Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,9 ud af 10 baseret på 55 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,9 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mad og drikke
 
9,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Service
 
9,3 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Flot have og poolområde og god service
-

Bekræftet køb : 2022-10-24


8 ud af 10

+
Fresh restauranten og deres personale var fantastiske. Eliteclub receptionen var super smilende og hjælpsomme.
-
Restauranterne. Der var dresscode, hvilket ville være rart at vide hjemmefra. Buffet restauranten var kaotisk. Man skal informere at der kan være støj fra underholdningen om aftenen

Bekræftet køb : 2022-06-19


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-10-25


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-10-24


10 ud af 10

+
Høj standard, meget effektive og sødt personale hele vejen rundt.
-

Bekræftet køb : 2021-10-17


9 ud af 10

+
Att det fanns Spa med olika behandlingar man kunde välja mellan. Också pool området var mycket avslappnande, då det fanns ingen hög musik samt små barn i området.
-
Kanske lite mera anställda personal i huvudrestaurangen, speciellt middagstid, då det var ofta man behövde att vänta för att få en ledig bord.

Bekræftet køb : 2021-10-10


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-09-26


7 ud af 10

+
Pool
-
Rengøring og ledelse

Bekræftet køb : 2021-07-15


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

90% af gæsterne anbefaler

2720 bedømmelser
Meget godt
 
2098
Godt
 
458
Middel
 
105
Mindre godt
 
39
Dårligt
 
20

5 nyeste bedømmelser

01-08-2022

af peterkJ5290OS

Fantastisk dejligt personale

Fantastisk imødekommende personale. Rent og pænt over alt, god mad og venlige tjenere. Livredderen var fantastisk god til at holde ro og orden ved poolen. Hun samlede håndklæder fra Solvognene der ikke blev brugt, så der blev plads til alle. Hun skulle have mere opbakning fra lederen til at opretholde ro og orden ved poolen.

 
04-07-2022

af livetskunst

Stort roligt beliggende ressort med alle muligheder

Stedet ligger roligt og der er god plads. Skøn udsigt over havet. Der er mange tilbud på ressortet, meget personale hvor de fleste er venlige og imødekommende, men også ofte fortravlede. Der er travlt kan man se og gæsten overses til fordel for det praktiske arbejde. Vi oplevede at en ledende ansat skældte ud på en af sine medarbejder offentligt, den slags oplevelser er helt unødvendige og giver indtryk af en dårlig arbejdskultur. Der mangler servicemæssigt helhedsoplevelse fx havde vi et tilbud om massage med i vores bestilling, men i spaen skulle vi diskutere at vi ikke havde fået voucher udleveret hos receptionen. Vi havde måtte booke to værelser til to voksne og to mindre børn idet opredni g ikke er muligt på stedet, men under opholdet blev vi udvist den venlige gave at blive tilbudt en stor suite så vi kunne sove sammen.

 
02-10-2021

af 182birgiths

Total luksusferie

Vi havde bestilt vores andet ophold på dette helt enestående hotel. Vi var spændt på om denne ferie vi være ligeså god som første ophold. Det har været helt perfekt - personalet er bare helt fantastisk servicemindede, søde og meget imødekommende. Selve rammerne omkring hotellet og selve hotellet er indbegrebet af luksus. Mange tak Elysium for at have givet os en helt igennem enestående ferie.

 
15-07-2021

af florag392 København, Danmark

Fint pool og stenstrand

Fint hotel. Professionelt. Personale er søde og hjælpsomme. Hotellets strand er stenstrand. Dog med flot udsigt. Maden var god. Maden var god og variant. Ligeledes rengøringen også. Poolen er flot, rent og hyggeligt. Busstoppestedet er lige foran hotellet så det er nemmere og billigere at komme omkring

 
18-10-2017

af Sarit Grube V

Afslutningen skal altid være god - her faldt de på servicen.

Vi var på familieferie på dette hotel fra d. 11-18. oktober 2017. Generelt lækkert hotel, pænt værelse med udsigt, skøn mad og pool og tæt på stranden. (Dvs. 5 stjernet efter græsk standard). Dog have vi en træls afslutning da vi skulle rejse fra hotellet, trods den gennemgående gode service, stoppede dette da vi desværre ved udtjekningen skulle bruge tid på at diskutere med en meget lidt serviceminded receptionist om hvorvidt det er vores ansvar som kunder at vide at en “early breakfast” kun består af kage. Vi skulle forlade hotellet kl 4 om morgen og var derfor dagen før forbi receptionen og at høre om vi kunne få serveret lidt morgenmad på værelset til vores 4 årlige søn. Det ville de gerne arrangere og gjorde os opmærksom på at “morgenmad” faktisk var inkluderet nu hvor vi skulle afsted inden hotellets morgenbuffet blev serveret. Hvilket vi synes var god service. Da det så blev serveret på værelset var det kun bestående af sandkage, hvilket vi tænkte var en misforståelse, da morgenmad for os som min. inkluderer noget brød og lidt smør eller pålæg. Det mente receptionisten ikke og hun var noget flabet i hendes retorik om at det burde vi da have vist, når nu det hedder “early breakfast” og køkkenet ikke er åbent. Selvom dette fremstår som en relativt lille ting, bør hotellet vide at vi som mennesker ofte husker den sidste oplevelse som det som danner mening for den samlede oplevelse. Dette burde et 5 stjernet hotel som desuden har vundet diverse priser vide. Her skulle der bare været blevet svaret “We are sorry mam, can we fixe something for your son to go”. Men det blev der ikke og det endte i en kedelig situation, men en træt og sulten søn og dårlig stemning. Derfor kun de 3 stjerner fra os, da de desværre faldt på servicen med en påståelig og flabet receptionist til sidst.