Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,5 ud af 10 baseret på 191 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,5 / 10
Rengøring
 
7,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,7 / 10
Mad og drikke
 
6,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,5 / 10
Service
 
8,3 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
Venligt personale.
-

Bekræftet køb : 2022-08-01


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-08-01


4 ud af 10

+
Pool området
-
Ingen wifi på værelset og safetyboks virkede ikke. Mangefuldt service på værelset

Bekræftet køb : 2022-08-01


7 ud af 10

+
Hotellet var helt fint
-

Bekræftet køb : 2022-08-01


6 ud af 10

+
Pool området, den flotte lyse lobby og at hotellet lå på stranden.
-
Vores lejlighed nr 220 var ikke så nyrenoveret som billederne lovede. Sofaen i lejligheden var gået i stykker, køkkenet var gammelt og slidt og man kunne se der havde været vandskade. Vi boede lige ved siden af hvor de vaske de håndklæder og sengetøj og vi kunne høre larmen fra vaskemaskinen.

Bekræftet køb : 2022-07-24


7 ud af 10

+
At der var stille og roligt
-

Bekræftet køb : 2022-07-18


7 ud af 10

+
Udsigten fra vores lejlighed
-

Bekræftet køb : 2022-07-18


7 ud af 10

+
Søde receptionister, dejlig pool og fint værelse.
-
Restaurant der var tilknyttet hotellet, tilbød dårlig mad. Morgenmads buffet var kedelig, uinspirerende, tørt og gav os en oplevelse af at maden var daggammelt og genbrugt. Vi er i tvivl om restauranten tilhørte hotellet, men den er grunden til vi er i den lave ende. Service var ikke tilstede og det kom til udtryk med manglende interesse for ‘kunden’. Vi kunne sidde længe og vente på tjener og i baren vidste de ikke hvordan man lavede diverse drinks. Pga strejke fra SAS var der meget få turister på hotellet, så tjenerne var jo ikke overrendt … tværtimod. Gulvet var beskidt og området omkring poolen virkede ikke som om det blev rengjort. Tilslut var der ekstremt mange myrer fordi der sjældent blev f.eks. vasket gulv. Receptionisterne var super søde, venlige og hjælpsomme.

Bekræftet køb : 2022-07-17


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-07-17


10 ud af 10

+
Beliggenhed, atmosfære, søde medarbejdere, stil og rent
-

Bekræftet køb : 2022-07-11


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3/5 Søvnkvalitet
  • 3/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 3,5/5 Renlighed

69% af gæsterne anbefaler

198 bedømmelser
Meget godt
 
52
Godt
 
79
Middel
 
38
Mindre godt
 
21
Dårligt
 
9

5 nyeste bedømmelser

26-06-2022

af 850winnieb

Fantastisk familietur med hygge i fokus

En virkelig fantastisk ferie er snart over. Vi har været på det dejligste hotel. 3 stjernet hotel, som jeg giver 3 store stjerner. Værelserne er fine, nyrenoverede og har hvad vi lige behøver. Dejlig stor og hygge pool område. Mega hyggelig pool/strandbar, som ligger lige ned til havet, med skøn udsigt. Personalet er venlige og dygtige. Vi får en dejlig service. Maden er tiptop. I det hele taget en god oplevelse og ferie. Jeg kommer gerne igen

 
25-06-2022

af Juliebedsted

Fantastisk service og fine faciliteter

Søde, rare, hjælpsomme og udadvendt personale. Både rengørings- reception, bar og restaurantpersonale. Hotellet er et 3-stjernet og jeg synes i den grad det lever op til dette. Pænt, rent og vedligeholdt. Daglig rengøring. Roligt område som giver plads til os som familie med er barn på 2,5 år. Alle er søde og forstående herfor. God mad, gode drinks - priserne er lidt høje - men sådan er det vidst bare her på Rhodos/Grækenland. Området er skønt og tag ikke fejl af at der står det ligger ned til havet - for det gør det! Fantastisk udsigt. Dog med mange sten/små klipper ved stranden lige ud for hotellet, men går man 50-100 meter mod højre er det sandstrand uden for mange sten. Poolen og pool-området godt velholdt, der er ikke noget at komme efter. Værelserne er hyggeligt, med et lille tekøkken med mest nødvendige redskaber. Tilhørende supermarked, med lidt for enhver - der er mange danske produkter såsom Lurpak og Arla. Alt-i-alt rigtig god oplevelse her på Elvita. Det er ikke sidste gang jeg rejser herned med min familie.

 
19-06-2022

af Lisbeth K København, Danmark

Fint og afslappende lille hotel med god service i receptionen og suveræn havudsigt fra poolen

Vi tog afsted på en afbudsrejse med Apollo og må sige at vi fik fuld valuta for en rigtig rimelig pris, 2 værelseslejlighed med fint køkkenudstyr til vores behov, og perfekt med opvaskestativ. Fin rengøring dagligt tømning af spande og rent sengetøj som det skal være, efter vores mening behøver man ikke mere på en uge Velholdt og hyggelig pool med en masse solsenge, meget afslappet stemning overalt og skønne mennesker i receptionen. Pool bar usammenhængende service i forhold til resten af hotellet, mon ikke den er udlejet - trist niveau men dejligt at man ikke behøver drikkevarer i plastik, skønt at det er et ikke all inclusiv koncept Tag til Valantinas restaurant i Lardos en gåtur på 2 km og spis middag (en fantastisk restaurant), eller tag til Lindos 10 min i taxa (14 euro) eller bus fra Hovedgaden ca. 15 min for under 2 euro, restauranter tæt på hotellet fine til morgenmad.

 
31-05-2022

af idalD1476YL

Nogenlunde

Sød personale... Egentlig en lille hyggelig 1 vær. lejlighed, men man skulle sørge for klude, opvaskemiddel og svamp til opvasken. Ikke ordenlige køkkenredskaber, køleskabet var i stykker i lågen. Rengøringen af personalet var meget hurtigt overstået. Gulvvask, tømning af skraldespande (toilet, køkken), men ingen aftørring som sådan af håndvask på toilettet eller brusekabinen. Jeg blev meget overrasket over, at i 2 dg havde jeg ligget på standen på solvogn sen eftermiddag. Rigtig dejlig strand. På afrejse dagen valgte jeg så at ligge der det meste af dagen. Så kom en af de ansatte og krævede 5€ bare at tage sol, hvad jeg synes er en vanvittig pris bare for at sole sig. Og hvorfor tage penge for dem?! En enkelt dag valgte jeg at spise en græsk salat ved hotellets bar. Ikke særlig stor portion trods prisen, og må sige, at for mig var det ikke en "rigtig" græsk salat. Så prisen var alt for dyr Derimod brugte jeg de omkringliggende restauranter, hvor jeg formidabel mad og portioner. Så vil man på hotellet, så husk at det er et slidt hotel og køb alt på forhånd.

 
29-05-2022

af Misse176 Århus, Danmark

Under middel

Kære kommende gæster. Puha, hvor skal vi dog starte… Nå, vi bor på Hotel Elvita, værelse nr 110. Da vi lige ankom kl 2 om natten var værelset SÅ indelukket og lugtede virkelig meget af fugt. Vi var trætte, fik tændt vores AC og fik puttet vores to små børn. Jeg tror vi tænkte, at det bare krævede lidt udluftning, men nej. Lugten er forfærdelig, alle kommenterer på det (vi rejser 11 sammen), vores tøj er fugtigt, dynerne er fugtige og alle vores ting lugter. Vi kan faktisk ikke sove i det, da luftvejene bliver så påvirket. Vi går til hotellet og taler med dem, de argumenter med, at hotellet har været lukket i to år og det er derfor. Deres attitude er så ubehagelig, i det mindste kunne de være serviceminded og ydmyg og beklage, men der er intet at gøre. Der er tydelige anmærkninger af fugt rundt omkring. Nå, men vi delte os op og sov lidt forskellige steder hos resten af familien. Generelt var rengøringen af værelserne en del under middel. Der er fuld funktionel køkken, men de vasker ikke glas mm op, man skal selv ud at købe svamp, opvaskemiddel og klude samt viskestykker. De tørrer heller ikke ens bord af ude på terrassen, når de gør rent. Meget mærkeligt. Morgenmadsbuffet er IKKE pengene værd, hold da op noget værre noget. Det kan meget bedre betale sig, at købe morgenmad på de omkringliggende restauranter. Hotellet havde en “grill-aften” som kostede 15€ for at deltage. Maden var ISKOLD. Kolde grillspyd og kolde pommes frites, hvis man kommenterede det, sagde de, at det var fordi der var mange mennesker. Alt i alt, nogle små trælse ting ved denne her ferie. Dermed ikke sagt, at vores ferie var ødelagt. Vi havde en fin ferie, og vi blev evige om, at man får hvad man betaler for.