Rodos Palace

 • • Skøn beliggenhed
 • • Flot hotelområde
 • • Stor indendørs pool

Rodos Palace er et børnevenligt hotel med både børnepool, legeplads og aktiviteter. Hotellet består af to områder; hovedbygningen og områder som kaldes Garden Wing. Der er flere faciliteter, og stranden ligger lige i nærheden.


Værelsestyper

Dobbeltværelser Garden Wing for 2-3 personer, heraf 1 barn. Deluxe-værelser for 2 personer eller 2-3 personer. 2-værelses lejligheder Garden Wing for 2-4 personer. Superior-værelser for 2 personer eller 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

At der var dyne istedet for tæpper
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Rodos Palace er et velkendt hotel med en attraktiv beliggenhed ved stranden i Ixia. Hotellet består af en hovedbygning og et område, der kaldes for Garden Wing.

På hotellet er der et fint poolområde med flere pools, separat børnepool, solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod depositum. Indendørs pool. Pool- og snackbar. Nybygget børnepool med vandrutsjebaner for de yngre børn.

Hotellet har flere restauranter, bl.a. buffetrestauranten Ambrosia samt to a la carte-restauranter, der serverer græsk og italiensk mad. Reservation er nødvendigt og mod et gebyr på 5 EUR. Pæn påklædning (lange bukser til mænd) kræves til middag.

Alle gæster har adgang til spaafdeling og fitnessrum mod betaling. Tennis og billard mod betaling. Gratis bordtennis. Souvenirbutik. Hotellet har dags- og aftenaktiviteter flere gange om ugen (i perioden 15/5-15/10). Gratis wifi på fællesområder. Vaskeservice mod betaling. Niveauforskelle og trapper på hotelområdet, ramper findes. Man kommer til stranden via en gangtunnel. Lyd fra flytrafik kan virke forstyrrende. Gennemkørselstrafik.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • All Inclusive

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Morgenmadsbuffet i restaurant Ambrosia, kl. 07.00-10.00
 • Frokostbuffet i restaurant Ambrosia, kl. 12.30-14.30
 • Middagsbuffet i restaurant Ambrosia, kl. 19.00-21.30
 • Snacks i loungebaren (nær poolen), kl. 10.00-24.00
 • Is til børnene i loungebaren (nær poolen), kl. 10.00-24.00
 • Forfriskninger, lokale drinks og øl ad libitum i loungebaren (nær poolen), kl. 10.00-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Vej skal krydses for at komme til stranden. Gæster i Garden Wing har ca. 40 m til faciliteter i hovedbygningen.

Alle hoteller i Ialyssos & Ixia

Villas Duc

Hotel Villas Duc tilbyder lejligheder i gåafstand til både havet og Ialyssos centrum. Hotellet er elsket af sine gæster for sin rolige atmosfære og sit frodige poolområde.

Poseidonia

Hotel Poseidonia passer specielt godt til børnefamilier. Her er 2 børnepools, legeplads og mulighed for at tilkøbe All Inclusive. Hotellet ligger centralt og nær stranden, men atmosfæren på hotelområdet er rolig. Hotellet er populært på grund af den personlige service, sine pools og beliggenheden.

Avra Beach

Avra Beach er et børnevenligt All Inclusive-hotel med skøn strandbeliggenhed i Ixia. Hotellet tilbyder et dejligt poolområde med separat børnepool i frodige omgivelser med smuk udsigt over havet.

Blue Horizon (Rhodos)

Hotel Blue Horizon ligger lige ved stranden i Ialyssos på Rhodos' vestkyst. Hotellet har en stor have og et hyggeligt poolområde. Du kan vælge mellem at bo i hovedbygningen eller i de bungalow-lignende bygninger i haven.

Atrium Platinum

Velkommen til fine hotel Atrium Platinum i Ixia. Her venter en luksuriøs ferieoplevelse med skønne pools, gode gourmetrestauranter og Rhodos største spa. Er du ude efter det lille ekstra, anbefaler vi, at du booker en junior-suite eller et deluxe-værelse med privat pool.

Belair Beach

Belair Beach byder velkommen med en familiær atmosfære og et stort pool og pænt poolområde med børnepools og udsigt over havet. Med sin centrale beliggenhed i Ixia bor du både nær på shopping og restauranter langs med strandgaden. Der er mulighed for at tilkøbe halvpension eller All Inclusive.

Rhodes Bay

Rhodes Bay er et dejligt 5-stjernet hotel med et smukt poolområde i frodige omgivelser ved stranden i Ixia. Her findes flere gode restauranter, et godt fitnessrum og en af Rhodos' største spa.

Sirene

På All Inclusive-hotellet Sirene trives både par og familier med lidt ældre børn. Hotellet ligger i en frodig have lige ved rullestensstranden i udkanten af Ixia. Her findes en mindre pool med børnesektion, og flere aftener om ugen er der livemusik. Hotellet ligger nær forlystelser, kultur og restauranter i Rhodos by.

Sun Beach Resort

Hotel Sun Beach Resort på Rhodos byder hele familien velkommen. Hotellet ligger lige ved stranden i hjertet af Ialyssos, og de smukke haver strækker sig helt ned til havet. Der er flere pools, både for store og små, restauranter med varierede menuer og sjove aktiviteter for alle aldre, såsom tennis, beachvolley og minidisco. Byen Ialyssos er charmerende græsk, og hvis du vil udforske Rhodos, tager den lokale bus dig let derhen.

Orion (Rhodos)

På det 4-stjernede hotel Orion bor du i lejlighed i rolige omgivelser med gåafstand til både centrum og havet. På hotellet findes et fredeligt poolområde, og du kan benytte faciliteterne på søsterhotellet Poseidonia.

Cook's Club Ialyssos Rhodes

Cook's Club Ialyssos Rhodes - tænk på luksuriøs minimalistisk æstetik med en moderne, urban atmosfære, og du er der! Det er det perfekte hotel på Rhodos for dig, der rejser uden børn og ønsker at bo på et lækkert hotel med DJ's der spiller musik, og hvor god mad og flotte cocktails er i fokus.