Sun Beach Lindos

Sun Beach Lindos ligger lige over den fine sandstrand i Lardos og er ideel for familier og par. Hotellet byder på græsk gæstfrihed og en dejlig have. Hvis du ikke ønsker at bade i havet, har hotellet et dejligt poolområde med pools til både de ældre og yngre medlemmer af familien.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Familie-værelser for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Fra Sun Beach Lindos er du kun få skridt væk fra den fine og brede sandstrand Lothiarik, lige uden for Lardos centrum og landsbyen Lindos. Der venter afslappende dage ved hotellets poolområde, som ligger over stranden. En pool og en børnepool. Der er solstole og parasoller både ved pools og på stranden. Håndklæder til pool og strand er inkluderet i prisen.

Restauranten på stedet serverer morgenmad, frokost og middag, og pool- og strandbaren serverer forfriskende drikkevarer. Underholdning tre aftener om ugen, strandfest, græsk aften og en aften med musik og ildshow på stranden.

På stranden kan du være aktiv med beachvolley og de sædvanlige vandsportsmuligheder mod betaling.

Der er gratis wifi på hele hotellet. Strygejern og strygebræt kan lånes ved henvendelse i receptionen.

Hotellet består af 3 bygninger i en have, der fører ned til sandstranden. Afstanden til stranden kan variere (ca. 50-250 meter) afhængigt af, hvor på hotellet du bor. Der er ca. 300 m til stranden i Lardos.

Måltider

Indgår:

  • Soft All Inclusive

All Inclusive

Med Soft All Inclusive indgår:

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-09.30
  • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.00
  • Middagsbuffet, kl. 19.00-21.00
  • Ubegrænset med lokale øl, vin og sodavand i en af hotellets barer kl. 10.00-22.00

Bemærk venligst, at der kan forekomme ændringer. Det er obligatorisk at bære hotellets armbånd som identifikation.

Alle hoteller i Lardos, Kiotari & Pefkos

Mitsis Rodos Maris Resort & Spa

Mitsis Rodos Maris Resort & Spa er et moderne hotel, som har noget for alle. Ved poolområdet er der både mulighed for skøn afslapning og fuld fart i vandrutsjebanen, samt underholdning. Al mad og drikke er inkluderet i prisen, og der er mange forskellige restauranter med lækker mad at vælge imellem.

St James's

St James's er et populært lejlighedshotel med den perfekte beliggenhed ved rullestensstranden lige udenfor Lardos. På hotellet hersker en personlig og familiær atmosfære. St James's er desuden et Apollo Mondo Local-hotel, hvilket indebærer, at du kan nyde gode faciliteter og en høj gæstetilfredshed med et lokalt præg fra Grækenland og Rhodos.

Sunrise

All Inclusive-hotellet Sunrise er beliggende i rolige omgivelser kun et stenkast fra stranden i Pefkos på Rhodos. Her venter rolige omgivelser, et dejligt poolområde og hyggelige feriedage med All Inclusive.

Nikolas

Hotel Nikolas som ligger i Lardos på Rhodos’ sydøst kyst, er stedet for dig, som vil nyde ro og afslapning på ferien, langt fra hverdagens pligter. Her bor du i lejligheder med kun få meter til stranden.

Sunshine Lardos

Sunshine Lardos er et familieejet hotel i Lardos på Rhodos' sydkyst, kendt for sit dejlige poolområde og smukke udsigt over havet. Et hotel der er perfekt for dig, der ønsker en afslappende ferie.

Elvita

Elvita ligger i Lardos på Rhodos' sydøstkyst og har en rolig atmosfære og en god beliggenhed lige ved rullestensstranden. Her bor du i pæne lejligheder nær butikker, restauranter og taverner.