Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,2 ud af 10 baseret på 51 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,2 / 10
Rengøring
 
9,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Service
 
9,5 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Ikke så stort og hele området er pænt og flot. Meget flinke og hjælpsomme ansatte.
-
Toilettet på vores værelse var så lille at jeg skulle sidde med den ene fod i brusekabinen når jeg sad på toilettet. Men det kan man godt leve med når det kun er en uge eller to.

Bekræftet køb : 2021-10-09


9 ud af 10

+
Dejligt lavt og hyggeligt byggeri og fin beliggenhed
-
Ved ikke :-)

Bekræftet køb : 2021-10-09


10 ud af 10

+
ALT
-
INITET

Bekræftet køb : 2021-10-02


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-09-25


10 ud af 10

+
-
Ikke noget

Bekræftet køb : 2021-09-25


10 ud af 10

+
Dejligt stort værelse og super badeværelse. Hotellets personale var meget venlige og hjælpsomme.
-

Bekræftet køb : 2021-09-11


9 ud af 10

+
alt i alt 1 godt hotel med gode omgivelser
-
at man tjekker badeværelse bruser med videre var IKKE SÅ GODE KUNNE GODT VÆRE BEDRE når man betaler så mange PENGE

Bekræftet køb : 2021-09-11


10 ud af 10

+
Alt
-
ingenting

Bekræftet køb : 2021-09-04


10 ud af 10

+
Beliggenhed, hyggeligt haveområde
-
Lidt mere adskillelse mellem terrasserne

Bekræftet køb : 2021-09-04


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-08-28


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

88% af gæsterne anbefaler

712 bedømmelser
Meget godt
 
567
Godt
 
112
Middel
 
25
Mindre godt
 
6
Dårligt
 
2

5 nyeste bedømmelser

30-10-2021

af Jimmi22 Rødby, Danmark

En rigtig hyggelig oase for enden af lufthavnen

Det bør ikke være placeringen som gør at du ikke vælger Fito. De få fly - 2 til 5 om dagen - er hurtig overstået og gør bare din ferieoplevelse særlig. Man kan faktisk ikke lade være med at tage foto´s af fly som letter. Fito er med sin lille størrelse en rigtig hyggelig oase. Værelserne og bygninger ligger på hver side af poolområdet hvor dejlige store solsenge er placeret. Uden samligning de bedste solsenge vi har prøvet. Dette gælder også solsenge på stranden. Her er rent og pænt og personalet er meget flinke og hjælpsomme. Morgenmaden har alt hvad du kan ønske dig og selvom vi var sidst på sæsonen manglede der ikke noget. Det samme kan siges om strandcaféen. Her kan fås både kold og varmt serveret at 2 søde og venlige unge damer. Stranden er fin med små sten, men sand kun en meter ude i vandet. Der behøves ikke badesko. Fito har også en udemærket restaurant. Vi spiste der et par gange og det var super lækkert. Der er kun 20 minutters gang ind til byen og havnen. Der er fortov hele vejen og om aftenen er fortovet belyst og tydeligt markeret med hvid maling. Der er et stort supermarked 10 minutters gang når man går til venstre ad hovedvejen ellers er der 3 - 4 mindre supermarkeder inde i byen. Fito kan klart anbefales og er et rigtig skønt sted. Kan godt forstå at folk kommer her igen og igen. Fra lufthavnen tog vi en taxa som kostede 8 euro og da vi skulle hjem 10 euro. Det tager kun 5-6 minutter kørsel. TUSIND tak for en rigtig god ferie.

 
06-09-2021

af helget938 Vinderup, Danmark

<super Hotel og fantastisk personale

Nyistandsat værelse, fantastisk personale der altid er der for dig... man føler sig speciel... og så den smukke natur... aldrig møder man en sur mine hverken fra andre gæster eller personaler. Et hotel som vi kun kan anbefale alle der ønsker sig en drømmeferie, Coronaregler bliver overholdt og man mærker det næsten ikke...

 
05-10-2020

af sorenbachhansen Odense, Danmark

Tophotel på Samos

Vi har rejst til Samos mange gange siden 1992 og boet rigtigt mange steder. Når vi ønsker at bo på hotel, er vi ikke i tvivl om at Fito er det bedste valgt i nærheden af Pythagorion. Kvalitet og service er høj og jeg elsker deres morgenbuffet, hvor der ud over de sædvanlige ting hver dag er nogle lokale specialiteter. Dét er én af de ting der gør Fito til en god ferieoplevelse.

 
26-09-2020

af kim2171 Nykøbing F

Ferie

Dejligt hotel med et meget venligt og service mindede personale.det ligge lige ned til god sandstrand med nogle af de bedste strandsenge. Der kun 20 min. gang ind til den hyggelige by Pythagorion. Et sted jeg gerne kommer tilbage til.

 
07-08-2020

af Susanne_20-rejse

Super skønt ophold i en tid med Corona

Hotellet's have er smukt anlagt, værelserne rene og pæne og hotellet emmer af en rolig og positiv stemning. Personalet var fra start til slut fuldt professionelle mht. brug af værnemidler & beskyttelse af os som gæster ifm. Covid-19/Corona. Der var håndsprit på alle borde og i vores værelser. Når vi fik afhentet strandhåndklæder om morgenen var det kun "rengøringsdamen/stuepigen" som måtte fjerne det med plasthandsker. De nye strandhåndklæder var indpakket i plastposer.Det gav en tryghed for os og hotellet kan klart anbefales. Derudover var der meget kort afstand til en super strand, kombi sand & lidt sten, med solsenge og ca. 15cm tykke solmadrasser. Det var luksus. Vi havde halvpension med tre retter, hvor vi havde valgmulighed mellem to hovedretter. Portionerne var så store at vi tit delte både forret og hovedret! Personalet var super søde og venlige og ydede en super betjening. Det er et hotel vi gerne kommer tilbage til.