Bedømmelse af Semiramis

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

72% af gæsterne anbefaler

1047 bedømmelser
Meget godt
 
499
Godt
 
369
Middel
 
124
Mindre godt
 
36
Dårligt
 
20

5 nyeste bedømmelser

07-09-2020

Indlæg af AnitaGuldager Saltum

Skønt hotel

Dejligt roligt hotel med et fantastisk imødekommende og venligt personale. Der var dejligt rent alle vegne og værelserne var tip top, små men fint nok. Gode senge. Det eneste jeg manglede var satellit tv, kun græske kanaler. gåafstand til den gamle by og havn. 5 min. Til veststranden, som man kan se fra altanen. Masser af restauranter og barer lige i nærheden.

 
02-09-2020

Indlæg af melou2020

Rigtig godt hotel

Rigtig god restaurant med smilende og serviceminded personale. Pæne og rene værelser. Fint poolområde, men vandet var desværre lidt for koldt til os.god beliggenhed nær begge strande og i gåsfstand til alt.

 
01-07-2019

Indlæg af Holger V København, Danmark

Dejligt hotel som varmt kan anbefales.

Rigtig fint hotel tæt på strand og bymidte. Vi havde en dejlig ferie med all inklusiv. Personalet var fantastisk og betjeningen var i top. Lækker buffet som var meget varieret ved alle måltider. Et sted man gerne vender tilbage til.

 
03-10-2018

Indlæg af Annette T

Moderne

Rigtig fint hotel. Meget rent, venligt personale. Dejlig buffet.mere frisk frugt kunne ønskes. Irreterende med døre til værelser der smækker hårdt, ku være rart m støjdæmper på. Der mangler tørrestativ på terrasse.

 
22-08-2018

Indlæg af IngeV826

"Fantastisk dejlig Hotel som varmt kan anbefales"

Vi havde en dejlig ferie med all inklusiv, og det fik man. Personalet var fantastisk og vi fik altid en vild god betjening, maden var meget varieret ved alle måltider. Et sted man gerne vender tilbage til. Hilsen Christian og Inge Danmark.