Sun Beach Resort

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Hotel Sun Beach Resort på Rhodos byder hele familien velkommen. Hotellet ligger lige ved stranden i hjertet af Ialyssos, og de smukke haver strækker sig helt ned til havet. Der er flere pools, både for store og små, restauranter med varierede menuer og sjove aktiviteter for alle aldre, såsom tennis, beachvolley og minidisco. Byen Ialyssos er charmerende græsk, og hvis du vil udforske Rhodos, tager den lokale bus dig let derhen.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 1-værelses lejligheder superior for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer eller 1-5 personer. 2-værelses lejligheder superior for 1-4 personer. 3-værelses lejligheder for 2-6 personer. Dobbeltværelser for 2-3 personer. Enkeltværelser for 1 person. Familie-værelser for 2-4 personer, Superior-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenheden og værelserne og søde starf ved poolen
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 30 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Familiehotellet Sun Beach Resort på Rhodos tilbyder indkvartering lige ved stranden i Ialyssos. Ved poolområdet er der tre pools og to separate børnepools samt solstole og parasoller. Håndklædeservice mod betaling. I poolbaren Apollo kan du bestille en forfriskende drink, og der serveres snacks i Orfeas poolbar. For børn er der også en pool med en rutsjebane, der ligner en blæksprutte - for lidt ekstra sjov!

Hotellets private strand ligger lige ved siden af hotellet, og der er solstole og parasoller mod betaling. Vandet er krystalklart, og stranden er velegnet til aktiviteter som beachvolley eller strandfodbold. På stranden er der også et windsurfingakademi, hvor det er muligt at leje udstyr eller tage lektioner. Hvis du bliver sulten eller tørstig, serverer strandbaren Poseidon Bar drinks og enkle retter.

Hotellets hovedrestaurant, Artemis, serverer morgenmad og middag i en afslappet atmosfære. Somme tider tilbyder restauranten temaaftener i form af street food, græsk grillmad, italiensk m.m. Dress code gælder for denne restaurant. Dionysos à la carte-restaurant ligger ved siden af poolområdet og serverer morgenmad, frokost og middag. Fra tid til anden tilbydes temaaftener med underholdning. Kaffe- og vinbaren Taste serverer lokale vine og kaffe, men også god italiensk kaffe. Besøg hotellets loungebar Ialysos for en drink.

Hvis du kan lide at træne, er der et fitnessrum og sportsaktiviteter såsom tennis, aerobics, vandaerobics, bordtennis, beachfodbold og beachvolley. Hvis du vil opleve nærområdet, er det også muligt at leje en cykel. I receptionen er der et opslagstavle, hvor du kan læse mere. For børn tilbydes en minidisko, en børneklub (i hotellets regi), en legeplads, et legerum og en biograf.

Gratis wifi på hele hotelområdet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hvis du opdager Rhodos i bil, tilbydes gratis parkering. Sun Beach Resort ligger i hjertet af Ialyssos, hvor mange butikker, lokale pubber og restauranter venter. Gå ikke glip af en dagstur til de gamle ruiner for at opleve det antikke Rhodos. Hvis du ønsker at besøge den livlige og smukke Rhodos by, er der en busstation en kort gåtur fra hotellet, hvor busser til byen Rhodos afgår regelmæssigt.

Måltider

Lejlighederne: Ingen. Morgenmadsbuffet, halvpension eller All Inclusive kan tilkøbes. Når voksne tilkøber morgenmadsbuffet eller halvpension, spiser børn 2-11 år gratis.

Værelserne: Halvpension. All Inclusive kan tilkøbes.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Tidlig kontinental morgenmad i restaurant Artemis, kl. 06.30-07.00
 • Morgenmadsbuffet i restaurant Artemis, kl. 07.00-10.30
 • Sen kontinental morgenmad i restaurant Artemis, kl. 10.30-11.00
 • Frokostbuffet i restaurant Artemis, kl. 12.30-14.30
 • Frokost i pool-/snackbaren Orfeas, kl. 12.30-14.30
 • Middagsbuffet i restaurant Artemis, kl. 18.30-21.00
 • Middag på à la carte-restauranten en gang pr. ophold, kl. 18.30-21.30. Valg af mezze (uden ekstra betaling) eller fra à la carte-menuen med rabat på 10 EUR pr. voksen og 5 EUR pr. barn. Drikkevarer indgår
 • Aftensnacks, kl. 21.30-23.00
 • Snacks i pool-/snackbaren Orfeas, kl. 10.30-12.30 og 14.30-18.30
 • Eftermiddagssnacks i pool-/snackbaren Orfeas, kl. 16.00-18.00
 • Is i pool-/snackbaren Orfeas, kl. 10.00-18.00
 • Kaffe, te, øl, vin, sodavand og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-23.00
 • Mulighed for at bestille frokostkurv senest kl. 19.00 dagen før

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det olbigatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 14.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Afrejselufthavne-billund-københavn

Altid på vores hoteller for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng og klapvogn findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder