Bedømmelse af Sirene

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

73% af gæsterne anbefaler

360 bedømmelser
Meget godt
 
124
Godt
 
134
Middel
 
75
Mindre godt
 
16
Dårligt
 
11

5 nyeste bedømmelser

19-10-2020

Indlæg af Gitte R Kolding, Danmark

Wonderful vacation.

14 dage på dette gode hotel i September måned, var lige hvad vi trængte til. Havde aldrig været i Grækenland før, og var lidt skeptisk også pga Covid 19, men vi havde en fantastisk ferie, og slappede fuldstændigt af med dejligt mad og drikke. Lækre drinks UHM, og alle tog Covid seriøst. De søde ansatte bærer masker og visirer, og gæsterne bliver tjekket inden de kommer ind på hotellet, når de er landet. Sprit dispensere alle steder, og afspritning af borde osv så snart folk rejste sig, så top karakterer herfra. Vi havde bestilt et dobbelt værelse, men fik en fin en med 2 værelser med senge i hver rum, DET er dejligt når man har en med der snorker :) Tak til Sirene beach for en dejlig ferie,- Pas godt på alle de søde katte <3

 
22-10-2019

Indlæg af 526nielsc Odder, Danmark

Tæt på Rhodos by

Sommerferie med vores voksne børn. Boede i 2 værelser. Værelserne er små og har små badeværelser. Påregn støj om aftenen fra den sædvanlige turistunderholdning. Maden er ok med forskellige temaer. Ikke overdådigt, men går man sulten i seng, er det ens egen skyld. Det koster kun nogle få euro med taxi, at komme til byen, hvilket kan anbefales. Ok poolbar hvis man har all-inclusive. Tag til byen, da hotellet ligger et helt dødt sted.

 
14-10-2019

Indlæg af michellej11111 København, Danmark

Dejligt strandhotel med flot altan og havudsigt

Vi bestilte et Superior værelse som lå på 4. sal med den største og lækreste altan med havudsigt. Deres all-inclusive buffet var meget varierende og god, altid salatbord og vegetar og kødretter, bestemt efter forskelllige temaer. Der var altid noget at spise, helt ned til de mindste i flokken. Beliggenheden var sublim, 2 min. til stranden og under en times gåtur til centrum, ellers kunne man betale 1,5€ for bussen dertil eller 8€ for taxa. Poolen var delt op i 3, der var en infinity pool og den store pool som blev gradvist dybere og en børnepool på 1,25m. Hotellet havde meget glade og smilende tjenere. Der var også god underholdning om aftenen. Generelt en rigtig god oplevelse, som man savner når man kommer hjem. Der var ikke nogen legeplads til børnene og det var et minus og elevatoren gik kun op til 3.sal (og hvis man har barnevogn med, et det et minus) Der var ta' selv sodavand.

 
07-07-2019

Indlæg af Ikast123

Skuffende

Værelserne er et rum delt med en skydedør. Ingen plads til 4 mennesker. Poolen er fin, men kan ikke rumme alle de mennesker som hotellet har. Maden er god og varieret. Personalet er flinke. WiFi koster 10 euro pr. Person og play room er gamle computere der alle koster penge. Der er desværre mange russere og de tager ingen hensyn til andre mennesker. Solsengene ved poolen ligger folk deres håndklæder på om aftenen så det er svært at få en seng når man vågner. Vi kommer ikke igen.

 
29-06-2019

Indlæg af 838louisee Søborg, Danmark

Standart all inklusive hotel

Jeg og min kæreste afholdte vores 14 dages ferie på dette hotel. Vores første indtryk var at det var meget større end det ses på billederne. Man kan nok ikke forvente andet end et forholdsvis stort hotel, når det er et all inklusive, dog havde vi ønsket og håbet at det var et lidt mere hyggeligt og mindre hotel. Vi er blevet klogere og vil fremadrettet snige os udenom all inklusive, da det nok er sådan på de fleste hoteller at størstedelen af gæsterne er børnefamilier. Det kan mærkes meget når man ligger ved poolen. Rengøringen var helt i top. Værelserne og omgivelserne på hotellet var altid rene og pæne. 2-mands værelset er meget lille, men alt hvad man behøver. Fint med skabs/skuffe plads. Dog var sengen meget hård Selve beliggenheden af hotellet var fin for os, da vi begge er godt gående og kan lide at gå lange ture. Gåturen ind til Rhodos by, tager ca. 30 min. (3 km.) Der går en lang grus sti derind, så man ikke behøver at gå ude på den trafikerede vej. Stranden er en stenstrand. Maden på hotellet har vi haft delte meninger om. Nogle dage var maden rigtig god og andre dage var den ikke så spændene. Det er smag og behag. Dertil stor ros til variationen af maden udover desserten som er den samme hver dag. Servicen på hotellet var rigtig fin. Meget smilende, søde og hjælpsomt personale som stod til rådighed med det samme, hvis man havde brug for dette.