Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,2 ud af 10 baseret på 317 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,2 / 10
Rengøring
 
8,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,7 / 10
Service
 
8,6 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-10-24


10 ud af 10

+
Dejligt poolområde
-

Bekræftet køb : 2022-10-24


8 ud af 10

+
Meget søde og imødekommende
-
Kolde æg / bacon om morgenen - det der skulle være varmt var koldt. Solstole/senge var meget slidte og lukkede ned når man lagde sig.

Bekræftet køb : 2022-10-23


8 ud af 10

+
Stille og roligt lille hotel, hvor der alligevel var liv og glade børn og voksne.
-

Bekræftet køb : 2022-10-17


8 ud af 10

+
Hyggeligt hotel med sød personale
-

Bekræftet køb : 2022-10-17


6 ud af 10

+
Flink personale
-
Elendig internet

Bekræftet køb : 2022-10-17


9 ud af 10

+
Høj kvalitet
-

Bekræftet køb : 2022-10-16


10 ud af 10

+
Central beliggenhed. Dejligt pool område. Altid pænt og rent i lejligheden og ude området. Meget venlig befolkning
-

Bekræftet køb : 2022-10-10


8 ud af 10

+
Pool område og bar/restaurant
-

Bekræftet køb : 2022-09-25


10 ud af 10

+
Ro og god betjening.
-

Bekræftet køb : 2022-09-18


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

83% af gæsterne anbefaler

220 bedømmelser
Meget godt
 
96
Godt
 
85
Middel
 
23
Mindre godt
 
10
Dårligt
 
6

5 nyeste bedømmelser

25-08-2022

af Christina C

Villas Duc er fantastisk

Villas Duc var et fantastisk lille hotel med de sødeste værter og personale. Vi havde halvpension og maden var intet mindre end fantastisk. Vi ankom sent første aften og de havde sørget for mousaka og græsk salat på alle værelser. Virkelig sødt af dem. Man fik 3 retter hver aften. Forret og dessert var forudbestemt mens man valgte blandt 3 hovedretter. Morgenmaden var også dejlig. Vi troede vi skulle ned til buffet så det her var en glædelig overraskelse og vi kan kun anbefale halvpension (som også var billigt). Der var masser af plads ved poolen hver eneste dag. Nogle værelser var af lidt ældre dato (især badeværelser) men det gjorde ingenting. Wifi var ikke så god. Men pyt - så måtte vi bruge egen data. Da min ven brækkede foden skaffede de straks kørestol og ekstra ventilator til hans værelse og var generelt enormt omsorgsfulde. Villas Duc får mine største anbefalinger. Vi kommer gerne igen.

 
25-09-2020

af Lene N Solrød Strand

Dejlig rolig beliggenhed, men tæt på alting

Hotellet har et hyggeligt poolområde/restaurant/bar med palmer og blomster rundt omkring. Al personale er meget venlige, smilende og imødekommende. Havde værelsenr. 125, som er et 1-værelseslejlighed på 1 sal. Der er elevator. Lejligheden er rimelig stor. Udover 2 enkeltsenge med natborde, havde vi også spisebord med stole , og pænt stort køkkenbord med elkedel og kaffemaskine. Mangler: Brødrister og viskestykke. Badeværelset ok størrelse med en dejlig lang brusekabine, hvor der vigtigst af alt, var en god bruser med tryk på vandet, og masser af varmt vand. Balkonen også rimelig stor med et bord + 2 stole. Det er kurvestole, og der var ingen hynder til, så de var ganske rædselsfulde at sidde på, indtil vi tog en af de mange puder fra stuen med ud til stolene på balkonen. Udsigt til vejen fra balkonen, og det syntes jeg er fint, da det er et villakvarter. Bjergudsigt til venstre for balkonen. Pooludsigt giver mere larm. Mangel: Ingen tørrestativ på balkonen, og det forstår jeg ikke. Der er plads nok. På balkonen skygge om formiddagen, og sol om eftermiddagen. Det blæser dejligt, så selvom vi havde 32 grader, var det behageligt at sidde på balkonen. Vi var de i Corona-tiden, så der var kun rengøring 1 x på hele ugen, hvilket også er ok, men syntes, at de skulle have haft tømt skrald og hentet tomme flasker flere gange i ugens løb. Derfor får hotellet kun 3 stjerner og ikke 3+ Supermarked ligger 300 m fra hotellet, hvis man går ligeud. Strand og restauranter ligger til højre for hotellet. Nærmeste strand med solsenge ligger ca. 300-400 m fra hotellet ved restaurant: Maestro. Maestro har rigtig god mad og god service. Solsenge koster Euro 10 for 2 senge med parasoller, og så får man også 2 vandflasker med i købet.

 
21-09-2019

af 496annettej

Stille og roligt lejlighedshotel

Meget flinkt og hjælpsomt personale. Fin rengøring og mulighed for rene håndklæder hver dag hvis det ønskes. Lejligheden var af pæn størrelse, men badeværelset var meget lille. Det var af ældre dato men fuldt funktionelt, køkkenet indeholdt alt man havde brug for. Dog intet til at vaske op eller tørre af med. Vi have altan og mulighed for at sidde ud med pool området. Poolen var af fin størrelse og der var altid god plads på liggestolene eller i poolen. Stranden ligger 5 min gåtur fra hotellet. Desuden går der offentlig transport oppe fra “hovedvejen” til Rhodos by for kun 4,3€ pr næse tur/retur. Den kører cirka med 20 minutters interval. Der er også stort supermarked blot 10-15 min gang fra hotellet oppe på hovedevejen mod Rhodos by. Atmosfæren på hotellet er meget afslappet og roligt - perfekt til ren afslapning. Skøn oplevelse.

 
24-09-2018

af klausriborga

Virkeligt dejligt ophold.

Vi har været på Villas Duc i en uge midt i september. Hotellet er virkelig godt til prisen, og servicen er tip top. Morgenmaden er topklasse, og hvis man køber aftensmad, kan det ikke købes bedre eller billigere andre steder i området. Poolen er stor og indbydende, og der er altid plads ved stolene. Vores to værelses lejlighed var også fin, og rengøringen ligeledes i top. Til prisen er dette hotel helt i top og kan varmt anbefales.

 
01-09-2018

af christinab613 København, Danmark

Hyggeligt hotel, men plads til forbedringer

Det er tredje gang vi bor på hotellet. Det er hyggeligt men er desværre begyndt at virke lidt slidt (mest på værelset) Værelse Møbler mv virker slidt og kedeligt. Sengen er til gengæld rigtig god. Vores altan var mod vejen. Men desværre har man valgt at lade buske vokse mere end to meter over altanen, så man intet kunne se. Rengøringen er helt i top. Pool God pool den er ren og stor. Desværre mangler der trin på stigen og der er ikke liggestole til alle. Gæster får lov, at reserverer stole, hvilket er irriterende når de først dukker op flere timer senere. Personalet Utrolig søde og meget hjælpsomme. De er meget søde og imødekommende. Maden i restauranten er rigtig god. Vi kan finde på, at komme igen - men håber på lidt opfriskning af værelserne.