Imperial Med

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Velkommen til Imperial Med der ligger på en afsides strand i Agia Paraskevi på Santorini. Her bor du i smukke bygninger med havudsigt blandt hyggelige stier og frodige indergårde.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-4 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 2,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Bo i traditionelle, kykladiske huse blandt frodige områder og nær stranden på smukke Santorini.

Her findes pool med poolbar samt solstole og parasoller. Hotellet har også en privat del på den nærmeste strand. Håndklædeservice ved både pool og strand.

På Imperial Med findes en a la carte-restaurant, der tilbyder middelhavsretter. Restauranten serverer morgenmad, frokost og middag og ligger ved siden af poolen med udsigt over Det Ægæiske Hav.

På hotellet findes en spa, der bl.a. tilbyder skønhedsbehandlinger, massage, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger. Her findes også sauna, dampbad og jacuzzi.

Receptionen er åben døgnet rundt. Gratis wifi på hele hotellet og parkering. Mulighed for basketball, tennis og bordtennis.

Nær hotellet findes flere restauranter. Der er ca. 20 min. til fods til Kamari strand, og ca. 30 min. til stranden Monolithos. Hotellet ligger ca. 2,5 km fra lufthavnen, ca. 12 km fra havnen Athinios og ca. 8 km fra øens hovedstad Fira.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg.