Bedømmelse af Mitsis Petit Palais Beach Hotel

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,2 ud af 10 baseret på 97 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,2 / 10
Rengøring
 
8,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,8 / 10
Service
 
8,7 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-09-22


2 ud af 10

+
Maden, tjenere i restaurant og receptionister
-
Hotellet lever ikke op til 4 stjerner. Rengøring en var meget overfladisk. Ingen pool håndklæder og alt for lille pool til så mange gæster

Bekræftet køb : 2021-08-08


8 ud af 10

+
Pizza - God service i receptionen
-
Det var meget lydt. Døren til værelset var ikke tæt. Huset var skævt...

Bekræftet køb : 2019-10-13


7 ud af 10

+
Venligt personale og god service
-

Bekræftet køb : 2019-10-13


6 ud af 10

+
Stort værelse
-
Pool område er alt for lille - svarer slet ikke til billeder og forventninger

Bekræftet køb : 2019-10-13


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-06


10 ud af 10

+
Vi - os seks der var på ferie sammen havde det indtryk at en stor del af personalet har været ansat i flere år så det siger noget om hotellet - der er godt at være- vi har været der i 2018 og nu oktober 2019 dejligt hotel super god beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2019-10-06


9 ud af 10

+
Kommet på samme hotel i 13 år, de ville vi ikke hvis det var skod.
-
Poolområdet er meget lille, men der kan ikke udvides grundet arealet.

Bekræftet køb : 2019-09-15


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-06-30


3 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-06-09


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

76% af gæsterne anbefaler

1825 bedømmelser
Meget godt
 
1189
Godt
 
412
Middel
 
156
Mindre godt
 
49
Dårligt
 
19

5 nyeste bedømmelser

15-10-2021

af MariaNorgaard Skærbæk, Danmark

Fantastisk ferie! ☺️

Fantastisk ferie på hotellet! ☺️ Ligger godt centralt med gåafstand til byen, meget flink og serviceminded personale, god underholdning om aftenen, super godt og varieret mad med stort udvalg. Kan varmt anbefales, og vi kommer gerne igen! ☺️

 
26-07-2019

af Marie P Århus, Danmark

Smukt hotel med fantastisk service

Vi var to veninder på tur, der besøgte Mitsis petit palais i 14 dage, med all inclusive. Hotellet er rigtig flot, der er fantastisk behjælpeligt og altid smilende personale. Maden er også utrolig fin i forhold til at det er buffet, og der er virkelig stor variation af maden. Hotellet ligger rigtigt centralt, i midten af Rhodos by, og ligger tæt på stranden. Desuden var værelserne gode rummelige og en god bonus var, at der var gratis wifi.

 
26-07-2019

af Mie I

Staff and services

Personalet var fantastisk og servicen var perfekt. Hele personalet var søde og hjælpsomme. Buffeten var varierende og smagte godt. Meget forskelligt at vælge i mellem. Lokationen var god, og her er nemt til alt, både barer, restauranter, strand og supermarkeder.

 
17-07-2019

af Johnkurt N

Alt perfekt kan varmt anbefales.

Venligt personale rene værelser god mad kan anbefale all inclusive flot beliggenhed tæt på vandet mange gode spisesteder i nærheden ligger på et hjørne som giver en god frisk vind når det ellers er veldig varmt andre steder !!!!

 
31-05-2019

af mikkel p

Ferie tid

Rigtig dejlig ferie. God service og rigtig glade mennesker her på hotellet og i området. Maden er dejlig og massere drinks. Poolbar ude og bar inde. Lidt trangt med pladsen ved poolen så det med at komme op hvis man skal ha en plads. Men det er vel osse det eneste jeg kan sætte en finger ved. Ellers er det et skønt hotel go for it 😀