Bedømmelse af Aegean View (Santorini)

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

96% af gæsterne anbefaler

331 bedømmelser
Meget godt
 
253
Godt
 
64
Middel
 
11
Mindre godt
 
2
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

14-07-2016

af janie n Kirke Hyllinge, Danmark

I sky's gene af bjerget

Min mand og jeg var på 14 dages ferie på Santorini. Vi boede på Aegean Wiev og havde et skønt værelse ( nr. 501) med stue og soveværelse. Dejlig altan med super udsigt til byen og alle de fly som landede. Familien var rigtig sød og meget hjælpsom.

 
19-09-2013

af CarstenBN Kolding, Danmark

Den perfekte ferie

Kan kun anbefale dette hotel - service er simpelthen i top, beliggenheden helt oppe ved bjerget, med udsigt til vejen op til toppen og ud over byen, vandet og alle flyverne der skal lande. Det fåes ikke bedre. Vi fik lov at bytte værelset vi fik ved ankomst, da der ikke var vinduer i soveværelset. Fik et super værelse (nr. 514), som vi er sikker på var over den pris vi havde givet. Det må være byens bedste sted at overnatte. Selve byen er vildt hyggelig at gå rundt i og der er mere end rigelige steder at spise super god mad.

 
01-07-2013

af tinghuus

Flot udsigt. Serviceminded personale. Charmerende.

Vi opholdt os en uge på dette dejlige hotel. Vi var tre familier afsted for at opleve Santorini og havde valgt hotellet hovedsageligt baseret på udsigten, som tydeligvis skulle være fantastisk. Vi ankom sen aften og fik hjælp med kufferter og guide til værelset. Bar samt køkken var stadig åbent og vi satte os derfor ved poolen og nød en sen aftensmad og kølige drikke. Fra poolens terrasse havde vi panorama udsigt over havet, hvilket yderligere var gældende fra alles hoveddøre og 2/3 af vores værelses-terrasser. Al service på dette familiedrevne hotel var med et smil og personalet såvel som ejerne gik langt for at imødekomme vores ønsker og behov. Hotellet ligger højt placeret og med omtrent 5 minutter til promenaden, hvor et stort antal restaurationer ligger placeret for at tilbyde dig øens specialiteter. Vi benyttede flere gange hotellets køkken til frokost og deltog på to af deres aftenarrangementer, hvoraf Græsk Aften var helt fantastisk og klart kan anbefales til alle. Vi har været på masser af 5 og 4 stjernedes hoteller, men selv ekstrem luksus mangler ofte den charme, som Aegean View Hotel besidder. Det er ikke overraskende, at flere af gæsterne var genbesøgende.

 
31-07-2011

af traveller3000x Sydney

Meget gennemsnitlig

Hotellet er til en gennemsnitslig pris for et gennemsnitsligt hotel. Betjeningen er basal uden antydning af entusiasme, eller endda smil fra de mennesker, der driver stedet. På overfladen er det rent. Vandet fra hanerne kan ikke drikkes. Så vær forberedt på at betale 4 eller 5 gange det beløb, du skal betale i byen, for vand.

 
08-08-2021

af M940AGmeganb

Amazing staff

Nothing but good things to say about our stay at Aegean View Hotel. The staff was incredibly helpful, especially George. From the beginning he made us feel welcomed and aided in making our stay on the island enjoyable. He went above and beyond to meet all of our needs. The rooms were clean and very spacious. The hotel is in perfect location to many restaurants, bus stops, and of course the beach.