St James's

apollo mondo local

  • • Apollo Mondo Local-hotel
  • • Skønt poolområde
  • • Stenkast fra stranden

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

St James's er et populært lejlighedshotel med den perfekte beliggenhed ved rullestensstranden lige udenfor Lardos. På hotellet hersker en personlig og familiær atmosfære. St James's er desuden et Apollo Mondo Local-hotel, hvilket indebærer, at du kan nyde gode faciliteter og en høj gæstetilfredshed med et lokalt præg fra Grækenland og Rhodos.

Tillykke Grækenland!

I dag den 25. marts fejrer vi Grækenlands nationaldag! Lige nu får du 500,- i rabat pr. person på alle rejser til Grækenland for sommer 2023. Gælder kun i dag!

Gælder ikke grupperejser. Kan ikke kombineres med andre rabatter og rabatten er allerede fratrukket de viste priser

Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 1-3 personer eller 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigten fra værelset
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Forfriskende svømmeture
St James's har et dejligt poolområde med pool og børnesektion. Solstole og parasoller. Solstole og parasoller mod betaling på stranden.

Mad og drikke
På hotellet findes der en pool-/strandbar og snackbar, der serverer enkle retter også til middag. Aftenunderholdning og græsk aften en gang om ugen.

Øvrigt om hotellet
Gratis wifi på fællesområder. Hotellet har gennemgået en renovering i vintersæsonen 2018/19. Fællesområder er ombygget, alle lejligheder renoveret og udendørs områder er opfrisket. Nærliggende hotel med aftenarrangement kan til tider virke forstyrrende.

Hos St James's arbejder man aktivt med bæredygtighed på flere områder, opvarmes vandet fx af solceller på taget, hotellets egen restaurant har en vision omkring nul madspild og lokale producenter prioriteres altid. De forsøger også at reducere plastprodukter og vælger så vidt muligt 100 % genbrugsmateriale. Hotellet bidrager også til det lokale samfundsliv ved at være stolt sponsor for byens eget fodboldhold, Heracles of Lardos.

Oplev omgivelserne
Fra hotellet er der ca. 200 meter til Lothiarika, ca. 3 kilometer til Lardos og ca. 7 kilometer til Lindos. Meget begrænset trafik.

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Local.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmad
Apollo Mondo Local
  • Høj kundetilfredshed
  • Hyggelig beliggenhed
  • Gode faciliteter
  • Wifi indgår

Alle hoteller i Lardos, Kiotari & Pefkos

Mitsis Rodos Maris Resort & Spa

Mitsis Rodos Maris Resort & Spa er et moderne hotel, som har noget for alle. Ved poolområdet er der både mulighed for skøn afslapning og fuld fart i vandrutsjebanen, samt underholdning. Al mad og drikke er inkluderet i prisen, og der er mange forskellige restauranter med lækker mad at vælge imellem.

Sunrise

All Inclusive-hotellet Sunrise er beliggende i rolige omgivelser kun et stenkast fra stranden i Pefkos på Rhodos. Her venter rolige omgivelser, et dejligt poolområde og hyggelige feriedage med All Inclusive.

Nikolas

Hotel Nikolas som ligger i Lardos på Rhodos’ sydøst kyst, er stedet for dig, som vil nyde ro og afslapning på ferien, langt fra hverdagens pligter. Her bor du i lejligheder med kun få meter til stranden.

Sunshine Lardos

Sunshine Lardos er et familieejet hotel i Lardos på Rhodos' sydkyst, kendt for sit dejlige poolområde og smukke udsigt over havet. Et hotel der er perfekt for dig, der ønsker en afslappende ferie.

Elvita

Elvita ligger i Lardos på Rhodos' sydøstkyst og har en rolig atmosfære og en god beliggenhed lige ved rullestensstranden. Her bor du i pæne lejligheder nær butikker, restauranter og taverner.

Sun Beach Lindos

Sun Beach Lindos ligger lige over den fine sandstrand i Lardos og er ideel for familier og par. Hotellet byder på græsk gæstfrihed og en dejlig have. Hvis du ikke ønsker at bade i havet, har hotellet et dejligt poolområde med pools til både de ældre og yngre medlemmer af familien.