Bedømmelse af Mitsis Petit Palais Beach Hotel

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8 ud af 10 baseret på 48 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,0 / 10
Rengøring
 
8,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mad og drikke
 
7,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,6 / 10
Service
 
8,7 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-06-08


10 ud af 10

+
Personalet , mad , rengøring , beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2022-05-29


5 ud af 10

+
LIgger godt
-
Oplyst det var et voksen hotel, mange forældre med små børn , en boede ved siden af hvilket gav en del larm og skrig, samtidig var der en skoleklasse med 50 elever indlogeret hvilket også giver støj og larm

Bekræftet køb : 2022-05-11


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-09-22


2 ud af 10

+
Maden, tjenere i restaurant og receptionister
-
Hotellet lever ikke op til 4 stjerner. Rengøring en var meget overfladisk. Ingen pool håndklæder og alt for lille pool til så mange gæster

Bekræftet køb : 2021-08-08


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

76% af gæsterne anbefaler

1901 bedømmelser
Meget godt
 
1286
Godt
 
445
Middel
 
166
Mindre godt
 
54
Dårligt
 
19

5 nyeste bedømmelser

14-06-2022

af 975olen Odense, Danmark

Trafikstøj

Forventer du et hotel i forreste linje ud mod vandet i rolige omgivelser, så skal du ikke vælge dette hotel. Der er rigtig meget trafikstøj. Havudsigten er ok, men begrænset af andre hoteller. Værelser er af lidt ældre dato, og der var ikke vinduer eller udsugning på badeværelset. Morgenmaden virker kedelig og sukkerfyldt. Gode altaner med plads. Tingene på værelset virkede. Prismæssigt for dyrt i forhold til, hvad man får

 
15-10-2021

af MariaNorgaard Skærbæk, Danmark

Fantastisk ferie! ☺️

Fantastisk ferie på hotellet! ☺️ Ligger godt centralt med gåafstand til byen, meget flink og serviceminded personale, god underholdning om aftenen, super godt og varieret mad med stort udvalg. Kan varmt anbefales, og vi kommer gerne igen! ☺️

 
26-07-2019

af Marie P Århus, Danmark

Smukt hotel med fantastisk service

Vi var to veninder på tur, der besøgte Mitsis petit palais i 14 dage, med all inclusive. Hotellet er rigtig flot, der er fantastisk behjælpeligt og altid smilende personale. Maden er også utrolig fin i forhold til at det er buffet, og der er virkelig stor variation af maden. Hotellet ligger rigtigt centralt, i midten af Rhodos by, og ligger tæt på stranden. Desuden var værelserne gode rummelige og en god bonus var, at der var gratis wifi.

 
26-07-2019

af Mie I

Staff and services

Personalet var fantastisk og servicen var perfekt. Hele personalet var søde og hjælpsomme. Buffeten var varierende og smagte godt. Meget forskelligt at vælge i mellem. Lokationen var god, og her er nemt til alt, både barer, restauranter, strand og supermarkeder.

 
17-07-2019

af Johnkurt N

Alt perfekt kan varmt anbefales.

Venligt personale rene værelser god mad kan anbefale all inclusive flot beliggenhed tæt på vandet mange gode spisesteder i nærheden ligger på et hjørne som giver en god frisk vind når det ellers er veldig varmt andre steder !!!!