Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8 ud af 10 baseret på 35 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,0 / 10
Rengøring
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,8 / 10
Mad og drikke
 
8,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,3 / 10
Service
 
8,2 / 10

Seneste anmeldelse


4 ud af 10

+
Deres internet
-
Vi fik igen et værelse ud til en baggård, man kunne ikke sidde på terrassen da personalet stod og røg lige til højre for vores terrasse. Vi bad om at få et andet værelse allerede den første dag da jeg har allergi mod cigaretrøg. Hotellet sagde at der ikke var et andet værelse da de var fuldt booket. Vi kontaktede en guide (Stina) som prøvede at kontakte hotellet, vi kunne godt få en opgradering mod en merbetaling på ca € 30 pr nat hvilket snarer til ca kr 1500,- ialt. Det var vi ikke interesseret i og det viste sig jo så at hotellet ikke var fuldt booket hvis de kunne opgradere os mod betaling. De ønskede så ikke at vi blev tilfredse gæster. Vores værelse lå meget tæt på receptionen og hver morgen når personalet mødte ind kunne man høre dem snakke og trampe op og ned ad gange og trapper fra kl ca 5:20 Uden hensyntagen til gæster.

Bekræftet køb : 2023-05-27


7 ud af 10

+
Pool området og morgenmaden
-

Bekræftet køb : 2022-10-08


6 ud af 10

+
Belliggenhed, Fint poolområde, rigtig god morgenmad og meget søde tjenere på den lille bar/restaurant .
-
Vi havde værelse 205,203,201 ud til baggård. Det var da ok, men vi havde forventet en anelse større altan m minimun plads til tørresnor til badetøj. Meget meget småt. Fra ventilation på bad på 201 blev der blæst en konstant cigaret-lugt ind. Meget mystisk. Vi sagde det i reception, men det blev ikke opklaret/ordnet. Vi fik heller ikke nøgler til safeboks på nogen af de tre værelser. De sagde noget m at forrige gæster havde taget nøglerne med. Vi kunne opbevare værdier i reception, sagde de. Men det gav samlet et lidt dårligt indtryk vedr værelserne. Men alle var meget søde og venlige.

Bekræftet køb : 2022-09-10


8 ud af 10

+
Beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2022-08-06


5 ud af 10

+
beliggenheden
-
Meget lille balkon der ikke kunne bruges p.g.a. luftpumpen Udefra kommende bargæster havde fri adgang/blev opfordret til at bruge pool/poolområde, derfor megen uro. En eftermiddag indtog 15 englændere heraf flere berusede, poolområdet og fik hotelgæsterne til at forlade poolområdet - en meget dårlig oplevelse for os hotelgæster

Bekræftet køb : 2022-06-04


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

78% af gæsterne anbefaler

246 bedømmelser
Meget godt
 
81
Godt
 
87
Middel
 
42
Mindre godt
 
22
Dårligt
 
14

5 nyeste bedømmelser

24-09-2013

af Bjarke R Hasselager, Danmark

Tæt på stranden

Hotellet ligger ca midt i Kamari by, og bogstavligt talt få skridt fra stranden. Vi havde et værelset mod vandet, og en super god udsigt. Værelserne er enkle og rene. Men gamle og simple. Bruseren virker lidt on/off i forhold til varmt koldt vand, og badeværelset bar generelt præg af at være gammelt og slidt. Sengene var ok, og det var fint med et lille køleskab og A/C på værelset. Poolen var ok, selvom der ikke var så meget plads omkring den. Dog var der dog generelt god plads overalt da vi var der i September -uden for højsæson. Hotellet er fint generelt, og personalet er meget flinke. Man bor tæt på alt, og der er lidt lyd fra gaderne og de omkring liggende resturanter. Det er dog ikke noget voldsomt, og der er ingen højtspillende barer. Der er internet dækning omkring receptionen, og lidt udenfor. Selvom det var meget ustabilt -dog vist generelt bare øens tilslutning. Så vidt vi fandt ud af, var der ikke gratis liggestole på stranden til dette hotel -andre havde vist. Men de koster mellem 5-10€ alt efter hvor på stranden.

 
25-06-2012

af Per S Væggerløse, Danmark

Sommer 2012

Hotellet har en megen central placering i Kamari by, tæt på de bedste spisesteder, og alligevel i rolige omgivelser. Smilende og venligt personale, i reception, og ved morgen buffet. Rengøring og morgen buffet absolut godkendt. Det ville dog klæde hotellet, hvis chefen på hotellet, var ligeså venlig og kunne hilse, som resten af personalet.

 
10-05-2023

af Connector64257372559 Holland

great experience at RK beach hotel

We stayed at the RK beach hotel for 9 days and had an amazing experience. The hotel is beautifully located, overlooking the sea. The location is great, there are endless very nice restaurants on walking distance. The host of the hotel is really friendly and was constantly joking around, all the other staff were also super helpful and sweet. Great experience, would recommend!

 
10-05-2023

af Philip M

May 2023

Spent two nights was great location and property. Staff was awesome and helpful, parked our rental car on nearby street with no issues. Would come back good value and staff are great! Cleaning crew for property is great too always clean and safe place

 
08-05-2023

af Catherine H

Lovely hotel owner and staff

Nice hotel for the price we paid, room was adequate and the pool and views were lovely, what really made our stay was how fantastic the hotel owner was and all the staff were very accommodating,even allowing us to check in early as our flight arrived early in the morning. Would stay again if we were in Kamari