The Ixian Grand & All Suites

The Ixian Grand & All Suites er et pænt og stilrent hotel for gæster over 18 år. Hotellet har et dejligt poolområde med spektakulær udsigt over havet og fire populære restauranter. Hvis du vil forkæle dig selv lidt ekstra på ferien, kan du booke en suite med privat pool eller et deluxe-værelse plus.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser med jacuzzi for 2-3 personer. Superior-værelser for 2 personer. Deluxe-værelser Plus for 2 personer. Grand Suite med privat pool for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Dejligt poolområde og tæt ved strand
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

The Ixian Grand & All Suites er for gæster over 18 år. Hotellet ligger lige ovenfor sand- og stenstranden i Ixia på Rhodos' vestkyst. Her venter hyggelige dage ved en af hotellets pools og hotellet har et stort udvalg af restauranter, barer og en dejlig spa.

The Ixian Grand & All Suites har to pools, hvoraf den ene har jacuzzi. Solstole og parasoller ved poolen, i hotellets have og på stranden. Poolhåndklæderne er inkluderet. Poolbar der serverer enklere retter. Der er også en indendørs pool i hotellets spa.

Hotellet har fire restauranter og to barer. I buffetrestauranten Vis à Vis spiser du morgenmad, frokost og middag. I à la carte-restauranten Milonges kan man spise frokost og middag, og maden er inspireret af det græske køkken. I à la carte-restauranten Muza Htista spiser du retter inspireret af det japanske og peruvianske køkken. Hvis du bor i Grand Suite er der også den eksklusive restaurant Alazonia, hvor du kan spise morgenmad og middag. Dresscode - lange bukser til mænd er påkrævet i alle hotellets restauranter. Bordreservation er påkrævet i à la carte-restauranterne.

Spa med indendørs pool og tyrkisk bad samt diverse skønhedsbehandlinger - alt sammen mod betaling. Hvis du vil dyrke motion, har hotellet et fitnessrum og tilbyder også forskellige træningshold. Underholdning et par aftener om ugen.

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Vaskeservice mod betaling. Minimarked. Lokaltrafik. Hotellet blev renoveret i 2008, nogle værelser i 2018 og restauranten i 2021.

Måltider

Dobbeltværelser, deluxe-værelser, superior-værelser og deluxe-værelser Plus.
Indgår:

 • All Inclusive

Grand Suite
Indgår:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Kan tilkøbes:

 • All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive for dobbeltværelser og deluxe-værelser:

 • Morgenmadsbuffet i restaurant Vis à Vis, kl. 07.00-10.30
 • Frokostbuffet i restaurant Vis à Vis, kl. 12.30-14.30
 • Middagsbuffet i restaurant Vis à Vis, kl. 18.30-21.30
 • Middag i en af a la carte-restauranterne Muza Htista Nikkei Cuisine eller Milonges, én gang pr. ophold.
 • Snacks, kl. 11.00-18.00
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum i lobbybaren og poolbaren, kl. 09.00-23.30

Ved tilkøb af All Inclusive for Grand Suite indgår:

 • Morgenmadsbuffet i restaurant Vis à Vis, kl. 07.00-10.30
 • Morgenmadsbuffet i restaurant Alazonia, kl. 07.00-11.00
 • Frokostbuffet i restaurant Vis à Vis, kl. 12.30-14.30
 • A la carte-frokost i restaurant Milonges, kl. 12.00-16.30
 • Middagsbuffet i restaurant Vis à Vis, kl. 18.30-21.30
 • A la carte-middag i restaurant Alazonia, kl. 18.30-21.30
 • Middag i restaurant Muza Htista Nikkei Cuisine kl. 18.30-21.30 eller Milonges kl. 19.30-22.30
 • Snacks, kl. 11.00-18.00
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum i lobbybaren og poolbaren, kl. 09.00-23.30

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Ialyssos & Ixia

Villas Duc

Hotel Villas Duc tilbyder lejligheder i gåafstand til både havet og Ialyssos centrum. Hotellet er elsket af sine gæster for sin rolige atmosfære og sit skønne poolområde.

Poseidonia

Hotel Poseidonia passer specielt godt til børnefamilier. Her er 2 børnepools, legeplads og mulighed for at tilkøbe All Inclusive. Hotellet ligger centralt og nær stranden, men atmosfæren på hotelområdet er rolig. Hotellet er populært på grund af den personlige service, sine pools og beliggenheden.

Avra Beach

Avra Beach er et børnevenligt All Inclusive-hotel med skøn strandbeliggenhed i Ixia. Hotellet tilbyder et dejligt poolområde i frodige omgivelser med smuk udsigt over havet.

Blue Horizon (Rhodos)

Hotel Blue Horizon ligger lige ved stranden i Ialyssos på Rhodos' vestkyst. Hotellet har en stor have og et hyggeligt poolområde. Du kan vælge mellem at bo i hovedbygningen eller i de bungalow-lignende bygninger i haven.

Belair Beach

Belair Beach byder velkommen med en familiær atmosfære og et stort pool og pænt poolområde med børnepools og udsigt over havet. Med sin centrale beliggenhed i Ixia bor du både nær på shopping og restauranter langs med strandgaden. Der er mulighed for at tilkøbe halvpension eller All Inclusive.

Rhodes Bay

Rhodes Bay er et dejligt 5-stjernet hotel med et smukt poolområde i frodige omgivelser ved stranden i Ixia. Her findes flere gode restauranter, et godt fitnessrum og en af Rhodos' største spa.

Sirene

På All Inclusive-hotellet Sirene trives både par og familier med lidt ældre børn. Hotellet ligger i en frodig have lige ved rullestensstranden i udkanten af Ixia. Her findes en mindre pool med børnesektion, og flere aftener om ugen er der livemusik.

Rodos Palace

Rodos Palace er et børnevenligt hotel med både børnepool, legeplads og aktiviteter. Hotellet består af to områder; hovedbygningen og områder som kaldes Garden Wing. Der er flere faciliteter, og stranden ligger lige i nærheden.

Sun Beach Resort

Hotel Sun Beach Resort på Rhodos byder hele familien velkommen. Hotellet ligger lige ved stranden i hjertet af Ialyssos, og de smukke haver strækker sig helt ned til havet. Der er flere pools, både for store og små, restauranter med varierede menuer og sjove aktiviteter for alle aldre, såsom tennis, beachvolley og minidisco. Byen Ialyssos er charmerende græsk, og hvis du vil udforske Rhodos, tager den lokale bus dig let derhen.

Cook's Club Ialyssos Rhodes

Cook's Club Ialyssos Rhodes - tænk på luksuriøs minimalistisk æstetik med en moderne, urban atmosfære, og du er der! Det er det perfekte hotel på Rhodos for dig, der rejser uden børn og ønsker at bo på et lækkert hotel med DJ's der spiller musik, og hvor god mad og flotte cocktails er i fokus.

Oceanis Park

Hotel Oceanis Park ligger midt på den smukke strand i Ixia, som en stille oase for hele familien. Lad dagene passere ved poolen eller stranden, lej en cykel eller gå på opdagelse i Rhodos by med sine smalle gyder og livlige havn, der kun ligger ca. 5 km fra hotellet.

Akti Imperial Deluxe Resort & Spa Dolce by Wyndham

Akti Imperial Deluxe Resort & Spa Dolce by Wyndham er et stort og dejligt All Inclusive hotel ved stranden i Ixia og er både velegnet til dem, der rejser alene eller den store familie. Tilbring dagene her i en af hotellets pools. Hotellet har sjove vandrutsjebaner til børn, solstole på stranden til stille stunder i skyggen med en bog, eller du kan deltage i en af hotellets aktiviteter. Hotellet har ni restauranter.

Matoula Beach

Velkommen til hotel Matoula Beach i Ialyssos på Rhodos. Beliggenheden nær havet er naturligvis attraktiv, men du finder også alt hvad du behøver til en behagelig ferie på hotellet. Morgenmadsbuffeten om morgenen er inkluderet, nyd hyggelige stunder ved poolen og en god middag i hotellets restaurant. Hvis du vil ud på opdagelse, har du her et perfekt udgangspunkt for at udforske hele det fantastiske Rhodos!

Sea Melody

Sea Melody ligger lige ovenfor stranden i Ialyssos på Rhodos' vestkyst. Hotellet har et dejligt poolområde, hvor du kan slappe af. Tag på opdagelse på den smukke ø Rhodos og om aftenen kan du få en bid mad i hotellets restaurant eller tage til Ixia, hvor græske specialiteter venter dig.

Electra Palace

Elektra Palace ligger direkte ved stranden i Ialyssos på Rhodos vestkyst. Her venter græsplæner med behagelige solstole med havudsigt og et dejligt poolområde. Hotellet har et stort All Inclusive-program med fire forskellige restauranter og en afslappende spa.

Sunshine Ixia

Sunshine Ixia passer til alle familier, der elsker at svømme med sin beliggenhed lige ved Ixia strand og de mange pools på hotellets område. Her venter en skøn ferie med All Inclusive inkluderet i prisen.

Ixia Dream

Velkommen til Ixia Dream - et hotel for gæster over 16 år. Her venter lyse og pæne værelser med morgenmadsbuffet, pool og direkte adgang til stranden i Ixia på Rhodos' vestkyst og kun 5 kilometer til Rhodos by.

Filmar

Filmar er et enkelt hotel nær stranden i Ixia. Inden for gåafstand finder du centrum med butikker og restauranter, men også barer og noget roligere aftenunderholdning. Her bor du i enkle dobbeltværelser, hvor morgenmad er inkluderet.

Sheraton Rhodes Resort

Træd ind i på dette elegante hotel som ligger ud til stranden. Her venter et luksus spa med skønhedsbehandlinger og et charmerende poolområde. Der er fem pools at vælge imellem, så der er også en til din smag. Hvis du tilkøber måltider, kan du nyde et varieret og velsmagende udbud hver dag. Kort fortalt - på Sheraton, får du mere luksus for pengene.

Oceanis Beach Rhodes

All Inclusive-hotellet Oceanis Beach ligger i rolige omgivelser ved den kilometerlange rullestensstrand i Ixia. Her venter et herligt poolområde og en restaurant med en fantastisk udsigt over havet. Hvis du er under 18 år, kan du ikke bo på hotellet uden en en forælder eller værge.