Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,4 ud af 10 baseret på 594 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
8,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mad og drikke
 
7,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,2 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-05-29


9 ud af 10

+
Beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2023-05-29


9 ud af 10

+
Stor harmoni personalet imellem, og glæden ved at betjene hotellets gæster på en meget personlig og professionel måde.
-
Badeværelserne kunne godt trænge til lidt vedligeholdelse, da der er utætheder ved badefaciliteter, så vand flyder ud over hele gulvet.

Bekræftet køb : 2023-05-29


5 ud af 10

+
beliggenhed
-
ingen elevator - meget støj i området - meget høj og konstant musik i restaurant og på selve stranden - der stod 2 højttalere helt nede på stranden lige bag liggestole.

Bekræftet køb : 2023-05-22


10 ud af 10

+
Servicen var helt i top. Personalet var venlige og hjælpsomme.
-
Wifi tækkede ikke op til vores værelse

Bekræftet køb : 2023-05-22


9 ud af 10

+
Personalet meget venlige og hjælpsom
-
Morgenmaden kunne godt forbedret. Og måske lidt underholdning på hotellet

Bekræftet køb : 2023-05-22


10 ud af 10

+
Det bedste var betjening i Resturant .Helt igennem perfekt ,meget smilende og flinke .
-
Rengøring af toilet (spejl og håndvask og senge )

Bekræftet køb : 2023-05-22


10 ud af 10

+
Beliggenhed Venlig og hjælpsom personale
-
Ikke relevant Levede op til forventningerne

Bekræftet køb : 2023-05-15


7 ud af 10

+
God beliggenhed ingen larm og der var meget få børn på hotellet
-
Manglende udstyr i køkkenet der manglede vinglas proptrækker brødrister grydeskeer viskestykke karklud opvaskemiddel. Disse mangler Gjorde at det ikke var muligt at lave mad Wife blev ikke benyttet

Bekræftet køb : 2023-05-15


10 ud af 10

+
-
Nabo hotellet og deres høje musik til sent på natten er uacceptabelt 😡

Bekræftet køb : 2023-05-15


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

75% af gæsterne anbefaler

117 bedømmelser
Meget godt
 
57
Godt
 
39
Middel
 
17
Mindre godt
 
3
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

05-06-2023

af Randi C Vojens, Danmark

Dejligt hotel.

Vi havde 14 dejlige dage på dette hotel med et yderst venligt personale. Hotellet var rent og roligt, udsigten var formidabel ( vi havde et værelse med balkon ). Værelset havde et lille tekøkken med meget sparsomt udstyr, så planlægger man at lave mad i ferien, så husk en grydeske, en urte- og kødkniv samt viskestykker, karklud m.m. Hotellet ligger nærmest på stranden men husk badesko. Der er mange sten. Hotellet ligger i en lille landsby med en 5 - 6 restauranter og lige så mange supermarkeder, men ønsker man et større udvalg er det nemt at tage bussen ( 200 m ). James Hotel er et hotel, vi gerne vender tilbage til.

 
16-10-2022

af 824mariannej København, Danmark

Det bedste hotel med lækker restaurant.

Jeg var der alene i 2 uger i september. Blev positiv overrasket. Området tilbyder restauranter. Især James hotel restauranten får 5* af mig. Man kan tage bybussen hvilket er neget nemt 2000m. Fra St.James eller leje bil. Et fantastisk hotel med bedste rolige beliggenhed. Personalet var de sødeste, rengøringen super god. Jeg kommer helt sikkert tilbage

 
15-09-2022

af Christina P

Som at have værelse ved siden af en natklub i kbh. Ingen søvn og konstant larm.

Vi valgte et værelse med udsigt til pool og hav, værelset er fint, det er hotellet som sådan også, er hvad der skal være og personalet er søde. Men vi kan ikke høre bølgerne om dagen eller sove om natten, fordi baren, som er ved poolen , spiller HØJT … højt, så det føltes som om man har værelse op af en klub i kbh, fra 7.30 morgen til 02.00 nat. Hver eneste dag. Vi har været oppe i receptionen og bede om at der skrues lidt ned, fordi vi ikke sover - overhoved. Og musikken er så høj hele hele tiden, at det er svært at slappe helt af. Så hjælper det i 10 min og så kører der ellers igen. Vi er på ferie, vi vil så gerne bare kunne slappe af, sove lidt længe og komme hjem med batterier ladet. Men vi har spændte nakker og stress, pga manglende søvn. Det skulle være en afslappende tur, men føltes som vi er taget på festival. Manglende søvn 1 nat er træls, manglende søvn en hel uge. På sin ferie. Er frusterende. Vi kommer ikke tilbage, trods venligt personale, vi anbefaler det ikke videre og tager i her til, så husk høre propperne og vælg et værelse væk fra poolen. Det er en vild oplevelse, at glæde sig til at komme hjem fra ferie, så man kan sove igen. Forhåbentligt første og eneste gang vi oplever det.

 
11-09-2021

af jesb947 København, Danmark

Fred og ro

Stedet jeg meget gerne besøger igen, hvis vi igen kommer til Rhodos. Et lejeligheds kompleks hvor alt er rent og lækkert. Daglig opredning mm på værelset som fremstår rent, pænt og moderne. Vi boede med balkon og havudsigt hvilket kan anbefales. Der er også muligheden for stueplan med lille have terrasse, men så har man ikke udsigten fra højden. Morgenmadsbuffet med rigelig valgmuligheder, i restauranten hvor også poolbaren, Kanaloa Beach Bar, findes i forlængelse mod stranden. Her er der rige muligheder for lækker mad og gode drinks serveret af et venligt personale som også servicere gæsterne på de perfekte solsenge på stranden , som dog mod betaling, 10 euro for 2 senge og parasol samt en isspand med 2 mineralvand i. Ved poolen er der masser af solsenge med parasoller uden beregning. Stedet som med sin fred og ro, er perfekt for dem som vil nyde en ferie hvor der er tid til selv forkælelse og afslappede hygge. Og til sidst men ikke mindst, en utrolig flink og imødekommende “ mand med det hvide hår” som han selv siger, ejeren, som står klar med god anvisninger til tour, hjælp til leje af bil, og med super godt humør og humor. Tak for en god oplevelse. 👍🏼

 
22-07-2021

af 364christopherb Århus, Danmark

Fint charterhotel

Fint hotel, der har hvad man forventer, og ikke mere. Fin placering ud mod stranden og i en by med gode muligheder for spisning, indkøb og forlystelser. God aircondition på værelset. Fint med let rengøring/oprydning på værelset næsten dagligt. Fin balkon på værelset. Fint poolområde. Rigtig fin pool-snackbar med streetfood-lignende mad til gode priser. Hvis man gerne bare vil på charter og hænge ud ved poolen og poolbaren og ud at spise, så er dette hotel og denne by et fint bud. Fint, at vi kunne parkere vores lejede bil lige foran hotellet. Det var helt fint til prisen (vi gav ca 12.000 kr. for to voksne og 1 barn i 2-værelses lejlighed uden udsigt en uge midt i juli fra Billund), men af øvrige ønsker kan nævnes: Der er ingen ovn i minikøkkenet og meget sparsomt med køkkenudstyr, så vi droppede helt selv at lave mad. Der var ikke varmt vand i badet om morgenen, og der var ikke koldt vand i badet midt på dagen. Der var ingen wifi på værelset. Vores hotellejlighed (med separat soveværelse) var pladsmæssigt dårligt udnyttet med meget lille spiseplads og ikke noget rigtig sofaområde, men bare en enkeltseng midt i det hele. Desværre ikke det mest hyggelige sted at tilbringe den varme middagsstund. Kunne godt bruge et lille tørrestativ på balkonen. Morgenmadsbuffeten var ikke meget værd med ringe råvarer og kedeligt udvalg. Vi havde heldigvis ikke tilkøbt morgenmad hjemmefra, men købte bare en enkelt morgen for 8 euro pr. person - det var rigeligt.