Værelsestyper

Deluxe-værelser

Rummelige junior-suiter med dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng. Tv med satellitkanaler. Lille køleskab samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, nogle med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-3 personer.

Familie-værelser i etage

Familie-værelser i etage med store panorama-vinduer og udsigt over havet. På nedre plan findes opholdsrum med sovesofa og et badeværelse med brus og toilet. På øvre plan findes soveværelse med dobbeltseng eller to separate senge samt et badeværelse med badekar og toilet. To tv'er med satellitkanaler. Lille køleskab samt kaffe-/te faciliteter. Nespressomaskine. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt. Åben planløsning mellem etagerne.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Junior-suiter

Rummelige junior-suiter med separat soveværelse med dobbeltseng. Opholdsrum med to tv'er med satellitkanaler. Lille køleskab samt kaffe-/te faciliteter. Nespressomaskine. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Badekar og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.