Bedømmelse af Agla

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

80% af gæsterne anbefaler

716 bedømmelser
Meget godt
 
280
Godt
 
256
Middel
 
118
Mindre godt
 
33
Dårligt
 
29

5 nyeste bedømmelser

14-04-2019

Indlæg af Lisekobenhavn Brønshøj, Danmark

Enkelt hotel med god beliggenhed.

Hvis ikke du behøver havudsigt og er glad for enkle hoteller er dette et godt bud. Personalet er søde og hjælpsomme. Værelserne ikke så store men med køleskab og pæne og rene. Stranden som ligger lige om hjørnet er stenstrand. Men under 10 minutters gang til lækker sandstrand

 
05-10-2018

Indlæg af Silkeborg49 Silkeborg, Danmark

Serviceminded hotel helt igennem...

Vi holdt en uges ferie i august på Hotel Agla. Vi har gennem tiden boet på mange forskellige hoteller på forskellige destinationer. Vi har dog aldrig mødt så imødekommende personale - helt fra rengøringsdamen, den kvindelige rest.chef og Christer(natportien), som bød os velkommen hjem hver aften, når vi kom hjem fra byen. Alt var rent og pænt - og med nyt hvidt linned og duftende håndklæder. Hele personalet skal anerkendes for deres enorme gæstfrihed og altid med et smil på læben, Vi kommer gerne tilbage ;-) Helle og Peter fra Silkeborg

 
18-09-2018

Indlæg af Kim R Hvidovre, Copenhagen, Denmark

Skønt og hyggeligt Hotel i rolige omgivelser

Dejligt Hotel med skønt personale ,dejlige rene værelser og et roligt pool område med en dejlig bar og lækker morgenmads buffet.Hotellet ligger ca 100 meter fra lækker strand og lige i udkanten af det pulserende natteliv og masser af skønne restauranter og barer.

 
11-07-2018

Indlæg af 858kasperb København, Danmark

Agla betyder charme

Agla betyder charme, dette er præcis hvad hotellet tilbyder. Værelserne er små og retro men når dette er sagt er de rene og velholdte. Personalet er klar hotellets stærke side, alle er smilende, imødekommende og arbejdssomme.

 
13-08-2016

Indlæg af Lauritz123 Herfølge

Udmærket by hotel

Hotel Agla ligger ikke med den bedste og pæneste udsigt i Rhodos by, en kedelig og meget slidt/trist gade, men når det er sagt, så er der ikke ret langt til stranden, havnen og den gamle by. Når man opholder sig inde på hotel området er der ikke noget, at sætte en finger på. Vi oplevede en god service og en rar atmosfære. Det bedste ved dette hotel er, at selv om der findes pool bar så er det tilladt at købe drikke vare og hvad man ellers lyster i minimarkedet, som ligger ved pool området og dette kan mærkes på et feriebudget i sær for børnefamilier.