Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,2 ud af 10 baseret på 55 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,2 / 10
Rengøring
 
8,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
6,5 / 10
Mad og drikke
 
6,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,0 / 10
Service
 
8,3 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-06-20


3 ud af 10

+
Beliggenheden
-

Bekræftet køb : 2022-06-15


8 ud af 10

+
Beliggenhed, service, rengøring, lille hotel og imødekommende personale.
-

Bekræftet køb : 2022-06-12


5 ud af 10

+
det er den personlige kontakt med hotellets ledelse og dens medarbejder
-

Bekræftet køb : 2022-06-08


9 ud af 10

+
Asmosfæren og rengøringen
-

Bekræftet køb : 2022-06-08


7 ud af 10

+
Kunne godt lide at der blev gjort rent hver dag.
-

Bekræftet køb : 2022-05-25


6 ud af 10

+
At det lå inden i byen og tæt på alt
-
Bæder senge og dyner og mere udvalg til morgenmaden

Bekræftet køb : 2021-10-06


9 ud af 10

+
At man fik rene håndklæder hver dag , og at alle havde handsker på ved morgenmaden
-
Badeværelset var lille , men hvis der blev sat nogle flere kroge op til håndklæder og til at hænge toilettasker op på, så er det fint nok. Hvis køleskabet kørte på sit eget strøm , ville det ikke blive slukket om dagen , når man er væk

Bekræftet køb : 2021-10-06


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-10-04


5 ud af 10

+
Personale og service
-

Bekræftet køb : 2021-10-04


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3/5 Søvnkvalitet
  • 3/5 Værelser
  • 3/5 Service
  • 3/5 Værdi
  • 3/5 Renlighed

33% af gæsterne anbefaler

156 bedømmelser
Meget godt
 
26
Godt
 
39
Middel
 
38
Mindre godt
 
25
Dårligt
 
28

5 nyeste bedømmelser

14-08-2018

af lottePJ Nyborg, Danmark

Rigtig fint hotel

Super hotel til prisen, lille badeværelse, men det fungerede. Rengøring i top, service i top. Udsigt til gaden, hvor der var nok at kigge på. Drikkevarer i receptionen til købmandspriser. Der skal betales for aircondition

 
26-06-2016

af Inge J

Dejligt lille hotel

Vi boede en uge på hotel Carina og med den pris vi havde betalt, var vi fuldt ud tilfredse både med hotellet og personale. Værelserne var små men vi kunne fint være der og rengøringen var i top. Vi fik både skiftet sengetøj og håndklæder flere gange i løbet af den uge vi boede der. Morgenmaden var OK, friskt brød, smør, ost, skinke, æg, agurk, marmelade, nutella, yoghurt med honning, croissanter, den obligatoriske sandkage og en enkelt gang vandmelon. Personalet var smilende og hjælpsomme - vi var meget tilfredse med opholdet på hotel Carina.

 
28-09-2010

af SusanneLVestjylland vestjylland

LILLE USSELT HOTEL

hotellet ligger nær stranden kun 5 minutters gang fra stranden - livlig trafik og gadestøj. Værelset var meget lille og badeværelset var under 1m2 uden mulighed for at sætte toiletartikler nogen steder . Morgenmad bestod af gamle boller og ost, nøddecreme, serveret af surt personale

 
14-09-2010

af kamp30 Esbjerg, Danmark

En Hotel kun for unge mennesker.

Hotellet overbugger værelserne. Man kan blive flyttet rundt på værelserne selvom man ikke har bestilt uspecifikeret hotel.

 
16-06-2022

af 916abigaila Burnham-On-Sea, Storbritannien

Central location, knowledgeable staff

I stayed at the carina with my dad for 7 days, his first time abroad. We had gone to see as much history as we possibly could see in a week. The staff were more than happy to help with directions to where ever we wanted to go or for any information we asked about. I have absolutely nothing negative to say. This was a great base for what we wanted with lovely staff (every single one of them) I would recommend for anyone wanting somewhere central in a very clean hotel on a budget.