Værelsestyper

Deluxe-værelser

Lyse og moderne deluxe-værelser med smart-tv med satellitkanaler. Miljøvenligt køleskab og nespressomaskine. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med jacuzzi og havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelser

Pæne dobbeltværelser med ekstraopredning i sovesofa. Smart-tv med satellitkanaler. Miljøvenligt køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon eller terrasse. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-3 personer.

Junior-suiter

Lyse og moderne junior-suiter med dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-3 personer.

Større superior-værelser

Større superior-værelser i etage. Dobbeltseng eller to separate senge samt badeværelse med brus og toilet på øvre plan. Yderligere en dobbeltseng eller to separate senge og badeværelse med brus og toilet på nedre plan. Tv med satellitkanaler. Køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Balkon. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-4 personer.

Superior-værelser

Superior-værelser med dobbeltseng eller to separate senge. Tv med satellitkanaler. Køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2 personer.