Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,9 ud af 10 baseret på 16 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
6,9 / 10
Rengøring
 
7,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
6,2 / 10
Mad og drikke
 
6,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,3 / 10
Service
 
6,4 / 10

Seneste anmeldelse


6 ud af 10

+
At der var dyne istedet for tæpper
-
Personalet i restaurant var meget strikse og ikke særligt venlige

Bekræftet køb : 2022-06-13


7 ud af 10

+
Personalet var søde, og der var altid plads i restauranten. God beliggenhed.
-
Det var ikke rigtig 5 *, men gammelt og slidt.

Bekræftet køb : 2022-06-13


7 ud af 10

+
Størrelsen af værelset
-
Personalet var ubehøvlet. Pool området for småt til så mange mennesker. Poolen blev ikke rengjort. All incl. fungerede IKKE. Holdte bryllup på hotellet og tilside satte alle os andre med maden. Rådne frugt i frugtkurven, da vi sagde det, fik vi næsten kastet appelsin i hovedet. KEDELIG underholdning om aften og ikke nok pladser til så mange mennesker. Havde kakerlakker på værelset. Badekar på værelset, med bobler som ikke virkede.

Bekræftet køb : 2022-06-08


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 3,5/5 Renlighed

51% af gæsterne anbefaler

3569 bedømmelser
Meget godt
 
1150
Godt
 
928
Middel
 
595
Mindre godt
 
439
Dårligt
 
457

5 nyeste bedømmelser

24-08-2022

af KasperFalke1999

En overraskende god ferie

Nu sidder folk som gerne vil på ferie til dette hotel og læser kun de negative anmeldelser, hvilket er ærgerligt. Vi havde som alle andre også læst anmeldelserne og blev automatisk en lille smule skræmt over vores kommende ophold, MEN jeg skal love for at vi fik en overraskende god ferie. Nu skal jeg fortælle jer, hvorfor. nr. 1: Vi ankommer til hotellet klokken 01:45 om natten og er sultne og tørstige, og da vi kommer op på værelset var der aftensmad og drikkevarer. WHAT??? det var alt for vildt. nr. 2: Restauranten havde det sædvanlige all-inclusive mad, men synes faktisk det var fint. Men det bedste ved restauranten var servicen, specielt tjenererne Theodosis og Nikos var absolut fantastiske - de huskede vores værelsesnummer og, hvilke drikkevarer som vi gerne ville have. Så de kom bare med det! undskyld mig, men det har jeg ALDRIG oplevet før, heller ikke i DK. nr.3: bartenderne i barerne: De kunne huske os og hvilke drinks vi kunne lide, så de lavede dem til os uden vi bad om det - det var fantastisk. Udover det var de bare utroligt smilende og rare. nr. 4 sidst men ikke mindst: ANIMATION-TEAMET - De her mennesker fortjener klart den største ros. Holdet blev ledet af manden selv Steffen, som var en absolut fornøjelse - en dansk mand som virkelig fokuserede på at skabe de bedste underholdningsaftner på hotellet, samt passede på hans hold og gæster. En anden dansk animator, en canadier, en tysker og en svensker som alle fortjener den største ros. Deres engegement og venlige personligheder gjorde det en fornøjelse bare at kigge på dem, snakke med dem, spille med dem og en masse andet. TAK FOR EN F****** FED FERIE RHODOS PALACE. Og tak til alle nævnte ovenover. Hvis folk bare for engangskyld ville kigge på andre en de dårlige anmeldelser, ville det være godt ;)

 
13-08-2022

af Gitte B Frederikshavn, Danmark

Rhodos

Stedet er udmærket hvis man finder det på tilbud. Ville under ingen omstændigheder give fuld pris! Det er slidt ned. Varm vand i hanerne, gode strande, men selve lejligheden trænger til renovering. Vi bor i nummer 3701 , rene håndklæder hver dag. søde rengørings personale. Der mangler et sted man kan handle ind til madlavning. Overpris ved de turist steder. De er ikke enige om hvilke priser de vil tage for mad😳🤣 Vi havde en god ferie, lidt for dyr 🙃

 
12-08-2022

af 246ped

Dårlig ledelse og hotel. Virkelig søde ansatte

Søde ansatte, men en dårlig ledelse, det virker som de kun tænker på at tjene penge. Vi havde “all incl.” men det var langt fra all incl. Hver aften måtte vi betale ekstra for at spise på terrassen og baren i poolområdet er ikke med i all incl. Vi kommer aldrig tilbage. Det viste dig endda at vi var så heldige at have fået renoverede værelser.

 
02-08-2022

af Elskeratrej Roskilde, Danmark

Lever absolut ikke op til at være et 5* hotel!!

Uhøfligt personale i receptionen! Meget beskidt omkring pools samt liggestole er beskidte og ødelagte. Lange køer ved elevator så det tager sin tid at gå til 17 etage! Billeder på deres side snyder! Kaffe koster at benytte trods for et exutive værelse!

 
01-08-2022

af Stig_Hallenslev Sønderborg, Danmark

Juli 2023 på Rhodos

Super lækkert hotel. Vi boede i abav2 lejlighed med egen pool, hvilket virkelig kan anbefales. Pga. lejlighed og all inklusive havde vi adgang til særligt morgenmads område, fitness, is-hus og VIP lounge på 16. Etage. Det kan dog anbefales at sætte sig ind i mulighederne og fordelene, da informationerne ikke er så lette at finde, når man først er der.