Esperos Mare

 • • Nær stranden
 • • All Inclusive-hotel

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Esperos Mare er et All-inclusive hotel, som ligger direkte på stranden Faliraki-stranden. Stort poolområde med flere pools, træningsmuligheder og en afslappende spa.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Familie-værelser for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

De mange faciliteter
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Esperos Mare er et All Inclusive-hotel, der ligger direkte på stranden på det nordøstlige Rhodos. Poolområde med solstole og parasoller. Poolbar som serverer snacks og drikkevarer. På stranden nedenfor hotellet kan du gratis benytte solstole og parasoller. Pool- og strandhåndklæder mod depositum.

På hotelområdet finder du buffetrestauranten Miramare, der serverer forskellige retter til morgenmad, frokost og middag. Der er også en bar. Pæn påklædning påkrævet til middag (mænd skal have lange bukser på). Aftenunderholdning, en aften om ugen er der f.eks. græsk aften.

Forskellige spabehandlinger mod betaling. Gratis fitness-faciliteter. Gratis tennis (udstyr mod betaling), bordtennis og minigolf. Billard mod betaling. Spillerum,

Døgnåben reception. Gratis wifi på fællesområder. Minimarked. Ikke langt fra hotellet findes Faliraki Waterpark med over 20 forskellige vandrutsjebaner, lazy river og pools. Fra hotellet er der ca. 10 km til Rhodos by.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i restaurant Miramare, kl. 07.00-10.00
 • Kontinental morgenmad, kl. 10.00-10.30
 • Frokostbuffet med grillhjørne med græsk mad og pizzahjørne i restaurant Miramare, kl. 12.30-14.30
 • Snacks i poolbaren, kl. 10.00-16.00
 • Is til børnene, kl. 11.00-22.00
 • Te, kaffe og kage i poolbaren, kl. 16.00-17.30
 • Middagsbuffet med forskellige temaer i restaurant Miramare, kl. 18.00-21.15
 • Middag med græsk tema i restaurant Zephyros, kl. 18.00-21.15. Kan bookes én gang pr. ophold fra fast menu. Mod ekstra betaling kan man besøge restauranten flere gange
 • Varme og kolde snacks i Casino-baren i lobbyen, kl. 22.30-24.00
 • Lokale drikkevarer, øl, vin, drinks og sodavand ad libitum, kl. 10.00-24.00
 • Underholdning og aktiviteter

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellet armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Poolområdet deles med gæster fra hotellet Esperos Palace.

Vær opmærksom på

På grund af Covid-19 restriktioner vil hotellets indendørs pool og sauna ikke være åben i løbet af sommeren 2022.

Alle hoteller i Kalithea & Faliraki

Mitsis Alila Resort & Spa

Mitsis Alila Resort & Spa er et All Inclusive-hotel for dig som ikke vil nøjes med andet end det bedste. Her nyder du et luksusliv på stranden med alt hvad det indebærer. Både du og børnene får chancen for at holde ferie i top omgivelser - og hvis I har lyst, kan I booke et familie-værelse med helt privat pool.

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa er et stilrent All Inclusive-hotel med høj kundetilfredshed beliggende ved måske den bedste strand på Rhodos - Faliraki-stranden. Her findes et stort og flot poolområde, mange faciliteter for børn og et bredt udvalg af restauranter, der indgår i All Inclusive.

Esperides Beach Family Hotel

Esperides Beach Family Hotel er et godt familiehotel, som ligger lige ved stranden på Rhodos. Hotellet tilbyder mange aktiviteter for voksne og børn. I All Inclusive-programmet indgår der både candyfloss og popcorn til børnene. Hotellet har også egen biograf, samt en lille forlystelsespark.

Esperos Village Blue & Spa

Esperos Village Blue & Spa er et fint og vellidt voksenhotel, der er højt beliggende med fantastisk udsigt over havet. Her bor i pæne værelser, og har mulighed for at booke værelser med enten privat pool værelser med delt pool.

Epsilon

Epsilon har en god beliggenhed midt på den populære Faliraki-strand på Rhodos. Her findes et poolområde, gode restauranter og rummelige lejligheder - alt der kan bidrage til en skøn ferie.

Elysium Resort & Spa

Elysium Resort & Spa byder dig velkommen med rene linjer og store, åbne arealer med de lyse bygninger i smuk kontrast til det blå hav og den hvide sandstrand. Nyd det smukke poolområde med den laguneformede pool, der strækker sig langs hele hotellet. Der er flere restauranter, der byder på både god mad og smuk udsigt.

Amada Colossos

Amada Colossos er et stort og moderne All Inclusive-hotel, der tilbyder den bedste beliggenhed ved stranden. Hotellet har egen vandpark med flere vandrutsjebaner. Hvis du rejser uden børn, findes her en pool og en del af restauranten, der kun er for voksne gæster. Pæne værelser og flere af dem tilbyder skøn havudsigt.