Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,9 ud af 10 baseret på 32 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,9 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Service
 
9,3 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Søde receptionister og gode madrasser/god brusekabine
-
Mangler tørrestativ på værelset. Bedre stole på altanen(ikke flet). Gerne plasticstole som ved poolen. Poolbar er næsten ikke eksisterende. Service ved poolen kan godt blive bedre.

Bekræftet køb : 2021-09-06


6 ud af 10

+
Tæt på centrum og stranden
-
Ved ikke

Bekræftet køb : 2021-09-05


8 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Hotellets personale håndhæver deres egne regler, så de gælder alle gæster..

Bekræftet køb : 2021-08-22


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-08-16


9 ud af 10

+
Aircondition
-

Bekræftet køb : 2021-08-08


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

89% af gæsterne anbefaler

332 bedømmelser
Meget godt
 
197
Godt
 
106
Middel
 
21
Mindre godt
 
4
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

27-08-2021

af 608bjarnej

Hotel regler.

Deres Corona regler fungerer ikke, der var krav om mundbind, men det blev ikke håndhævet. Til morgenmad, stod der en person, med et digitalt termometer, og tog temperatur på håndleddet. Alle normale mennesker, ved temperaturer, skal måles ved øret. Jeg vil aldrig vælge det hotel igen.

 
10-07-2018

af emiln753 Odense, Danmark

Del af en Spies rejse

Der forligger mange positive anmeldelser af dette hotel. Hvor til jeg også ligger vores. Vi har købt hotellet som en del af en Spies rejse og må sige der virkelig var tale om "value for money" Morgen buffen er en af de bedre jeg har fået og trods værelset vi boede på ikke var det største, formentlig pga. del af spies rejse, var det med høj funktionellitet og fin altan af god størrelse. Helt klart anbefales værdigt og et sted man gerne vil komme tilbage til. Beliggenheden er også til UG og alt i alt er der ikke rigtig noget at sætte finger på. Køb og giv en helpfull vote hvis du fandt anvendelig.

 
01-07-2017

af BirgitJ306

Perfekt beliggenhed

Dejligt hotel, med super beliggenhed. Relativt stille område, men tæt på strand, by og gamle by. Personalet er venlige og smilende og morgenbuffeten er god. Rent og pænt. Wifi'en virker. Kommer gerne igen! Eneste minus er at der er meget lydt mellem toiletterne.

 
19-07-2016

af 596maibritth

Fantastisk godt køb!

Vi har boet her i 14 dage med halvpension, det har bestemt været en god oplevelse. Modtagelsen var rolig, rar, velkommende, kompetent og venlig. Vi ankom timer før vores værelse var klar, men fik mulighed for at klæde om og tage til Elli Beach som ligger meget tæt på hotellet. Værelserne var famileværelser, 2 fine rum, med en dobbeltseng og en slå-ud sofa. Badeværelset er lille, man skal finde en teknik for ikke at "falde" ind under bruseren. Men alt er rent og pænt, sådan fortsætter oplevelsen af rengøring og maintanance under vores ophold! Vi manglede håndsæbe, 10 min efter var der fyldt op, lyset gik på badeværelset og det blev fluks fixet. Personalet i restauranten er søde og venlige. Maden er god, vi fik mange veltillavede, klassiske græske retter i løbet af de 14 dage, f.eks. stifado, pastitio, souvlaki, altid en fiskeret og frisk salat. Jeg manglede en skål til at lave en græsk salat til bordet, men spurgte ikke. Tror måske vi havde fået en.... Morgenmaden var også med et godt udvalg. Poolen er ren og området omkring er renholdt og pænt. Hotellet ligger ideelt centralt. Man vil opleve en smule trafikstøj, men man bor i byen! Vi er alt i alt ovenud tilfredse med opholdet! Vi har boet flere forskellige steder på øen, dette sted vender vi tilbage til igen! Tak for at være stedet, der gjorde at vores ferieophold blev ideelt for os.

 
17-07-2016

af johnskovby Haderslev, Danmark

Simpelthen dejligt

Vi boede 11 mand 15 dage på Aquamare i sommeren 2016. Vi var fordelt på 4 værelser - 2 og 2 placeret på hver etage - alle med 2 lokaler. Velkomst og indkvartering var perfekt - god service og vi følte os med det samme velkomne. Værelserne var flotte, rene og dejligt store. Senge gode - også sovesofaen. Materialerne var i orden og køleskab fint. Eneste lille forbedringsforslag: badet kunne optimeres. Den daglige rengøring var super - alt blev gjort rent. Vi manglede på et tidspunkt at få nyt sæbe - meget hurtigt blev det udbedret. Da en pære gik itu på toilettet blev det lavet med det samme. Meget god service. Vi havde 1/2 pension - morgenmaden var ok og havde et fint udvalg. Aftensmaden var simpelt men rigtigt fint. Servering var søde og rare - smilende og velkomne. Betaling kunne skrives på værelserne Check-out er super. Betaling let og uden problemer. Vi havde booket et baderum, så vi kunne bade inden flyrejsen hjem. Ali alt en meget god og dejlig oplevelse på Aquamare Hotellet er placeret centralt, og når man bor midt en byen, er der liv og lidt larm fra gaderne, men dette betød intet i forhold til alt det andet gode ved at bo på Aquamare. Vi vil gerne bo på hotellet igen og anbefaler gerne andre det samme.