Elvita

apollo mondo local

  • • Hyggeligt hotel
  • • Dejligt poolområde
  • • Rolige omgivelser
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Velkommen til Elvita og Apollo Mondo Local - hoteller med lokalt touch. Hotellet ligger i Lardos på Rhodos' sydøstkyst og har en rolig atmosfære og en god beliggenhed lige ved rullestensstranden. Her bor du i pæne lejligheder nær butikker, restauranter og taverner.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. Mindre 2-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed, lejlighed og service i reception
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lejlighedshotellet Elvita består af tre bygninger og har en skøn beliggenhed ved rullestensstranden og det lille centrum Lothiarika.

Pool og strand
På hotellet findes et hyggeligt poolområde med separat børnepool samt solstole og parasoller. Kort fra hotellet ligger en rullestensstrand med solstole og parasoller mod betaling.

Mad og drikke
Restaurant på stranden med a la carte-menu. Snackbar på hotellet som serverer enkle retter. Græsk aften én gang om ugen.

Øvrigt om hotellet
Gratis wifi på fællesområder. Minimarked. Begrænset lokaltrafik.

Oplev omgivelserne
Nær restauranter, taverner og supermarkeder. Ca. 200 m til det lille, lokale centrum i Lothiarika og ca. 3 km til centrum af den lidt større by, Lardos.

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Local.

Måltider

Ingen. Morgenmad mod tillæg.

Apollo Mondo Local
  • Høj kundetilfredshed
  • Hyggelig beliggenhed
  • Gode faciliteter
  • Gratis wifi

Alle hoteller i Lardos, Kiotari & Pefkos

Mitsis Rodos Maris Resort & Spa

Mitsis Rodos Maris Resort & Spa er et moderne hotel, som har noget for alle. Ved poolområdet er der både mulighed for skøn afslapning og fuld fart i vandrutsjebanen, samt underholdning. Al mad og drikke er inkluderet i prisen, og der er mange forskellige restauranter med lækker mad at vælge imellem.

St James's

St James's er et populært lejlighedshotel med den perfekte beliggenhed ved rullestensstranden lige udenfor Lardos. På hotellet hersker en personlig og familiær atmosfære. St James's er desuden et Apollo Mondo Local-hotel, hvilket indebærer, at du kan nyde gode faciliteter og en høj gæstetilfredshed med et lokalt præg fra Grækenland og Rhodos.

Sunrise

All Inclusive-hotellet Sunrise er beliggende i rolige omgivelser kun et stenkast fra stranden i Pefkos på Rhodos.

Nikolas

Hotel Nikolas som ligger i Lardos på Rhodos’ sydøst kyst, er stedet for dig, som vil nyde ro og afslapning på ferien, langt fra hverdagens pligter. Her bor du i lejligheder med kun få meter til stranden.

Sun Shine

Sun Shine er et familieejet hotel i Lardos på Rhodos' sydkyst, kendt for sit dejlige poolområde og smukke udsigt over havet. Et hotel der er perfekt for dig, der ønsker en afslappende ferie.