Bedømmelse af Afrodite Venus Beach Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,3 ud af 10 baseret på 100 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mad og drikke
 
7,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,6 / 10
Service
 
8,5 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-05


8 ud af 10

+
Beliggenhed og rengøring Personale i restaurant og poolbar, søde venlige og hjælpsomme .
-
Bedre service og gladere personale i receptionen. Vi måtte vente 1-11/2 time på at få vores værelse da vi ankom . Der gives 10% ved køb af mad og drikke på mesogaia ,men det blev ikke trukket fra regningen selvom vi oplyste det (det virkede som om de havde “glemt” det.når regningen kom )

Bekræftet køb : 2019-09-14


7 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Bedre opredning på værelset.

Bekræftet køb : 2019-07-20


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

71% af gæsterne anbefaler

977 bedømmelser
Meget godt
 
363
Godt
 
364
Middel
 
164
Mindre godt
 
47
Dårligt
 
39

5 nyeste bedømmelser

26-07-2016

Indlæg af 951hc København, Danmark

Dyr halvpension ift. prisen

Indkvarteret i to værelser, hvor adgang til det øverste værelse var via en trappe inde i hotelværelset. En del larm fra aircondition. Beliggenheden er fin - tæt på stand og byliv. Havvandet er ikke til små børn, da det bliver meget hurtigt dybt. Maden - dvs. morgenmad og aftensmad - er på det jævne og virker meget "kantineagtigt". Prisen var næsten 30.000 kr. for to voksne og to børn i 10 dage (højsæson).

 
29-07-2021

Indlæg af OanaU22

Avoid this hotel

I cannot believe the poor service and the food quality of this hotel, according with the money we paid. Just so anybody will make an idea about it, we had half board package, in the morning was buffet but in the night we had no choice but to eat what they served. Some deserts were: ice cream melted in a fancy cup, fruit salad in juice looked like supermarket cheap salad just some fruits chopped and served in some juice without anything (shame I did not made some pictures). Overall it is not 4 stars hotel at all, even the accommodation is poor with very small rooms where you’ll find 2 beds putted together so they look like a one big bed. In conclusion find some other place where you can enjoy the holiday as Santorini it’s a beautiful island.

 
08-07-2021

Indlæg af MissFernweh Europe

Perfect location but single-use plastic

We had a double superior room, which was rather small, but sufficient, as we did spent most of the time outdoors. The room comes with a nice balcony, a table and two chairs. They do change your towels every day which is madness considering that they lack water on the island. The Restaurant is very pretty, service is friendly, good is good, vegetarian options are available. Negative point: at the Pool Restaurant as well as on the Beach they will bring you Drinks etc in single use plastic!!! This is not what you would expect in a 4 star hotel and is just not ok anymore. I really hope that management will re-think this soon and reduce plastic! The Beach is Stone, black, I recommend water shoes. Water is very clean and it’s wonderful to swim in. Busstation and bakery are very close to the Hotel.

 
27-06-2021

Indlæg af O5402HSmarkm

Beautiful!

Stayed there for 1 week. We had a great room close to the pool. The breakfast and dinner were excellent everyday and the staff friendly with a smile always. The beach is in front of the hotel which was perfect for us! Would definitely recommend it to anyone. Special thanks to the girls in the restaurant and the reception for all their help and service.

 
06-06-2021

Indlæg af K5271YTalainm

An oasis of happiness

An unexpected stay organized at the last minute due to the sanitary conditions of the Covid. We needed to recharge in the sun and it was just perfect. We had a wonderful room with sea view and private jacuzzi, perfect for a little sunrise coffee. We greatly appreciated the half board, as the hotel restaurant is excellent. The hotel is perfectly located by the sea, not too far from the airport, and at a reasonable distance from other points of interest on the island, whether by bus or quad. This review would not be complete without a tribute to the kindness of the people who made this stay unforgettable.