Bedømmelse af Andromeda Villas

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

72% af gæsterne anbefaler

884 bedømmelser
Meget godt
 
390
Godt
 
239
Middel
 
122
Mindre godt
 
64
Dårligt
 
69

5 nyeste bedømmelser

22-07-2018

Indlæg af Thor N København, Danmark

Supersupersuper

Jeg var der i Aug 2017. Allerede inden man nåede til værelset, var man opslugt af udsigten og stilen på de flotte bygninger. Forbløffelsen over udsigten stoppede ikke, og hver aften nød vi den kølige brise med en flaske rose. God morgenmad, traditionel brunchagtig mad + græske anretninger. Rengøringen var super, og kunne ske imens vi sad på altanen. De var altid glade. Og når man lige blev for varm, kunne man enten rende hen til den pool på din etage, eller ned til hovedpoolen, og samtidig bestille en drink til sit værelsetsnr. hvor de kom op kort efter. Imerovigil er en hyggelig lille by, med traditionelle restauranter som er super lækre og venlige tjenere. Alle ture man skal på, kan sagtens hente her, og der er en lille gåtur til hovedbyen Fira.

 
13-09-2013

Indlæg af Peter H Greve, Danmark

Vidunderlig udsigt

Besøgte Andromeda Villas i starten af september 2013. Ved ankomsten til værelset blev man straks opslugt at udsigten over Calderaen. Men desværre var der de første dage ret meget vind - vindstyrke 10-11 - og når man befinder sig i ca. 300 m højde over havet, så holdt vinden sin egen pibekoncert fra sprækkerne i døre og vinduer. Så meget at vi de første dage måtte tætne sprækkerne med håndklæder. Det betød så også at vi heller ikke helt kunne bruge vores lille balkon. Og som balkonen var værelset også overraskende lille. Meget lidt plads og en seng i det ene hjørne betød at den inderste måtte kravle ind i sengen. Her følte vi os noget snydt, idet hverken rejseselskabet Apollo eller hotellet på deres websider viser, at man kan risikere at få et "miniværelse". Vi syntes ikke værelsets komfort svarede til prisen. Havde vi vidst dette på forhånd, så havde vi gerne betalt lidt mere for et lidt større værelse. Der bliver også gjort opmærksom på, at der er trapper,men der er ca. 200 trin fra receptionen og til udgangen fra hotellet. Der er dog mulighed for at anvende elevatorer det meste af vejen. Med de mange trapper er hotellet bestemt ikke egnet for hverken gangbesværede eller små børn. En perfekt udsigt, der ikke kan blive bedre, og et personale der var utrolig venlige og imødekommende. Men det er ikke et hotel, vi vender tilbage til.

 
29-08-2012

Indlæg af Loumse Aarup, Danmark

Dejligt og super skønt

Det var dejligt at være tilbage og vores velkomst var særlig stor, da Toula og Kyraki havde lavet en stor overraskelse til os, og det var enormt positiv og overvældet. Deres service er super og de gør et fantatisk arbejde allesammen. Vi kan kun anbefalde hotel, da man ikke få bedre udsigt... med mindre man vil betale 10-15000 kr mere på nogen af SLH. Alt lige fra mad og service og hvordan ligger er total iorden og man føler sig mere end velkommen og vi glæder os til at vende tilbage en dags tid igen:-)

 
05-09-2011

Indlæg af solvejg Karlslunde, Danmark

perfekt hotel

Skønt hotel og fantastisk personale i receptionen, rengøring og andre på hotellet

 
18-10-2020

Indlæg af Flyer10831257876

The best view ever!

Visited Santorini during COVID so lovely and quiet. Our hotel was fantastic best view very private with perfect sunset and relaxation with sunset and jacuzzi. The room was lovely and Cosy a little lounge, then bedroom and bathroom with a little kitchenette and walk in. We were outside most of the time as view was so amazing. The location is in the middle of Thira and Oia - closer to Thira and restaurants on the walk to Thira. Loved every minute