Lindos Princess

Lindos Princess er et dejligt, familievenligt hotel beliggende lige udenfor Lardos på Rhodos' østkyst. Her bor du direkte på stranden og med et dejligt poolområde, der har flere pools til både store og små. All Inclusive indgår, og du kan vælge at spise på flere restauranter.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Dobbeltværelser i bungalow for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser superior for 2-5 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lindos Princess har et dejligt og stort poolområde med flere pools. For de yngre børn er der også nogle mindre vandrutsjebaner. Gratis solstole og parasoller ved både pools og strand, og håndklæder kan lånes mod et depositum. Pool bar.

Lindos Princess har flere restauranter og barer. Buffetrestauranten Spondi, strandrestauranten Aeolos, der tilbyder enkle retter og snacks og to à la carte-restauranter. À la carte-restauranten Thalassa er en fiske- og skaldyrsrestaurant, og L'Osteria tilbyder italienske retter.

Gratis fitnessrum (for gæster over 16 år) og flere sportsaktiviteter som tennis (lys mod betaling), minifodbold (5x5), bordtennis, beachvolley, minigolf og vandgymnastik. Billard mod betaling. Mulighed for at leje cykler. Hotellet har en spa (for gæster over 16 år) med behandlinger mod betaling. Sauna, indendørs pool, hamam og jacuzzi i hotellets spa kan benyttes gratis.

Legeplads og børneklub i hotellets regi for børn 4-12 år med engelsktalende personale. Hotellet har også en teenageklub i højsæsonen for unge op til 17 år. Escaperoom (to varianter) og spillerum mod betaling. Underholdning og livemusik flere aftener om ugen. Butikker og minimarked på hotellet. Lokaltrafik.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet i restaurant Spondi eller strandrestauranten Aeolos
  • Frokostbuffet i restaurant Spondi eller strandrestauranten Aeolos
  • Middagsbuffet i restaurant Spondi eller strandrestauranten Aeolos
  • Middag en gang pr. uge i restaurant Thalassa eller restaurant L'Osteria (reservation kræves to dage i forvejen og drikkevarer indgår ikke)
  • Snacks, kaffe & kager og is
  • Minibar (fyldes tre gange om ugen)

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.