Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,8 ud af 10 baseret på 13 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
6,8 / 10
Rengøring
 
7,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
6,1 / 10
Mad og drikke
 
6,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,3 / 10
Service
 
6,4 / 10

Seneste anmeldelse


6 ud af 10

+
At der var dyne istedet for tæpper
-
Personalet i restaurant var meget strikse og ikke særligt venlige

Bekræftet køb : 2022-06-13


7 ud af 10

+
Personalet var søde, og der var altid plads i restauranten. God beliggenhed.
-
Det var ikke rigtig 5 *, men gammelt og slidt.

Bekræftet køb : 2022-06-13


7 ud af 10

+
Størrelsen af værelset
-
Personalet var ubehøvlet. Pool området for småt til så mange mennesker. Poolen blev ikke rengjort. All incl. fungerede IKKE. Holdte bryllup på hotellet og tilside satte alle os andre med maden. Rådne frugt i frugtkurven, da vi sagde det, fik vi næsten kastet appelsin i hovedet. KEDELIG underholdning om aften og ikke nok pladser til så mange mennesker. Havde kakerlakker på værelset. Badekar på værelset, med bobler som ikke virkede.

Bekræftet køb : 2022-06-08


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 3,5/5 Renlighed

51% af gæsterne anbefaler

3447 bedømmelser
Meget godt
 
1129
Godt
 
910
Middel
 
582
Mindre godt
 
416
Dårligt
 
410

5 nyeste bedømmelser

13-08-2022

af Gitte B Frederikshavn, Danmark

Rhodos

Stedet er udmærket hvis man finder det på tilbud. Ville under ingen omstændigheder give fuld pris! Det er slidt ned. Varm vand i hanerne, gode strande, men selve lejligheden trænger til renovering. Vi bor i nummer 3701 , rene håndklæder hver dag. søde rengørings personale. Der mangler et sted man kan handle ind til madlavning. Overpris ved de turist steder. De er ikke enige om hvilke priser de vil tage for madūüė≥ūü§£ Vi havde en god ferie, lidt for dyr ūüôÉ

 
12-08-2022

af 246ped

Dårlig ledelse og hotel. Virkelig søde ansatte

Søde ansatte, men en dårlig ledelse, det virker som de kun tænker på at tjene penge. Vi havde ‚Äúall incl.‚ÄĚ men det var langt fra all incl. Hver aften måtte vi betale ekstra for at spise på terrassen og baren i poolområdet er ikke med i all incl. Vi kommer aldrig tilbage. Det viste dig endda at vi var så heldige at have fået renoverede værelser.

 
02-08-2022

af Elskeratrej

Lever absolut ikke op til at være et 5* hotel!!

Uhøfligt personale i receptionen! Meget beskidt omkring pools samt liggestole er beskidte og ødelagte. Lange køer ved elevator så det tager sin tid at gå til 17 etage! Billeder på deres side snyder! Kaffe koster at benytte trods for et exutive værelse!

 
01-08-2022

af Stig_Hallenslev Sønderborg, Danmark

Juli 2023 på Rhodos

Super lækkert hotel. Vi boede i abav2 lejlighed med egen pool, hvilket virkelig kan anbefales. Pga. lejlighed og all inklusive havde vi adgang til særligt morgenmads område, fitness, is-hus og VIP lounge på 16. Etage. Det kan dog anbefales at sætte sig ind i mulighederne og fordelene, da informationerne ikke er så lette at finde, når man først er der.

 
09-06-2022

af BrianBech København, Danmark

Animation team og medarbejderne var fantastiske!

Vi var her i en uge familien og jeg og vi havde en rigtig dejlig ferie. Det hele startede dog lidt hektisk da der var rigtig lang kø i receptionen til check in, men de søde medarbejdere i receptionen gjorde et fint arbejde og fik løst det hele nogenlunde hurtigt! Derudover var værelserne rigtige fine og vi havde en fantastisk udsigt udover der flotte hav. Vil gerne sende et ekstra tak til animation teamet og især Steffen som virkelig gjorde det fantastisk for os at være her. Han tog sig altid tid til os og vores børn nød at være sammen med ham, så et kæmpe tak til ham!!! Derudover var shows om aftenen fantastisk og varierende og vores børn elskede deres mini disco med de to søde piger fra animation og de fik alle sangene med hjem på usb. Vil helt klart anbefale dette hotel , eneste minus er dog at der er rigtig mange mennesker ved pool området og ikke nok stole og sol senge til alle, poolen er heller ikke vanvittig stor til så mange mennesker, men ellers er det et skønt hotel. Som andre folk nævner, så er det også lidt fjollet at baren ved poolen ikke er all inclusive og at der kun er en bar åben om dagen. Ellers var resten skønt. Vi vil helt klart vende tilbage en dag igen. Hilsner fra Danmark