Bedømmelse af Sun Beach Resort

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

77% af gæsterne anbefaler

1179 bedømmelser
Meget godt
 
448
Godt
 
469
Middel
 
176
Mindre godt
 
52
Dårligt
 
34

5 nyeste bedømmelser

11-09-2019

Indlæg af Pamela2826 Helsingør, Danmark

Super lækkert

Så skønt et ophold for en familie på 2+2 vi er der hvert år og det bliver vi ved med . Alt er godt intet at sætte en finger på. Så søde og smilende . Børne venligt og beliggenhed er perfekt. Rengøring er god, så pæne værelser og rummelige. Vi boede denne gang på 3 værelses Helios med Hav udsigt. Kan helt klart anbefales at bestille ned Hav udsigt. Man bliver så glad i låget af den smukke udsigt.

 
24-07-2019

Indlæg af bm6666mnd Helsingør, Danmark

Familieferie

Personalet i receptionen var ikke behjælpelige med ture eller andre spørgsmål om øen. Der manglede solsenge ved de forskellige pool. Personalet lovede flere solsenge, men der kom ingen. Fra kl. 7 om morgen begyndte de fleste gæster at reservere solsenge ved poolen, også selvom de ikke brugte solsengen. De poolregler der står bliver ikke overholdt eller respekteret, og personalet gør intet ved det.

 
25-06-2019

Indlæg af Fistfight75 Holstebro, Danmark

Super hotel der har det hele ūüėÄ

Hyggeligt stort hotel med mange pools, fordelt på et stort område. Ligger lidt yderligt, og stranden er med store sten. Man kan få det hele fra uden pension til all inklusiv. Et stykke fra Rhodos, en den lille bydel har alligevel det hele. Dejlig ferie ‚ėÄÔłŹ

 
29-12-2018

Indlæg af Allan B Kreta, Grækenland

Perfekt for børnefamilier

Vi boede på Helios Superior delen af hotellet, det er den der vender ud mod havet. Vi havde en super lækker lejlighed med udsigt til hav og pool området. Stor 3 rums lejlighed hvor vi snildt kunne være 3 voksne og 2 børn. Fin rengøring og skifte interval af håndklæder og sengelinned. Desværre et alt for lille køkkenbord, ja det var faktisk ikke eksisterende. Men alt ialt et sted der bare fungere.Vær opmærksom på at hotellet ligger lige under indflyvningsruten til lufthavnen. Vender gerne tilbage en anden gang.

 
19-10-2018

Indlæg af 607henning Fredericia, Danmark

God beliggenhed og god lejlighed

God lejlighed med rummelig altan med god udsigt. Lejligheden var i fin stand med godt badeværelse og rimeligt køkken, men der manglende en ovn. Stuen var kedelig med nogle grimme sovesofaer. Fin rengøringsservice og udskiftning af håndklæder. Største minus med de mange myg i lejligheden og den konstante flystøj. Hotellet havde gode swimmingpools og fin service med poolen. Fin modtagelse i receptionen. Stedets biludlejning var OK. Vi fik dog en nedslidt Opel Cora, hvor advarselslampen var tændt under det meste af tiden.