Esperos Village Blue & Spa

  • • Book et værelse med egen eller delt pool
  • • Højt serviceniveau
  • • For gæster over 16 år

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Esperos Village Blue & Spa er et fint og vellidt voksenhotel, der er højt beliggende med fantastisk udsigt over havet. Her bor i pæne værelser, og har mulighed for at booke værelser med enten privat pool værelser med delt pool.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Dobbeltværelser med privat pool for 2 personer. Dobbeltværelser med delt pool for 1-2 personer. Superior-værelser med delt pool for 2-3 personer. Suiter med privat pool for 2 personer. 2-værelses suiter med delt pool for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Dejligt voksen hotel og fantastisk mad
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 400 m
Til centrum: 2,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Dejligt hotel for gæster over 16 år. Hotellet ligger ovenfor stranden med skøn udsigt over havet. Hyggeligt poolområde med to pools samt solstole og parasoller. Pool- og strandhåndklæder. Poolbar.

Buffetrestauranten Aphrodite serverer morgenmad, frokost og middag. A la carte-restauranten Mediterraneano, som er åben 12.00-22.00, serverer mad med inspiration fra Middelhavet (ikke inkluderet i halvpension). På hotellet er der også restaurant Panorama, der er åben for morgenmad og middag for nogle værelsestyper. På hotellets restauranter er nobel påklædning krævet under middag (lange bukser for mænd). Pianobar. Underholdning tre aftener om ugen.

Gratis wifi på nogle fællesområder. Gratis fitness og tennis. Billard mod betaling. Gode gåruter på hotelområdet, men med niveauforskelle og flere trapper. Hotelbus kører indenfor hotelområdet dag og aften. Gratis bus fra hotellet til stranden hvert 20. minut. På stranden er der en dejlig restaurant samt en snackbar. Spa med diverse behandlinger mod betaling.

Måltider

Suiter med privat pool: Morgenmadsbuffet indgår. Halvpension kan tilkøbes.
2-værelses suiter, dobbeltværelser og superior-værelser: Halvpension indgår.

Værd at vide

  • Der findes kun elevator i hovedbygningen.
  • Ved værelser med delt pool kan der være nogle meter mellem værelse og pool.
  • Hotellet byder kun gæster over 16 år velkommen.

Altid på vores hoteller for voksne

  • Klassificering mindst 3 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Kalithea & Faliraki

Esperos Mare

Esperos Mare er et All-inclusive hotel, som ligger direkte på stranden Faliraki-stranden. Stort poolområde med flere pools, træningsmuligheder og en afslappende spa.

Mitsis Alila Resort & Spa

Mitsis Alila Resort & Spa er et All Inclusive-hotel for dig som ikke vil nøjes med andet end det bedste. Her nyder du et luksusliv på stranden med alt hvad det indebærer. Både du og børnene får chancen for at holde ferie i top omgivelser - og hvis I har lyst, kan I booke et familie-værelse med helt privat pool.

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa er et stilrent All Inclusive-hotel med høj kundetilfredshed beliggende ved måske den bedste strand på Rhodos - Faliraki-stranden. Her findes et stort og flot poolområde, mange faciliteter for børn og et bredt udvalg af restauranter, der indgår i All Inclusive.

Esperides Beach Family Hotel

Esperides Beach Family Hotel er et godt familiehotel, som ligger lige ved stranden på Rhodos. Hotellet tilbyder mange aktiviteter for voksne og børn. I All Inclusive-programmet indgår der både candyfloss og popcorn til børnene. Hotellet har også egen biograf, samt en lille forlystelsespark.

Epsilon

Epsilon har en god beliggenhed midt på den populære Faliraki-strand på Rhodos. Her findes et poolområde, gode restauranter og rummelige lejligheder - alt der kan bidrage til en skøn ferie.

Elysium Resort & Spa

Elysium Resort & Spa byder dig velkommen med rene linjer og store, åbne arealer med de lyse bygninger i smuk kontrast til det blå hav og den hvide sandstrand. Nyd det smukke poolområde med den laguneformede pool, der strækker sig langs hele hotellet. Der er flere restauranter, der byder på både god mad og smuk udsigt.

Amada Colossos

Amada Colossos er et stort og moderne All Inclusive-hotel, der tilbyder den bedste beliggenhed ved stranden. Hotellet har egen vandpark med flere vandrutsjebaner. Hvis du rejser uden børn, findes her en pool og en del af restauranten, der kun er for voksne gæster. Pæne værelser og flere af dem tilbyder skøn havudsigt.