Kallos Imar

Kallos Imar ligger i den lille by Messaria, midt på den postkortsmukke ø Santorini. Hotellets pool er samlingsstedet om dagen, og der serveres god mad i hotellets restaurant hele dagen. Tag med på hotellets arrangerede udflugter til vingårde og keramikere rundt omkring på øen.


Værelsestyper

Superior-suiter for 2 personer. Deluxe-suiter for 2 personer. Grand Suite for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 65 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 5 km
Til centrum: 3,2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Kallos Imar er et klassisk fint hotel med hvidkalkede vægge og lysegrønne vinduesrammer. Hotellet er en lille oase i den lille by Messaria, midt på Santorini. Byen er fra 1600-tallet og her er flere kirker og et lille centrum med nogle butikker, tavernaer og caféer. Vi anbefaler, at du lejer en bil for at komme rundt på øen og for nemt at komme til øens smukke strande.

Hotellet har et dejligt poolområde med pool samt pool- og strandhåndklæder. I hotellets restaurant spiser du a la carte-morgenmad, og du bestiller fra en menu med mange muligheder. Vil du sove længe en dag, serveres morgenmaden til klokken 11.00. I løbet af dagen serveres frokost og aftensmad. I baren serveres drikkevarer.

Reception. Gratis wifi overalt på hotellet. Vaskeservice mod betaling. Roomservice mod betaling. Bagage opbevaring. Fra hotellet er der ca. 2 kilometer til Santorini lufthavn, 3 kilometer til smukke Fira, 5 kilometer til den sorte lavastrand i Kamari og 15 kilometer til Oia.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmad

Alle hoteller i Caldera

Andromeda Villas

Dette elegante hotel passer til jer, der søger romantiske omgivelser. Restauranten byder på fantastiske retter og med den smukke solnedgang som kulisse, For den totale forkælelse kan I booke en suite - her er en privat jacuzzi.

Kafieris Blue

Fra poolområdet på Kafieris Blue har du en storslået udsigt over Det Ægæiske Hav. Her bor du i 1-værelses lejligheder og har gåafstand til Fira centrum med et godt udvalg af restauranter, barer og butikker.

Caldera's Lilium

Hotel Caldera´s Lilium har en fantastisk udsigt fra hotellet, og solnedgangene ligner noget, som man kun ser i film og på postkort. Men det er nu rigtigt nok, og udsigten fungerer som en smuk kulisse til en hyggelig middag og et godt glas vin. Det betænksomme personale skal nok også gøre sit til, at du får en skøn ferie.

El Greco (Santorini)

Velkommen til hotel El Greco på Santorini som byder på hvidkalkede huse, åbne områder og et stort poolområde. På hele hotellet er der gratis wifi, og hotelrestauranten La Pergola serverer græsk og Middelhavsinspireret mad. Til Santorinis "hovedstad" Fira er der blot 650 m.

Santorini Palace

På Santorini Palace kan du slå dig ned ved poolen og nyde panoramaudsigten over Det Ægæiske Hav. Når du bliver sulten har hotellet både poolbar og restaurant. Der er blot nogle minutters gåafstand til kanten af den berømte og smukke caldera.

Regina Mare

På hotel Regina Mare er det umuligt ikke at blive henført af den uforglemmelige udsigt over Det Ægæiske Hav. De rolige omgivelser og den smukke natur i Imerovigli skaber en skøn atmosfære og ideelle forhold for den totale afslapning.

Avaton Resort & Spa

Hotel Avaton Resort & Spa ligger på en klippe med smuk udsigt over Calderan på Santorini og er et elegant hotel for gæster over 16 år. Restauranten serverer retter af lokale og friske råvarer, hvor du kan vælge at spise på første parket ud mod havet. Nyd sol og bad ved poolområdet, eller forkæl dig selv med en afslappende behandling i hotellets spa-område.

Caldera's Dolphin Suites

På hotel Caldera's Dolphin Suites mødes du af en afslappende atmosfære. Hvor du end befinder dig, har du fantastisk udsigt over havet. Ved hotellets elegante poolområde har du bedst mulighed for at nyde havbrisen og udsigten.