Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,5 ud af 10 baseret på 528 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
8,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mad og drikke
 
7,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,3 / 10
Service
 
8,9 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Udsigten fra værelset
-

Bekræftet køb : 2022-10-10


9 ud af 10

+
Beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2022-10-10


9 ud af 10

+
God plads ved poolen
-

Bekræftet køb : 2022-10-10


7 ud af 10

+
Beliggenheden
-

Bekræftet køb : 2022-10-10


7 ud af 10

+
Poolområdet tæt på vandet
-

Bekræftet køb : 2022-10-10


7 ud af 10

+
Udsigten fra værelset
-

Bekræftet køb : 2022-10-10


1 ud af 10

+
Absolut ingen ting.
-
Der var isbjørne og pingviner i poolen. Ingen fjernbetjening til aircondition. Hele hotelet var stort set lukket ned da det var den sidste uge for den 2022. Ingen varmt vand morgen og aften.

Bekræftet køb : 2022-10-10


9 ud af 10

+
God placering ned til stranden
-

Bekræftet køb : 2022-10-10


6 ud af 10

+
Det var nogle meget imødekommende og søde mennesker der arbejdede på hotellet. Beliggenheden var virkelig god.
-

Bekræftet køb : 2022-10-09


10 ud af 10

+
Vi elsker hotellet har været på hotellet 11 gange på 10 år
-

Bekræftet køb : 2022-10-03


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

75% af gæsterne anbefaler

116 bedømmelser
Meget godt
 
56
Godt
 
39
Middel
 
17
Mindre godt
 
3
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

16-10-2022

af 824mariannej København, Danmark

Det bedste hotel med lækker restaurant.

Jeg var der alene i 2 uger i september. Blev positiv overrasket. Området tilbyder restauranter. Især James hotel restauranten får 5* af mig. Man kan tage bybussen hvilket er neget nemt 2000m. Fra St.James eller leje bil. Et fantastisk hotel med bedste rolige beliggenhed. Personalet var de sødeste, rengøringen super god. Jeg kommer helt sikkert tilbage

 
15-09-2022

af Christina P

Som at have værelse ved siden af en natklub i kbh. Ingen søvn og konstant larm.

Vi valgte et værelse med udsigt til pool og hav, værelset er fint, det er hotellet som sådan også, er hvad der skal være og personalet er søde. Men vi kan ikke høre bølgerne om dagen eller sove om natten, fordi baren, som er ved poolen , spiller HØJT … højt, så det føltes som om man har værelse op af en klub i kbh, fra 7.30 morgen til 02.00 nat. Hver eneste dag. Vi har været oppe i receptionen og bede om at der skrues lidt ned, fordi vi ikke sover - overhoved. Og musikken er så høj hele hele tiden, at det er svært at slappe helt af. Så hjælper det i 10 min og så kører der ellers igen. Vi er på ferie, vi vil så gerne bare kunne slappe af, sove lidt længe og komme hjem med batterier ladet. Men vi har spændte nakker og stress, pga manglende søvn. Det skulle være en afslappende tur, men føltes som vi er taget på festival. Manglende søvn 1 nat er træls, manglende søvn en hel uge. På sin ferie. Er frusterende. Vi kommer ikke tilbage, trods venligt personale, vi anbefaler det ikke videre og tager i her til, så husk høre propperne og vælg et værelse væk fra poolen. Det er en vild oplevelse, at glæde sig til at komme hjem fra ferie, så man kan sove igen. Forhåbentligt første og eneste gang vi oplever det.

 
11-09-2021

af jesb947 København, Danmark

Fred og ro

Stedet jeg meget gerne besøger igen, hvis vi igen kommer til Rhodos. Et lejeligheds kompleks hvor alt er rent og lækkert. Daglig opredning mm på værelset som fremstår rent, pænt og moderne. Vi boede med balkon og havudsigt hvilket kan anbefales. Der er også muligheden for stueplan med lille have terrasse, men så har man ikke udsigten fra højden. Morgenmadsbuffet med rigelig valgmuligheder, i restauranten hvor også poolbaren, Kanaloa Beach Bar, findes i forlængelse mod stranden. Her er der rige muligheder for lækker mad og gode drinks serveret af et venligt personale som også servicere gæsterne på de perfekte solsenge på stranden , som dog mod betaling, 10 euro for 2 senge og parasol samt en isspand med 2 mineralvand i. Ved poolen er der masser af solsenge med parasoller uden beregning. Stedet som med sin fred og ro, er perfekt for dem som vil nyde en ferie hvor der er tid til selv forkælelse og afslappede hygge. Og til sidst men ikke mindst, en utrolig flink og imødekommende “ mand med det hvide hår” som han selv siger, ejeren, som står klar med god anvisninger til tour, hjælp til leje af bil, og med super godt humør og humor. Tak for en god oplevelse. 👍🏼

 
22-07-2021

af 364christopherb Århus, Danmark

Fint charterhotel

Fint hotel, der har hvad man forventer, og ikke mere. Fin placering ud mod stranden og i en by med gode muligheder for spisning, indkøb og forlystelser. God aircondition på værelset. Fint med let rengøring/oprydning på værelset næsten dagligt. Fin balkon på værelset. Fint poolområde. Rigtig fin pool-snackbar med streetfood-lignende mad til gode priser. Hvis man gerne bare vil på charter og hænge ud ved poolen og poolbaren og ud at spise, så er dette hotel og denne by et fint bud. Fint, at vi kunne parkere vores lejede bil lige foran hotellet. Det var helt fint til prisen (vi gav ca 12.000 kr. for to voksne og 1 barn i 2-værelses lejlighed uden udsigt en uge midt i juli fra Billund), men af øvrige ønsker kan nævnes: Der er ingen ovn i minikøkkenet og meget sparsomt med køkkenudstyr, så vi droppede helt selv at lave mad. Der var ikke varmt vand i badet om morgenen, og der var ikke koldt vand i badet midt på dagen. Der var ingen wifi på værelset. Vores hotellejlighed (med separat soveværelse) var pladsmæssigt dårligt udnyttet med meget lille spiseplads og ikke noget rigtig sofaområde, men bare en enkeltseng midt i det hele. Desværre ikke det mest hyggelige sted at tilbringe den varme middagsstund. Kunne godt bruge et lille tørrestativ på balkonen. Morgenmadsbuffeten var ikke meget værd med ringe råvarer og kedeligt udvalg. Vi havde heldigvis ikke tilkøbt morgenmad hjemmefra, men købte bare en enkelt morgen for 8 euro pr. person - det var rigeligt.

 
19-05-2021

af Theahusen

Den perfekte rejse til Grækenland

Vi besøgte stedet i Juni 2019, og min mand og jeg er fuldstændig enige om at hotellet var et af de bedste vi har besøgt! Maden på restauranten var fantastisk! ( Her kan vi anbefale deres gyros! ), udsigten direkte til stranden og hotellernes som er fyldt med flotte blomster mm, deres drinks smagte himmelsk.. Og det vigtigste af det hele - Deres altid mega venlige og smilende service! Receptionisterne havde altid lyst til at dele en historie ud, eller svare på spørgsmål med et smil i øjet. Selv da vi skulle hjem, stod en af de ansatte og vinkede farvel og sendte os godt af sted. Vi kan varmt anbefale stedet! Vær dog opmærksom på, at byen er lidt væk fra centrum, så her anbefales det at leje en bil, men det er også super nemt at få ordnet uden problemer Alt i alt 5/5 stjerner! Vi kommer meget gerne igen!