Bedømmelse af Riviera (Rhodos)

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,9 ud af 10 baseret på 99 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
6,9 / 10
Rengøring
 
7,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,0 / 10
Faciliteter
 
6,4 / 10
Mad og drikke
 
5,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,9 / 10
Service
 
7,2 / 10

Seneste anmeldelse


5 ud af 10

+
Ingen ting
-
Elevator langsom og kun en. Møblement gamle. Dårlige madrasser.

Bekræftet køb : 2021-07-15


7 ud af 10

+
Udsigten fra balkonen
-
Bedre morgenmad.

Bekræftet køb : 2021-07-14


9 ud af 10

+
Tæt på vandet og placeret på vestsiden af Rhodos. Tæt på by.
-

Bekræftet køb : 2021-07-14


8 ud af 10

+
Beliggenheden og havudsigten, men stort minus til den såkaldte balkon (str. 200 x 55 cm). Super rengøring og et venligt personale.
-
Parasoller eller overbygning for solafskærmning.

Bekræftet køb : 2021-07-11


5 ud af 10

+
Udsigten
-
Morgenmaden var ret simpel, men dog ok. hynderne på solsengene var meget snavsede. Gulvene på værelset var beskidte, der lå snavs i hjørner, på paneler og bag ved dørene

Bekræftet køb : 2019-10-27


3 ud af 10

+
Placeringen. Madrassen i sengen.
-
Mere varieret morgenmad - Vi savnede bl.a. frugt og frisk brød Værelset var meget nedslidt - både møbler og vægge. Madrasserne på liggestole ved poolen var direkte ulækre.

Bekræftet køb : 2019-10-13


7 ud af 10

+
Der var udsigten fra altanen - man må sige st der var havudsigt , som vi havde betalt ekstra for
-
Lukke døren i receptionen. Der var konstant susen fra døren hos os, selv om vi boede på 2. Sal

Bekræftet køb : 2019-10-13


9 ud af 10

+
Et lille hotel, god beliggenhed, ingen larm
-

Bekræftet køb : 2019-10-06


10 ud af 10

+
Dejlig udsigt fra altanen lige ned på stranden og se sol gå ned
-

Bekræftet køb : 2019-09-29


7 ud af 10

+
Läget absolut det bästa.
-
Morgenmad - plats för stora förbättringar.

Bekræftet køb : 2019-09-29


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 3,5/5 Renlighed

50% af gæsterne anbefaler

93 bedømmelser
Meget godt
 
12
Godt
 
32
Middel
 
26
Mindre godt
 
19
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

14-07-2017

Indlæg af AegidiusNielsen Nyborg, Danmark

Centralt og populært

Hotel Riviera på Rhodos nordspids er et mindre - men godt hotel, som ligger helt perfekt i forhold til byliv, restauranter og butikker. Man befinder sig ikke direkte midt i byens larm - og alligevel skal man nærmest kun rundt om hjørnet for at være det. Hotellets værelser er ikke enorme og nye - men de er okay pæne og rene. Pool-området med bar er ret hyggeligt - og det er der, hvor man kommer i snak med både personale og de andre gæster - som der er mange af, for hotellet er godt besøgt. Morgenbuffeten er enkel - men der er masser af mad. Det vigtigste - og det bedste ved hotellet er, at man vågner til havets brusen, en fantastisk udsigt og kun et stenkast fra havet.

 
12-07-2016

Indlæg af Kristian G Vanløse, Danmark

Glimrende beliggende hotel med venligt personale, men....

Vi boede på hotellet i en uge. Vi blev mødt af en meget venlig, informativ og smilende dame, som vi antog var ejeren af dette familiedrevede hotel. Selve hotellet så ud til at være i rigtig fin stand med fantastisk beliggenhed lige ud til stranden, og tæt på restauranter, indkøb og i gåafstand til butiksgader. Havde en hyggelig bar med fair priser og en rar bartender. Poolen efterlod dog meget til fantasien, da denne var ret lille, ligesom området omkring den (ca. 10-12 liggestole). Man skulle stå tidligt op, hvis man ville have en liggestol i formiddagssolen. Størstedelen af liggestolene fik først sol over middag. Trods den lille pool, var den dog aldrig proppet, hvilket alligevel gjorde poolområdet okay - formentlig pga. den nærliggende strand. Man følte sig dog nogle gange som et dyr i zoo, da poolen lå lige ved et fortorv, som kun var afskærmet med et glaspanel. Nysgerrige blikke var uundgåeligt. Wi-fi er tilgængeligt og acceptabelt - gratis i fællesrummene, mod betaling på værelser. Vi havde værelse med balkon og havudsigt (solnedgang) - fantastisk. Fint og rummeligt værelse, dog lidt hårde senge. Badeværelset var også fint, dog en skuffelse, at der ikke var shampoo og bodyshampoo - kun gammeldags håndsæbe. Den daglige rengøring var som den skulle være. Der er MEGET lydt ud til gangen, hvilket forstyrrede nattesøvnen ved nogle lejligheder (smækkende døre, tale osv.) Morgenmaden var fin for et hotel som dette. Man blev mæt, men ikke et kæmpe udvalg. Toast, ost, skinke, marmelade, et mindre udvalg af kage. Engelsk morgenmad og havregrød. Kaffe og juices. Slutteligt skal det dog siges, at dette hotel slog os som et festhotel, forstået på den måde, at der kom mange unge mennesker, som både på værelser og ved poolen hører moderat høj musik. Kan være et irritationsmoment for nogle. For parret er det okay, men har du børn eller lav støjtærskel, bør det indgå kraftigt i dine overvejelser. Overordnet set en udmærket hoteloplevelse. Kan anbefales, hvis du kan se i gennem fingre med at der er lydt og nogle gange støjende fra festende mennesker (personalet håndhæver dog reglementet for hvornår der skal være ro) samt hvis du kan nøjes med et lille poolområde.

 
11-07-2016

Indlæg af t-thillerup Ølstykke, Danmark

Gammelt men tilfredsstillende hotel på Windy Beach

Hotellet bærer præg af, at have nogle år på bagen, men det har en flot udsigt mod vest, hvor man kan se solnedgangen over den tyrkiske kyst når ikke den forsvinder i disen. Morgenmaden på hotellet var tilfredsstillende, med mindre variationer af udbuddet. Frisk frugt var der desværre ikke noget af. Værelserne er med både TV, telefon og køleskab. Aircondition kan tilkøbes for 7 euro om dagen og 1. uges internet på værelse koster 15 euro. Fin rengøring og jævnligt skift af håndklæder og sengelinned. Pool området ligger i skygge den første del af dagen og er ikke kæmpe stort. Det tager ca 20 min. at gå turen fra hotellet til den gamle by.

 
07-09-2010

Indlæg af Kim_nihao Sindal, Danmark

Godt hotel beliggende direkte ud til Windy Beach i Rhodos by

Vi tilbragte to uger på hotellet, med balkon direkte ud til Windy Beach. Hotellet har en flot udsigt mod vest, hvor solnedgangen over den tyrkiske kyst og de omkring liggende øer bader sig i det Ægæiske hav. Morgenmaden på hotellet var over middel med en god variation samt en venlig betjening. Værelserne er store og lyse med både TV, telefon og køleskab. Daglig rengøring og håndklædeskifte samt skifte af sengelinned 4 gange om ugen. Der er safety box i receptionsområdet, og der er bar, sauna samt swimmingpool på hotellet.

 
20-07-2021

Indlæg af ildikop2021 Pecs, Ungarn

Last minute trip

The hotel is located directly on the beach. There are several restaurants and shops nearby. The port and the old town are a 15-minute walk away. An airport shuttle can be arranged at the hotel. It was very good choise.