Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7 ud af 10 baseret på 15 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,0 / 10
Rengøring
 
7,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,0 / 10
Faciliteter
 
,0 / 10
Mad og drikke
 
6,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,8 / 10
Service
 
7,9 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Personalet og lejlighed
-
Beliggenhed

Bekræftet køb : 2022-05-18


9 ud af 10

+
Det fantastisk hjælpsomme personale.
-

Bekræftet køb : 2022-05-16


7 ud af 10

+
Imødekommende personale
-

Bekræftet køb : 2022-05-16


8 ud af 10

+
Det er et dejligt afslappet mindre hotel, for dem der stort set ønsker at klaret sig selv. Fine lejligheder, dejlig swimmingpool pool - og godt vejrūüėé
-

Bekræftet køb : 2022-05-15


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3/5 Søvnkvalitet
  • 3/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 3,5/5 Renlighed

69% af gæsterne anbefaler

188 bedømmelser
Meget godt
 
47
Godt
 
78
Middel
 
36
Mindre godt
 
20
Dårligt
 
7

5 nyeste bedømmelser

05-09-2019

af Bent N Frederikshavn, Danmark

Støjende

Dette hotel ligger skønt, kun et stenkast fra vandet. Værelserne er lyse og indbydende, og rengøringen helt i top. Skønt og børnevenligt poolområde med mange liggestole. Jeg vil dog absolut ikke anbefale det til nogen med børn, da de i restauranten poolbaren spiller meget højt, hver aften, ligesom man tror det ikke kan blive højere skrues der endnu højere op for lydniveauet! En skam, for udover støjen er det helt perfekt. Maden i restauranten er middelmådig, men okay og det er nemt at spise der, når man har små med.

 
25-08-2019

af Casper-H-Denmark København, Danmark

ROOM 201 (18/8-25/8)

Vi ankommer til hotellet og for et rigtig lækkert værelse nr. 201 og får af vide at den søde dame (som jeg aldrig fik navn på, men som vi have rigtig god kemi med under hele opholdet) i receptionen at hun var glad for at have sat os det værelse da hotellet ikke have fået af vid af vores rejseselskab (APOLLO) af min mor var i kørestol. Værelset var i en lækker nok stand, der var de fornødne af at der skulle være i tekøkken, safetybox og en rummelige altan. The downside, var der nogle gange var lidt myrer på værelset og at bruseren i brusekabinen ikke lige altid kunne bestemme hvor varmt eller koldt det skulle være, for der kunne godt gå lang tid før vandet det blev varmt om morgen, hvor om aften gik det ret hurtigt. Poolen var af en fin størrelse og børnepool var lidt afskåret fra den store. Masser og liggestole så det var ikke noget problem med og finde et sted og ligge ned, vi oplevet dog at lidt af maleingen kom af siden på poolen, men jeg tog stikket op og ellers kunne det ikke ses, rundt om poolen var der også små stykker af fliserne der var knækket af men ikke noget vi kom til skade over. Hotellet var også meget gode til og hjælpe med ture rundet om øen og også tur til Rhodos by så man kom lidt hurtigere der ind istedet for tage de offentligebusser, og selv da min mor knækket en tand fandt en de tandlæge til hende. Så det var et stort plus. Jeg kan slet ikke komme mig over hvor søde alt personalet var og vi kommer til og savne dem allesammen.

 
09-08-2018

af Bertel1966 Ryslinge, Danmark

Afslappende

Vi var der i 8 dage og er meget tilfredse. Vi boede i studio og oplevede meget. Vi havde lejet en bil og så meget af Rhodos. Stranden en stenet og det anbefales af have badesko med. Hotellet lejer strandstole til en billig pris

 
17-06-2018

af tomfuglsang Aalborg, Danmark

Ikke luksus

Men det havde vi heller ikke forventet. Personalet var meget imødekommende og de var utrolig flittige. Sengene var ikke supergode. Værelset var lidt slidt og især badeværelset bar præg af flittig brug. Vi kunne godt have Brugt en markise eller bare en parasol på altanen, men det var vel et luksusproblem. Der var en del støj fra medbragte børn, men de skulle jo også være der, selvom nogle børn var unormalt støjende.

 
09-04-2018

af Emma J

Godt til prisen

Fint hotel med rigtig lækker begivenhed ned til stranden (dog sten strand). Tror de fleste værelser har mere eller mindre havudsigt. Poolområdet er fint og restauranten på hotellet er også god. Dog er selve byen hotellet ligger i, ikke særlig spændende. Tag en bådtur til Lindos! Det var klart det bedste på hele ferien og båden sejler lige nede fra stranden.