Aegean View (Santorini)

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Aegean View ligger i byen Kamari på den østlige side af Santorini. Hotellet har en rolig beliggenhed ved bakkerne i den gamle by Thera. Her er både pool og en børnepool samt nærhed til den sorte lavastrand.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 2-4 personer. 1-værelses lejligheder i etage for 2-4 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer. Junior-suiter for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Aegean View er beliggende nær centrum af byen Kamari og alligevel i et roligt område, oppe på bakkerne, ved foden af den antikke by Thera.

Hotellet har et lille poolområde med pool og separat børnepool samt solstole og parasoller. Der er også en snack-/poolbar. Havet og den smukke, sorte lavastrand ligger kun en kort gåtur væk.

I byen Kamari ligger den lange strand med vulkansk sand og krystalklart vand. Der er også flere restauranter, caféer og butikker. Aegean View ligger omkring 4 kilometer fra Santorinis lufthavn og ca. 9 kilometer fra Fira, øens hovedstad. Lej en bil og benyt lejligheden til at udforske alle de små byer og badebugter på egen hånd.

Måltider

Ingen. Morgenmad mod tillæg.