Afrodite Venus Beach Resort

  • • Perfekt beliggenhed ved strandpromenaden
  • • Dejligt poolområde
  • • A la carte-restaurant med smuk havudsigt
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Afrodite Venus Beach Resort er beliggende ved den sorte lavastrand i Kamari, hvilket gør, at du bor nær det meste. Smukt poolområde omgivet af palmer, en a la carte-restaurant med dejlig havudsigt og en spa for lidt ekstra luksus...


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser for 2 personer. Junior-suiter for 2-3 personer. Superior-værelser for 2 personer. Større superior-værelser for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed og rengøring Personale i restaurant og poolbar, søde venlige og hjælpsomme .
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 20 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Afrodite Venus Beach Resort ligger midt på strandpromenaden i Kamari. Her findes et poolområde med pool, separat børnepool og jacuzzi. Pool-/snackbar. Solstole, parasoller samt pool-/strandhåndklæder.

På hotellet er der to restauranter. En buffetrestaurant med morgenmad og middag (ved tilkøb af halvpension spiser man her), og en a la carte-restaurant, Mesogaia, beliggende mod stranden med smuk panoramaudsigt. Om aftenen er det også muligt at nyde en drink ved Mesogaias barområde.

Døgnåben reception. Minispa med indendørs pool, udendørs jacuzzi, sauna, hamam og forskellige behandlinger mod betaling. Hotellets gæster får 15% rabat på behandlinger og indgang til spaen. Niveauforskelle på hotelområdet. Hvis du har sen hjemrejse, tilbyder hotellet adgang til et baderum. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår. Halvpension (morgenmad og 3-retters a la carte middag) kan tilkøbes.

Værd at vide

  • Strandpromenaden skal krydses for at komme til stranden.
  • Niveauforskelle på hotellet, der består af flere bygninger. Visse værelser har flere trapper end andre.

Alle hoteller i Kamari & Agia Paraskevi

Alesahne Beach

Den perfekte beliggenhed lige ved havets svalende bølger, gør Alesahne Beach til et skønt ferievalg. Hvis du foretrækker at bade i poolen, kan du slappe helt af ved hotellet pool. Den største udfordring bliver at vælge mellem de hyggelige taverner på strandpromenaden i Kamari, når middagen skal nydes.

Sunshine (Santorini)

Nyd livet ved poolkanten eller gå de få meter til den specielle sorte lavastenstrand. Her venter der mange skønne strandtimer. De lune aftener indbyder til skønne gåture langs den hyggelige strandpromenade.

Aegean Plaza

Hotel Aegean Plaza på Santorini er et fint hotel i flere mindre bygninger. Her er flere skønne poolområder med både jacuzzi og en separat børnepool. Mindre fitnessrum samt snackbar med udsigt ud over poolen. Tæt på hotellet finder du restauranter og barer, og stranden ligger kun nogle få minutter væk.

Sigalas

Vælger du hotellet Sigala, kan du glæde dig til et hyggeligt hotel med ægte græsk charme. Her er en pool, hvor du kan nyde skønne svømmeture, og stranden med solstole og parasoller ligger lige nedenfor hotellet.

Costa Grand Resort & Spa

På Costa Grand Resort & Spa bor du på et resorthotel direkte på den sorte strand i Kamari. Det er et elegant hotel placeret billedskønt, hvor du kan nyde solrige dage på stranden og lune aftener med en drink i hånden.

Polydefkis

På Polydefkis bor du midt i centrum med stranden rundt om hjørnet, og restauranter på den anden side af gaden. Hvis du foretrækker poolen, er det blot at vælge en skøn solstol ved poolkanten, og nyde solens varme.

Iris

Hotel Iris er et pænt, enkelt hotel, der ligger nær både centrum og lavastranden i Kamari. Her er et lille poolområde med snackbar, som serverer enkle måltider i løbet af dagen.

La Mer

Præcis som navnet antyder er havet altid nærværende på en ferie på hotel La Mer. Her er desuden flere pools, en à la carte-restaurant og et lille spa at slappe af i. Blot nogle skridt herfra ligger Kamaris fristende sorte lavastrand.

Alexandra

Familieejede Hotel Alexandra er et enklere hotel med god beliggenhed i Kamari. Her findes en stor pool, og fra hotellet er der gåafstand til lavastranden Black Beach og strandpromenaden i Kamari.

Mar & Mar Crown Hotel & Suites

Mar & Mar Crown Hotel & Suites er et lille, førsteklasses hotel i Kamari bygget i typisk kykladisk stil. Hotellet lokker med en rolig atmosfære og en smuk panoramaudsigt over Kamari by og havet.

RK Beach Hotel

RK Beach Hotel har en god beliggenhed lige ved stranden i Kamari. Langs med strandpromenaden ligger hotellets restaurant. Nyd feriedagene ved det fine poolområde med solstole, parasoller og poolbar. Rundt om hjørnet findes Kamari centrum med et godt udbud af restauranter og butikker.

Imperial Med

Velkommen til Imperial Med der ligger på en afsides strand i Agia Paraskevi på Santorini. Her bor du i smukke bygninger med havudsigt blandt hyggelige stier og frodige indergårde.

Finikas

Finikas er et enkelt hotel nær både strand og centrum i Kamari på Santorini. Hotellet passer til dig som sætter større pris på beliggenhed end faciliteter. Herfra er der ikke langt til den gode rullestensstrand og til nærmeste supermarked er der blot 250 meter.

Joanna

Lejlighedshotellet Joanna består af fire bygninger i en dejlig have og har et hyggeligt poolområde. Her bliver du mødt af værter, der vil gøre deres til, at du får en dejlig ferie. Hotellet ligger nær restauranter og barer i Kamari, og stranden ligger kun en kort gåtur herfra.

Strogili

Strogili er et stilfuldt hotel med lys og fin indretning bygget i kykladisk stil. Hotellet har knapt 40 værelser, hvilket giver en personlig og familiær følelse. Slap af ved poolområdet eller gå den korte tur ned til lavastranden i Kamari. Strogili er kun for gæster over 16 år.

Kamari Beach

Hotel Kamari Beach er beliggende ved strandpromenaden og den sorte rullestensstrand i Kamari på Santorini. Hotellets restaurant ligge lige ved strandkanten, og fra mange af værelserne såvel som poolområdet, har du udsigt mod havet.

Rosebay

På Hotel Rosebay er poolområdet i midten omgivet af en række mindre bygninger. Slap af ved poolen i de dejlige solstole og forkæl dig med noget at spise eller drikke fra snackbaren...

Lefkothea

Velkommen til Lefkothea, et centralt beliggende hotel, få minutters gang fra stranden i Kamari på Santorini. Her bor du med restauranter og barer bogstaveligt talt rundt om hjørnet og den dejlige stenstrand findes kort fra hotellet.