Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,1 ud af 10 baseret på 100 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,1 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mad og drikke
 
7,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Service
 
8,7 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-10-20


1 ud af 10

+
Beliggenhed og værelset. For ringe, at man skulle betale for benyttelse af nogle madrasser ved poolen og på strandområdet udfor Epsilon.
-
Mulighed for bar ved pool, så man købe is og drikkevarer. Restaurant og bar om aftenen, det er unaturligt at der ikke er mulighed for noget som helst efter kl. 19.

Bekræftet køb : 2021-10-17


8 ud af 10

+
Udsigten fra balkonen og personalets service
-
Varmere vand især i børne poolen. Og stop med at oversprøjte hele vand-legepladsen med iskoldt vand. Hele børnepool området var totalt ubrugelig pga vand temp. og at der blev sprøjtet koldt vand udover det hele, hele dagen. Større legeplads. Billigere drinks. Maden var også forholdsvis fyr, men af god kvalitet. Drinks var dyre og ovenikøbet dårlige! Sidst men ikke mindst ville det klæde hotellet, at solstole på selve stranden også var gratis, ligesom de var ved poolen.

Bekræftet køb : 2021-10-17


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-10-17


10 ud af 10

+
-
Liggestolene ved pool mange stod der reserveret på selvom der ingen lå

Bekræftet køb : 2021-10-13


5 ud af 10

+
Gratis strandhåndklæder, sødt personale, solsengene
-
Musikken i strandbaren skal dæmpes og ændres, den kører i samme upbeat tempo og med det samme instrumentale loungemusik igen og igen fra kl. 8 om morgenen til de lukker om aftenen så man kan høre det over hele pool området OG stranden! I selve baren/restauranten kan man slet ikke føre en samtale. Det er helt umuligt at slappe af. Meget stressende og alle vi mødte sagde det samme. Værelserne på nordsiden er meget dårlige. Der er intet sol på noget tidspunkt at dagen og vildt meget trafikstøj. De burde være meget billigere. At kalde det seaside er mildest talt en kæmpe overdrivelse. Der ligger et stort hotel i vejen og man kan se klippeside og vej

Bekræftet køb : 2021-10-10


9 ud af 10

+
Fine værelser , god beliggenhed
-
Taziki i resturanten - gratis solstole som i lovede i oversigten var ikke rigtigt beskrevet

Bekræftet køb : 2021-10-10


9 ud af 10

+
Lejligheden og særligt dens beliggenhed mod syd. På den måde havde vi sol fra solopgang til solnedgang.
-
Udstyr i køkkenet. Der manglede karklud, viskestykke, opvaskemiddel og opvaskebørste. Det skulle vi ud og investere i. Paletkniv / spatel og en god skærerkniv manglede tillige.

Bekræftet køb : 2021-10-10


8 ud af 10

+
det var et dejlig hotel.
-
det vil være fuldstændig fantastisk hvis poolen var opvarmet.

Bekræftet køb : 2021-10-03


9 ud af 10

+
Udsigten, beliggenhed, service.
-
Badeværelset var meget slidt, toilettet larmede meget og brættet var for lille til toilettet. Mangler stikkontakter, så man kunne sætte sin telefon til opladning. Rengøringen var helt perfekt den første dag, men resten af ugen var der ikke rigtig gjort rent. Lækkert mad i restauranten, men manglede nogle rigtig græske retter. Opvarmet pool. Hotellet levede ikke op til 4 stjerner. Apollos rating er for høj.

Bekræftet køb : 2021-09-27


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

60% af gæsterne anbefaler

196 bedømmelser
Meget godt
 
55
Godt
 
75
Middel
 
43
Mindre godt
 
12
Dårligt
 
11

5 nyeste bedømmelser

04-09-2021

af 850vibes

Service og priser

Pool området burde tilbyde mere. Alle pool senge burde være gratis. Madudvalg på restaurant for dårligt og priser for dyre. Service helt i top- især overtjener på restaurant. Vi havde en guide på en tur vi betalte 1000kr for og vi forstod ca 20% af det hun fortalte. Meget utilfredsstillende! Vi vil sørge for ferie med danske guider næste gang. Rent og pænt.

 
20-08-2020

af stinerosquisth Faliraki, Grækenland

Rigtig fint hotel

Rigtig fint hotel, meget hjælpsomme og imødekommende personale. Fine lejligheder med aircondition og smuk beliggenhed lige ud til vandet. Poolområdet er ikke imponerende, men fint til børnefamilien, til gengæld er stranden virkelig lækker, der bliver hurtigt dybt og der er en platform ude på vandet hvorfra man han hoppe på hovedet, hvis man tør. Derudover er der flotte fisk hvis man kan lide at snorkle. Hotellet ligger lidt ude fra Faliraki, men det koster kun 5 euro med taxa ind til byen. En by som desuden summer af liv om aftenen, med gode shopping muligheder og flere minigolfbaner. Alt i alt et rigtig fint hotel.

 
02-06-2019

af erepsej Key Largo, Florida

Rigtig dejligt hotel

Dejligt, ret nyt, rent og pænt, sødt og hjælpsomt personale. Dejlige poolområder, sjov vandrutsjebane, kun 5 euro i taxi til Faliraki, halv pris med bus for 4 personer. Dejlig strand, Kan klart anbefales!

 
06-10-2018

af bubbitrolden Farum, Danmark

Roligt flot og lækkert hotel.

Det er altid en fornøjelse at bo på dette hotel og at begive mig rundt om hotellets omgivelser. Alting ligger inden for en rækkevidde hvis man bare vil hygge og slappe af, men også hvis man vil ind til Rhodos by eller faliraki. Man går ikke galt i byen ved at besøge dette hotel. Det får en anmeldes igen fordi det stadig bevarer dets høje standard. Læs gerne tidligere ūüėÄ

 
01-05-2018

af Jan S København, Danmark

Ingen aircondision

Apollos beskrivelse af at der er aircondition på værelse passer ikke. Der var lukket for A/C. For ringe. Der var ikke varmt vand i badet før op af formiddagen, meget ringe. Guiden kunne give et svar. God udsigt, God betjening. Dørene til værelserne smækker med meget høj lyd