Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,8 ud af 10 baseret på 349 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,8 / 10
Rengøring
 
7,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
7,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,7 / 10
Service
 
8,4 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Personalet som gjorde alt for at vores ferie var helt perfekt
-

Bekræftet køb : 2022-09-26


10 ud af 10

+
Alt i alt en meget positiv oplevelse.
-

Bekræftet køb : 2022-09-26


9 ud af 10

+
Alt, service, beliggenhed, god stemning, dejlige lejligheder
-

Bekræftet køb : 2022-09-26


7 ud af 10

+
Pool
-

Bekræftet køb : 2022-09-25


10 ud af 10

+
Super service, dejligt værelse tæt på gode restauranter og supermarkeder og rigtig dejlig strand
-

Bekræftet køb : 2022-09-25


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-09-19


3 ud af 10

+
Poolen
-
Internettet var så dårlig

Bekræftet køb : 2022-09-19


9 ud af 10

+
Standen af hotellet og muligheden for tilkøb af morgenmad
-

Bekræftet køb : 2022-09-19


7 ud af 10

+
Nærhed til strand
-

Bekræftet køb : 2022-09-19


10 ud af 10

+
Rigtig søde menesker og god service
-

Bekræftet køb : 2022-09-19


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3/5 Søvnkvalitet
  • 3/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 3,5/5 Renlighed

69% af gæsterne anbefaler

203 bedømmelser
Meget godt
 
55
Godt
 
80
Middel
 
38
Mindre godt
 
21
Dårligt
 
9

5 nyeste bedømmelser

18-09-2022

af Explore60773842563 Vejle, Danmark

Skønneste ferie

Vi har haft en fantastisk ferie på Elvita. Dejligt hotel , skøn og rolig beliggenhed. Personalet er så venlige og yder god service. Hotellet ligger fantastisk ud til havet. Skønt pool og strand område. Vi kommer helt sikkert gerne igen. Egner sig fint til alle aldre her.

 
12-09-2022

af 954marianneo

Et meget dejligt hotel!

Jeg kan anbefale Elvita hotel på det varmeste. Det er moderne og lækkert indrettet, alle faciliteter er top, og der er yderst rent og behageligt at være. Værelserne er store og lyse, og rigtigt pænt badeværelse efter græske forhold. Personalet er super. De fleste taler rigtigt godt engelsk og er yderst hjælpsomme og venlige. Nabolaget er hyggeligt og fredeligt. Ikke mange barer osv, men det savnede vi slet ikke.

 
26-06-2022

af 850winnieb

Fantastisk familietur med hygge i fokus

En virkelig fantastisk ferie er snart over. Vi har været på det dejligste hotel. 3 stjernet hotel, som jeg giver 3 store stjerner. Værelserne er fine, nyrenoverede og har hvad vi lige behøver. Dejlig stor og hygge pool område. Mega hyggelig pool/strandbar, som ligger lige ned til havet, med skøn udsigt. Personalet er venlige og dygtige. Vi får en dejlig service. Maden er tiptop. I det hele taget en god oplevelse og ferie. Jeg kommer gerne igen

 
25-06-2022

af Juliebedsted

Fantastisk service og fine faciliteter

Søde, rare, hjælpsomme og udadvendt personale. Både rengørings- reception, bar og restaurantpersonale. Hotellet er et 3-stjernet og jeg synes i den grad det lever op til dette. Pænt, rent og vedligeholdt. Daglig rengøring. Roligt område som giver plads til os som familie med er barn på 2,5 år. Alle er søde og forstående herfor. God mad, gode drinks - priserne er lidt høje - men sådan er det vidst bare her på Rhodos/Grækenland. Området er skønt og tag ikke fejl af at der står det ligger ned til havet - for det gør det! Fantastisk udsigt. Dog med mange sten/små klipper ved stranden lige ud for hotellet, men går man 50-100 meter mod højre er det sandstrand uden for mange sten. Poolen og pool-området godt velholdt, der er ikke noget at komme efter. Værelserne er hyggeligt, med et lille tekøkken med mest nødvendige redskaber. Tilhørende supermarked, med lidt for enhver - der er mange danske produkter såsom Lurpak og Arla. Alt-i-alt rigtig god oplevelse her på Elvita. Det er ikke sidste gang jeg rejser herned med min familie.

 
19-06-2022

af Lisbeth K København, Danmark

Fint og afslappende lille hotel med god service i receptionen og suveræn havudsigt fra poolen

Vi tog afsted på en afbudsrejse med Apollo og må sige at vi fik fuld valuta for en rigtig rimelig pris, 2 værelseslejlighed med fint køkkenudstyr til vores behov, og perfekt med opvaskestativ. Fin rengøring dagligt tømning af spande og rent sengetøj som det skal være, efter vores mening behøver man ikke mere på en uge Velholdt og hyggelig pool med en masse solsenge, meget afslappet stemning overalt og skønne mennesker i receptionen. Pool bar usammenhængende service i forhold til resten af hotellet, mon ikke den er udlejet - trist niveau men dejligt at man ikke behøver drikkevarer i plastik, skønt at det er et ikke all inclusiv koncept Tag til Valantinas restaurant i Lardos en gåtur på 2 km og spis middag (en fantastisk restaurant), eller tag til Lindos 10 min i taxa (14 euro) eller bus fra Hovedgaden ca. 15 min for under 2 euro, restauranter tæt på hotellet fine til morgenmad.