Bedømmelse af Sun Beach Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,5 ud af 10 baseret på 15 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mad og drikke
 
8,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,1 / 10
Service
 
8,9 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Beliggenheden og værelserne og søde starf ved poolen
-
Begge børnepools kunne laves så alle børnene ikke ødelagde deres fødder, alle børne havde plaster på og vi nåede at købe 3 par badesko, da de hele tiden blev ødelagt, det var meget synd for alle de børn der var der. Ellers var det et dejligt sted at være og søde ansatte hele vejen rundt ūüĎćūüĎć

Bekræftet køb : 2021-07-22


6 ud af 10

+
Vores værelse med smuk udsigt. Afstanden mellem værelse, strand og pool. Pink wave og deres aktiviteter var godt for os.
-
Hotellet emmer af 90, kunne godt bruge en renovering i stil. Eller meget fine værelser i størrelse og funktion. Fælles arealer virker tomme og upersonlig. WiFi er helt elendig. Det skal forbedrede. Ikke engang aftens underholdning kunne gennemføres på grund af internet signal eller mangel på samme.

Bekræftet køb : 2021-07-21


8 ud af 10

+
Det søde og venlige personale. Også lækker udsigt og pæn lejlighed
-
Poolområdet kunne have lidt for de lidt større børn. Belægningen i den ene pool var desuden hård ved børnenes fødder, så vi måtte købe badesko for undgå (flere) vabler. Vi så flere familier med samme problem, så hotellet kunne godt informere om det

Bekræftet køb : 2021-07-19


10 ud af 10

+
Belligenhed
-
Underholdning på den store del af hotellet

Bekræftet køb : 2021-07-14


10 ud af 10

+
Beliggenheden lige ud til stranden samt tæt på byen. Derudover meget venligt personale og animation team
-
Ingen kommentarer

Bekræftet køb : 2021-07-12


8 ud af 10

+
Imødekommende personale og dejlige omgivelser. Hotellet ligger kun 10 minutter fra lufthavnen og også ganske tæt på Rhodos by. Der er hyggelige butikker og restauranter rundt om hotellet, som alle har venligt personale.
-
Man skal være opmærksom på, at hotellet ligger tæt på lufthavnen. Der kommer fly. Det virker ikke generende, dog kan man høre dem ved poolen.

Bekræftet køb : 2021-07-04


10 ud af 10

+
Mange ting var lukket ned , det var ikke forventet i følge beskrivelse af falliteter på hotellet
-
At de lever op til det der står i beskrivelse og alt er åbent

Bekræftet køb : 2021-07-04


8 ud af 10

+
Meget god, professionel og venlig service. God mad (svinekød og kylling stegt lige rigeligt, men bøf perfekt stegt som ønsket og alt andet var også super godt). Også vildt lækre burgers! All inkl.: Der var fri a la carte som alternativ til buffet (undt. til morgen), fordi det ikke var så mange gæster. Det var en fin løsning.
-
Træningsrum: Til en start, fjern rust på stænger, skift kabler ud med nye, anskaf lidt 20kg skiver og evt nogle flere håndvægte. Skraldespandene på legepladsen lugtede. Flere børn skar sig eller fik vabler under tæerne - om det er pga. varme klinker eller sten på stranden eller om der var noget skarpt et sted bør undersøges.

Bekræftet køb : 2021-07-04


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

77% af gæsterne anbefaler

1193 bedømmelser
Meget godt
 
460
Godt
 
471
Middel
 
176
Mindre godt
 
52
Dårligt
 
34

5 nyeste bedømmelser

14-07-2021

Indlæg af D6587TXnadiat

Super

God oplevelse, god beværtning og betjening, god service, god mad, god beliggenhed ift. seværdigheder, imødekommende personale. Alt i alt en stor tak for en rigtig dejlig ferie. Vi kommer gladeligt igen

 
11-09-2019

Indlæg af Pamela2826 Helsingør, Danmark

Super lækkert

Så skønt et ophold for en familie på 2+2 vi er der hvert år og det bliver vi ved med . Alt er godt intet at sætte en finger på. Så søde og smilende . Børne venligt og beliggenhed er perfekt. Rengøring er god, så pæne værelser og rummelige. Vi boede denne gang på 3 værelses Helios med Hav udsigt. Kan helt klart anbefales at bestille ned Hav udsigt. Man bliver så glad i låget af den smukke udsigt.

 
24-07-2019

Indlæg af bm6666mnd Helsingør, Danmark

Familieferie

Personalet i receptionen var ikke behjælpelige med ture eller andre spørgsmål om øen. Der manglede solsenge ved de forskellige pool. Personalet lovede flere solsenge, men der kom ingen. Fra kl. 7 om morgen begyndte de fleste gæster at reservere solsenge ved poolen, også selvom de ikke brugte solsengen. De poolregler der står bliver ikke overholdt eller respekteret, og personalet gør intet ved det.

 
25-06-2019

Indlæg af Fistfight75 Holstebro, Danmark

Super hotel der har det hele ūüėÄ

Hyggeligt stort hotel med mange pools, fordelt på et stort område. Ligger lidt yderligt, og stranden er med store sten. Man kan få det hele fra uden pension til all inklusiv. Et stykke fra Rhodos, en den lille bydel har alligevel det hele. Dejlig ferie ‚ėÄÔłŹ

 
29-12-2018

Indlæg af Allan B Kreta, Grækenland

Perfekt for børnefamilier

Vi boede på Helios Superior delen af hotellet, det er den der vender ud mod havet. Vi havde en super lækker lejlighed med udsigt til hav og pool området. Stor 3 rums lejlighed hvor vi snildt kunne være 3 voksne og 2 børn. Fin rengøring og skifte interval af håndklæder og sengelinned. Desværre et alt for lille køkkenbord, ja det var faktisk ikke eksisterende. Men alt ialt et sted der bare fungere.Vær opmærksom på at hotellet ligger lige under indflyvningsruten til lufthavnen. Vender gerne tilbage en anden gang.