Bedømmelse af Sirene

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

73% af gæsterne anbefaler

362 bedømmelser
Meget godt
 
125
Godt
 
135
Middel
 
75
Mindre godt
 
16
Dårligt
 
11

5 nyeste bedømmelser

08-07-2021

Indlæg af jackies773 Greve, Danmark

Familieferie Rhodos

En dejligt all inklusiv hotel. Maden er god, drikkevarerne fine . Service på hotellet top. Værelser tilpas . Vi havde et dobbeltrum med to værelser med skydedør ud til pool og bjerg siden . Covid-19 hensyn er fint, dog skaber det lidt kø i forhold til mad . Der er mange danskere på hotellet og en del østeuropæere . De sidst nævnte har et egoistisk adfærd specielt ved poolen ( men det er ikke Hotellets skyld)stranden er lige nedenfor med , stenstrand, men ved det rigtige spot er det næsten kun sand . Der er minigolf baner 500 m væk og 2,2 km væk Det koster 8 Eu til Rhodos by i Taxa og det 3 km og gå ( udemærket tur langs vandet) Så alt i alt 5 stjerner .

 
19-10-2020

Indlæg af Gitte R Kolding, Danmark

Wonderful vacation.

14 dage på dette gode hotel i September måned, var lige hvad vi trængte til. Havde aldrig været i Grækenland før, og var lidt skeptisk også pga Covid 19, men vi havde en fantastisk ferie, og slappede fuldstændigt af med dejligt mad og drikke. Lækre drinks UHM, og alle tog Covid seriøst. De søde ansatte bærer masker og visirer, og gæsterne bliver tjekket inden de kommer ind på hotellet, når de er landet. Sprit dispensere alle steder, og afspritning af borde osv så snart folk rejste sig, så top karakterer herfra. Vi havde bestilt et dobbelt værelse, men fik en fin en med 2 værelser med senge i hver rum, DET er dejligt når man har en med der snorker :) Tak til Sirene beach for en dejlig ferie,- Pas godt på alle de søde katte <3

 
22-10-2019

Indlæg af 526nielsc Odder, Danmark

Tæt på Rhodos by

Sommerferie med vores voksne børn. Boede i 2 værelser. Værelserne er små og har små badeværelser. Påregn støj om aftenen fra den sædvanlige turistunderholdning. Maden er ok med forskellige temaer. Ikke overdådigt, men går man sulten i seng, er det ens egen skyld. Det koster kun nogle få euro med taxi, at komme til byen, hvilket kan anbefales. Ok poolbar hvis man har all-inclusive. Tag til byen, da hotellet ligger et helt dødt sted.

 
14-10-2019

Indlæg af michellej11111 København, Danmark

Dejligt strandhotel med flot altan og havudsigt

Vi bestilte et Superior værelse som lå på 4. sal med den største og lækreste altan med havudsigt. Deres all-inclusive buffet var meget varierende og god, altid salatbord og vegetar og kødretter, bestemt efter forskelllige temaer. Der var altid noget at spise, helt ned til de mindste i flokken. Beliggenheden var sublim, 2 min. til stranden og under en times gåtur til centrum, ellers kunne man betale 1,5€ for bussen dertil eller 8€ for taxa. Poolen var delt op i 3, der var en infinity pool og den store pool som blev gradvist dybere og en børnepool på 1,25m. Hotellet havde meget glade og smilende tjenere. Der var også god underholdning om aftenen. Generelt en rigtig god oplevelse, som man savner når man kommer hjem. Der var ikke nogen legeplads til børnene og det var et minus og elevatoren gik kun op til 3.sal (og hvis man har barnevogn med, et det et minus) Der var ta' selv sodavand.

 
07-07-2019

Indlæg af Ikast123

Skuffende

Værelserne er et rum delt med en skydedør. Ingen plads til 4 mennesker. Poolen er fin, men kan ikke rumme alle de mennesker som hotellet har. Maden er god og varieret. Personalet er flinke. WiFi koster 10 euro pr. Person og play room er gamle computere der alle koster penge. Der er desværre mange russere og de tager ingen hensyn til andre mennesker. Solsengene ved poolen ligger folk deres håndklæder på om aftenen så det er svært at få en seng når man vågner. Vi kommer ikke igen.