Spis godt på Rhodos

På Rhodos er der masser af restauranter med virkelig god mad. Her kan du finde vores restauranttips!

Dinner with a view

Hvis du besøger Lindos, må du ikke gå glip af restauranten Mythos. Restauranten ligger ved markedspladsen og har borde både på gården og på taget, hvor du kan nyde den smukke udsigt over byen og vidunderligt smukke Akropolis. Mere græsk end dette bliver det ikke. Om aftenen er Mythos den perfekte restaurant til en romantisk middag.

Café med atmosfære

Tag en kaffepause, nyd en kold frappé eller spis middag mens du nyder den charmerende atmosfære i Rhodos by. På Auvergne café kan du slå sig ned på den smukke gård kantet med historiske bygninger. Her serveres alt fra hjemmelavede specialiteter til internationale retter. Adresse: Alexander the Great sq, Rhodos gamle by.

Hyggelig stemning på Yamas

På hyggelige Yamas i det centrale Rhodos by, bliver du mødt som et familiemedlem og kan nyde græske lækkerier. Mange mennesker vender tilbage hertil mange gange i løbet af deres ferie.
Adresse: 28. oktober Str. 92, Rhodos By.

Country Kitchen

Hvis du søger en afslappet aften med lækker mad, udsøgt vin og god service, kan du altid besøge Country Kitchen i den nye bydel i Rhodos by. Restauranten er indrettet som en lille græsk by, hvor du virkelig får følelsen af at være i Grækenland.
Adresse: Kritis 6, Rhodos by.

Arena – for dig der er vild med sport

Arena er en sportsrestaurant midt i det centrale Rhodos. Her kan du se mange forskellige sportsbegivenheder, mens du nyder middagen i en hyggelig og åben restaurant.
Adresse: Griva 28, Rhodos by.

Lækkert på Romeo

Romeo er en meget god restaurant i den gamle bydel, hvor du kan nyde græske specialiteter, frisk fisk, stenovnsbagt pizza og hjemmelavet pasta. Der er borde både i haven og på terrassen. Hver aften spilles der græsk bouzouki-musik.
Adresse: 7-9 Menekleous & Sokratous Str., Rhodos gamle by.

Hjemmelavet på Rustico

Rustico er en unik taverne i hjertet af den gamle by, hvor du straks føler dig velkommen og hurtigt finder feriefornemmelsen frem. Her serveres der hjemmelavede specialiteter fra hele Grækenland. Nyd lækker meze og fisk!
Adresse: Ippodamou Str. 3-5, Rhodos gamle by.

Ægte græsk på Ovelix

Besøg den lille restaurant Ovelix, hvor ejeren Dina laver gode græske specialiteter. Her kommer turister for at nyde et måltid mad, men også lokalbefolkningen for at hente deres frokost.
Adresse: Griva 57, Rhodos by.

Restaurant Carrusel

Den hyggelige familieejede restaurant Carrusel kombinerer god mad og hurtig service med en hyggelig stemning og en fin beliggenhed på hovedgaden i centrum af Kolymbia. Her er både måltiderne og udvalget store, og ingen går sultne herfra.
Adresse: Efkaliptoustreet, Kolymbia.

Middelalderlig følelse på Lipsi

Hvis du har en fødselsdag at fejre, er restaurant Lipsi et fint sted at gøre det, som ligger midt i den gamle by. Restauranten huser lokaler, der minder om middelalderen med højt til loftet og fine detaljer. Her tilbydes et stort udvalg af græske retter og en utrolig hyggelig atmosfære.
Adresse: Agisandrou Street 18, Rhodos gamle by.

Lav din egen crepe

Hvis du leder efter noget sødt under shoppeturen eller promenaden, kan du tage til et crêperi i Rhodos gamle by. For få euro kan du lave din helt egen crepe med dine yndlingsingredienser. Hvis du vil have en sød variant, er Nutella og jordbær virkelig lækkert!

Bageriet Cake Box

I Ialyssos centrum finder du bageriet Cake Box, der tilbyder både søde og salte kager og et udvalg af drikkevarer. Du kan tage derhen efter en dag på stranden, sæt dig på den hyggelige udendørscafé og bestil en af de lækre kager sammen med en kold frappé. Eller hvorfor ikke starte dagen her med friskbagt brød?

Hjemmelavet is

På Pagotomania Gelato Café kan du se, hvordan isen bliver lavet fra bunden, og vælge blandt mange forskellige smage. Tag ned til Faliraki centrum og nyd en dejlig svalende is, perfekt til en skøn stund i sommervarmen!