Agla

  • • Kort gåtur til stranden
  • • Tæt på forlystelseslivet i Rhodos by
  • • Morgenmadsbuffet inkluderet
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

På hotel Agla bor du tæt på både strand og centrum. Nyd hotellets saltvandpool, svøm en tur på den nærliggende strand eller gå en tur til Rhodos by. Hotellet henvender sig til et voksent publikum (over 23 år) og efterstræber en rolig atmosfære. Hotellet er ikke børnefrit, da børn og unge er velkomne i selskab med voksne.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-5 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenheden i et roligt hotelkvarter. Gode parkeringsmuligheder. Altid god service.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 90 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Agla, der henvender sig til et voksent publikum (over 23 år), ligger nær centrum af Rhodos by. Her er poolområde med en saltvandspool. Der er ingen børnepool, men en del af poolen er lavere. Solstole og parasoller. To restauranter, heraf en taverne med a la carte-menu (pænt tøj kræves ved middag.) Opholdsrum med tv. Minimarked.

Gratis wifi. Roomservice og souvenirbutik. Bagagerum. Bordtennis. Solstole og parasoller på stranden mod betaling. Hotellet er beliggende i hotelområde i nærheden af butikker, barer, restauranter og forlystelser. Vej skal krydses for at komme til stranden. Lokaltrafik.

Måltider

Enkel morgenmadsbuffet indgår. Halvpension kan tilkøbes.

Værd at vide

Hotel Agla henvender sig til et voksent publikum (over 23 år) og efterstræber en rolig atmosfære. Hotellet er ikke børnefrit, da børn og unge er velkomne i selskab med voksne. Unge 18-22 år kan kun checke ind på hotellet i selskab med en voksen.