Sunrise

All Inclusive-hotellet Sunrise er beliggende i rolige omgivelser kun et stenkast fra stranden i Pefkos på Rhodos.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser for 2 personer. Familie-værelser for 2-4 personer. Familie-værelser i sidebygning for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

At det lå ved en lille privat vig, væk fra andre turister. Der var ikke den store trafikstøj. Godt udvalg i buffen.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sunrise tilbyder poolområde med separat børnepool samt solstole og parasoller. Håndklæder kan lånes mod depositum. Poolbar og strandbar. Solstole og parasoller er mod betaling på dele af stranden.

Dejlig buffetrestaurant i frodige omgivelser med fantastisk udsigt over havet. Græsk meze-restaurant.

Bordtennis og basketball mod depositum og reservation. Billard mod betaling. Gratis yoga med hotellets underholdningsteam. Underholdning flere aftener om ugen. Gratis wifi på fællesområder. Døgnåben reception. Ca. 400 meter til Pefkos centrum og ca. 4 km til Lardos centrum. Lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.00
  • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
  • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.00
  • Der modtages en voucher til delvis betaling af regningen i restauranten Meze, kl. 19.00-21.00
  • Pizza og snacks, kl. 10.30-12.30 og 16.30-18.30
  • Is, kl. 10.00-18.00
  • Kaffe, te og kager, kl. 15.30-16.30
  • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Trapper og niveauforskelle på hotelområdet.

Alle hoteller i Lardos, Kiotari & Pefkos

Mitsis Rodos Maris Resort & Spa

Mitsis Rodos Maris Resort & Spa er et moderne hotel, som har noget for alle. Ved poolområdet er der både mulighed for skøn afslapning og fuld fart i vandrutsjebanen, samt underholdning. Al mad og drikke er inkluderet i prisen, og der er mange forskellige restauranter med lækker mad at vælge imellem.

St James's

St James's er et populært lejlighedshotel med den perfekte beliggenhed ved rullestensstranden lige udenfor Lardos. På hotellet hersker en personlig og familiær atmosfære. St James's er desuden et Apollo Mondo Local-hotel, hvilket indebærer, at du kan nyde gode faciliteter og en høj gæstetilfredshed med et lokalt præg fra Grækenland og Rhodos.

Nikolas

Hotel Nikolas som ligger i Lardos på Rhodos’ sydøst kyst, er stedet for dig, som vil nyde ro og afslapning på ferien, langt fra hverdagens pligter. Her bor du i lejligheder med kun få meter til stranden.

Elvita - sommer 2022

Velkommen til Elvita og Apollo Mondo Local - hoteller med lokalt touch. Hotellet ligger i Lardos på Rhodos' sydøstkyst og har en rolig atmosfære og en god beliggenhed lige ved rullestensstranden. Her bor du i pæne lejligheder nær butikker, restauranter og taverner.

Sun Shine

Sun Shine er et familieejet hotel i Lardos på Rhodos' sydkyst, kendt for sit dejlige poolområde og smukke udsigt over havet. Et hotel der er perfekt for dig, der ønsker en afslappende ferie.

Elvita - sommer 2023

Elvita ligger i Lardos på Rhodos' sydøstkyst og har en rolig atmosfære og en god beliggenhed lige ved rullestensstranden. Her bor du i pæne lejligheder nær butikker, restauranter og taverner.