombinationsrejser til nævnte rejsemål. Gælder nye bookinger hele sommeren 2023 når du booker mellem den 27/1-12/2 2023.

Gælder ikke grupperejser. Kan ikke kombineres med andre rabatter og rabatten er allerede fratrukket de viste priser

Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 85 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Amaryllis er bygget i traditionel kykladisk stil og har et lille poolområde med få solstole. Håndklædeservice indgår. Pool-/snackbar. Stranden i Perissa ligger kun 2-3 minutters gang fra hotellet. Stranden er en af Santorinis mest populære med sort lavasand og klart, blåt vand. Hotellets gæster kan låne solstole og parasoller på Hotel Aquarius, ca. 500 meter fra hotellet.

Gratis wifi overalt på hotellet. Gratis fitnessrum. Receptionen er åben 24 timer i døgnet.

Stranden er hovedattraktionen i Perissa. Der er forskellige vandsportsfaciliteter mod betaling, og stranden er fyldt med restauranter, barer, caféer og butikker. Der er også et supermarked og busstoppested, hvis du vil tage bussen til Fira eller Oia for at opleve den berømte solnedgang.

Hotellet ligger ca. 150 meter fra stranden og ligger centralt ved hovedvejen. Støj fra trafikken forekommer.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmad

Alle hoteller i Perivolos & Perissa

Santo Miramare Resort

Den smukke stilrene arkitektur og fredelige omgivelser på Santo Miramare Resort får dig hurtigt i feriestemning. For de mindste er der en børnepool, hvor de kan lege og plaske. Og du er velkommen til at slappe af blandt jacuzziens bobler og nyde en kølig drink. Velkommen til ren nydelse og afslapning!

Veggera

Veggera har en god beliggenhed midt i centrum og lige ved stranden. Hotellets fine poolområde har to pools. Her er der alle muligheder for at slappe af med en god feriekrimi og nyde en græsk salat i restauranten.

Gardenia

Gardenia ligger et par minutter fra den skønne lavastrand i Perissa. Dagene kan enten tilbringes ved hotellets pool eller på oplevelse blandt Santorinis smukke natur og mange seværdigheder.

Villa Eleftheria

Villa Eleftheria ligger i den smukke by Perivolos på Santorinis sydøstkyst. Hotellet tilbyder komfortable lejligheder, nogle i den hvidkalkede stil, der er typisk for øen. Her kan du slappe af ved det lille poolområde eller tilbringe dagene nede på den sorte lavastrand. I Perivolos er du tæt på både taverner og barer.

Aqua Blue

Velkommen til hotel Aqua Blue – et moderne hotel som ligger lige ved den sorte lavastrand i Perivolos! Poolområdet har en storslået udsigt over Det Ægæiske Hav, og i hotellets restaurant serveres veltillavede retter. Hotellets beliggenhed på strandpromenaden indbyder til skønne aftengåture blandt områdets tavernaer og restauranter.

9 Muses Resort

Velkommen til 9 Muses Resort - et skønt hotel med en hyggelig atmosfære i Perissa på Santorini. Hotellet har et smukt poolområde og er beliggende nær stranden. Du bor i lyse dobbeltværelser, og morgenmad er inkluderet i prisen.

Marybill

Ideelt beliggende nær stranden og centrum af Perissa finder du Hotel Marybill. Indkvarteringen er ganske enkel, men en perfekt mulighed for dig, der værdsætter beliggenhed frem for mange faciliteter. Hotellet har en pool, og der er ikke langt til den sorte lavasandstrand.

Perissa Diamond

Perissa Diamond har et dejligt poolområde, og stranden ligger lige på den anden side af gaden. Hotellet ligger i gåafstand til centrum af Perissa, men for at opleve mere kan du leje en bil og opleve omgivelserne og med øen Santorini med de berømte og populære byer Oía og Firá.

Andreas Studios

Andreas Studios er et enkelt lejlighedshotel i gåafstand fra stranden i Perissa med et dejligt poolområde. Lidt længere væk ligger centrum og havnen, hvor man kan tage en båd over til stranden i Kamari.

Sandy's Paradise

Sandy's Paradise ligger få minutters gang fra centrum og sandstranden i Perissa. Hvis du ikke ønsker at tage på dine egne eventyr omkring Santorini, kan du slappe af og nyde ved hotellets poolområde.

Perissa Central

Perissa Central er et enkelt hotel for dem, der har brug for en god base, gerne vil bo nær stranden og opleve mere af den postkortsmukke ø Santorini.

Iliada Odysseas Resort

Iliada Odysseas Resort ligger lige ovenfor stranden i Perivolos, og fra hotellet kan du gå ind til selve Perissa by. Nyd skønne dage ved hotellets pool, som også har en jacuzzi for mere afslapning.

Aspro Phos

Aspro Phos er et stilfuldt hotel med et dejligt og afslappende poolområde tæt på stranden i Perissa. Dagene kan fyldes med dyp i poolen og egne udforskninger rundt på øen.

Thera Mare Resort

Thera Mare Resort er et dejligt hotel i udkanten af Perissa i gåafstand til den sorte lavastrand i Perivolos. Hotellet har en pool og en poolbar. Lej gerne en bil og oplev øen Santorini med vindmøller, hvide huse og postkortsmuk udsigt.

Petri Suites

Petri Suites tilbyder ikke kun græsk gæstfrihed, men også stilfuldt indrettede suiter i moderne stil. Der er et dejligt poolområde med ekstra tykke madrasser til total afslapning. Lidt længere væk finder du den sorte lavastrand Perivolos, hvor du også finder barer og restauranter.