Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,5 ud af 10 baseret på 34 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,5 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
9,5 / 10
Mad og drikke
 
7,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,5 / 10
Service
 
8,9 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
At vi havde et hus med pool for os selv
-

Bekræftet køb : 2022-08-06


10 ud af 10

+
ALt - det var absolut fantastisk
-

Bekræftet køb : 2022-07-30


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-06-11


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-06-04


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-06-04


10 ud af 10

+
Der var ikke noget mad med i pakken, så det kan vi ikke troværdigt give et bud på..
-

Bekræftet køb : 2021-10-09


10 ud af 10

+
Ugenert og fantastisk lækkert, god plads, god udsigt
-
Husnummer eller anden angivelse af hvilket hus man bor i. Der er 24 huse, og hvis man får brug for at tilkalde læge/ambulance/brand/redning aner man ikke, i hvilket hus man bor og hvad man skal sige/angive, hvis akut behov opstår, det er ikke en rar følelse.

Bekræftet køb : 2021-09-25


8 ud af 10

+
Størrelsen på huset og egen pool.
-

Bekræftet køb : 2021-09-25


9 ud af 10

+
Udsigten og at der var meget roligt
-
Lidt flere skåle i køkkenet, og et meget bedre internet.

Bekræftet køb : 2021-09-11


10 ud af 10

+
Vi boede i eleonas Village som sidste år i 2 uger og er super tilfreds med Jasmin som host♥️
-

Bekræftet køb : 2021-09-11


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 5/5 Værdi

0% af gæsterne anbefaler

10 bedømmelser
Meget godt
 
10
Godt
 
0
Middel
 
0
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

02-07-2022

af johannek245

Besøg Eleonas på Samos

Vi var afsted med Apollo rejser. Fantastisk sted at tilbringe en uges afslapning med familien. Stedet er højt placeret på en bjergskråning med oliventræer og cypresser. Der er et godt stykke at gå til Votsalakia by for at handle eller spise middag men det er det hele værd. Der er den smukkeste udsigt over havet og bjergene fra egen terrasse og med egen pool. Huset er rent og pænt og der er fin rengøring og udskiftning af håndklæder og sengelinned hver anden dag. Midt på ugen var der efterladt friske solmodne tomater og peberfrugt på bordet fra Yasminas egen have. Man kan vandre op og rundt om bjerget man bor på til Pythagoras grotte ca 3 km derfra.

 
30-07-2021

af christero264

Fantastisk villa

Fantastisk villa med egen pool. Standarden er upåklagelig, udsigten er som fra et postkort, poolen er stor og dejlig, faciliteterne er af rigtig god standard. Vil anbefale at bruge bil eller scooter, da vejen til nogle af villaerne er ret stejle. Villaerne ligger ca 1,5 kilometer ned til hovedgaden i Votsalakia, og det er en skøn gåtur derned hvis man ikke bruger bil. Alt du behøver for at slappe helt af, finder du på en af de fantastiske villaer du bor i!

 
16-09-2021

af mayakimI2304CA København, Danmark

Tak Jasmin😊

Thank you All for a good staying as always. All the Best 2 the cleaning staff and host Jasmin🤗. See you soon😊🐱. Maria & Kim♥️🇩🇰🇬🇷. The area have the Best location for swimming at the beach⛱️🌞🔥

 
06-09-2020

af mayakimI2304CA København, Danmark

Very Nice!

Thank you so much for your guest's freedom, Jasmine and your heart, especially for the dear cats. we had a great stay and the best place for relaxation! see you again soon :) the best from here! Maria and Kim:)

 
25-07-2019

af RobertS3758 Seattle, Washington

Perfect peaceful getaway

Eleonas Country Village gives you a great full service vacation hideaway. It is also centrally located for exploring remote beaches and villages. Great individual cottages, excellent food, and a swimming pool. Good hiking right out the door. Perfect for couples and families.