Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,2 ud af 10 baseret på 732 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,2 / 10
Rengøring
 
8,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mad og drikke
 
7,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,9 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-09-19


10 ud af 10

+
Den gode service og personalets gode humør og hjælpsomhed
-
Gerne brusebad i stedet for badekar med bruser.

Bekræftet køb : 2021-09-15


7 ud af 10

+
Poolen, og der hele tiden var rene håndklæder, maden
-
Liggestolene var elendige

Bekræftet køb : 2021-09-15


6 ud af 10

+
-
fornyelse. har været der 7 gange nu. Trænger til en gennemgang.

Bekræftet køb : 2021-09-15


10 ud af 10

+
Det hele
-
Ingenting for mig

Bekræftet køb : 2021-09-12


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-09-12


10 ud af 10

+
Ikke for mange gæster
-
. ?

Bekræftet køb : 2021-09-12


9 ud af 10

+
Poolområdet så fint og rengøring samt værelse helt ok
-
Restauranten er en smule kedelig/ikke så hyggelig. Pep den op med mere grønt f.eks.

Bekræftet køb : 2021-09-12


10 ud af 10

+
Udendørs områderne
-
De gør godt

Bekræftet køb : 2021-09-12


9 ud af 10

+
Beliggenheden, standarden og faciliteterne.
-
Aircon i hele lejligheden.

Bekræftet køb : 2021-09-12


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 3,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

63% af gæsterne anbefaler

207 bedømmelser
Meget godt
 
55
Godt
 
80
Middel
 
55
Mindre godt
 
9
Dårligt
 
8

5 nyeste bedømmelser

13-07-2021

af mojol77 Hurup, Danmark

Skønt personale

Ok hotel, god plads i en 2 værelses lejlighed AC i begge værelser, terrassen har en fantastisk udsigt, men er lidt smal, så vi fik ikke brugt den så meget! All inclusive var fint, god veltilberedt varieret mad, øl var fint, sodavand og juice er lidt tyndt, personalet er super skønt ūüĎć nabo hotellet larmer lidt, men ikke vildt generende!

 
08-10-2019

af Jørgen K

Hyggeligt hotel

Vi var på Hotel Poseidonia den sidste uge i september 2019. Vi ankom lidt efter kl 14 den 26. og blev vist direkte i restauranten så vi kunne nå at få frokost. Herligt. Der var rent og pænt overalt på hotellet. Flinkt personale, som gjorde vores ophold hyggeligt og afslappende. Altid smilende og venlige uden at virke servile. Især vil jeg nævne Sevi, Fotini, Kostas og Maria. Maden var til alle måltider veltillavet og velsmagende. Jeg vil med glæde give hotellet mine varmeste anbefalinger.

 
15-07-2019

af Lene C Græsted, Danmark

Kan varmt anbefales.

Super hyggeligt sted med det bedste personale man kan tænke sig. Vi er lige hjemvendt efter 14 dage i selskab med skønne mennesker fra Poseidonia hvor man får en venlig betjening med håndtryk og kram. Meget familiært. Uden en masse tysker og russer, men mange skandinaver. Der var super rat at være og en af vores absolut bedste ferie, ud af mange. Vi havde en 2 værelses og der manglede absolut ikke plads, heller ikke på terrassen som vi havde 2 af med god plads. Ja der er underholdning på hotellet Dejligt. Men det kan selvfølig høres. Vi havde lejlighed lige ved receptionen. Super beliggenhed og lige ud til pool/poolbar og underholdningen. Men mussikken var god og vi kunne sagtens sove for det. Der er en del børn, så ønsker du fred og ro, samt voksenferie skal du vælge et voksenhotel. Men har du børn er de super børnevenlige på hotellet. Dog mangler der børneunderholdning. Mine er dog så store et det ikke betød noget og kunne se at andre børn også nød at være der. Buffeten var god, men lille. Men der var hvad der skulle være. Og ellers er man kræsen. Selvfølig ikke 5 stjernet mad. Værelserne/lejlighederne er enkelt indrettet med air condisen i det ene værelse. Savnedes i det andet hvor der var meget varmt. En top madress kunne ønskes. Tæt på hotellet er der en super Sportsbar der hedder Sebastian´s Den kan varmt anbefales. Super personale. Af ture kan vi anbefale bådtur til Lindos og en tur til Symi. Samt ind til Rhodos gamle bydel som er super hyggelig. Hvis i skal spise der inde så vælg nogle af de små inde i nogle af de små sidegader. De er betydelige billiger end dem på de store torv. 25-35 Euro billigere. Et hotel vi godt vil komme på igen.

 
27-05-2019

af 975ullal Grasten, Danmark

Kanon hyggligt

Vi ankom til poseidona d.19 maj, jeg havde is i maven da hotellet havde fået noget blandet anmeldelse , vi havde booket kun med morgenmad,dette blev godt nok gjort til skamme, et lækkert hotel med dejligt morgenmad, vi spiste to gange aftensmad på hotel , den ene aften var der græsk aften, hold nu op det var hyggeligt samt lækkert mad, jeg vil sige kan man ik lide maden så er man selv skyld i det, da det byder på mange valg muligheder Der er underholdning hver aften, og der bydes på lidt af hvert både til unge og til den ældre genaration som mig. Lejligheden har ik så meget køkken ting, ej hellere koge muligheder, men kaffemaskine er derūüėÉ 2 værelse lejligheder har 2 værelser og et rum til køkken og spiserum, altan er ik så stor, og man skal sørger for at have mygge gå væk med Jeg havde min datter med på 16, og hun nød det, man skal bare være OB‚Äôs på der er mange småbørns familie på hotellet. Ixia har ik meget at byde på, men rigtigt mange spisesteder som er lækker , guldsmeden er billig, og er ærlig , går man over på den anden side af vejen kan mam komme på ture til lindos og mange andre, som er til at betale, ture med rejseselskab er for dyre syntes jeg. Er man frisk på en gå tur kan man gå til lalysion en tur på 3 km som byde på en del Skal man til Rhodos by tog vi en taxa 9 euro til poseidona , man skal bare aftale prisen inden man sætter sig i taxa, bestiller hotellet en taxa ind til buen skal man betale 12.30 euro , bussen gå lige til hotellet og koster ca 2 euro Fra lufthavnen til poseidona koster 20 euro Jeg vil stærkt anbefale dette hotel, personale hjælper med alt

 
06-05-2019

af Ellman1 København, Danmark

Skønt ferieophold

Lige hjemkommet fra en uges ophold på dette dejlige hotel. Meget imødekommende og hjælpsomme ansatte. En skøn buffet både morgen og middag, så man ikke behøvede se sig om på andre restauranter, der var alt , også mange græske specialiteter. En poolbar med restaurant var super. Rengøring var i top, var der en "klage" blev den imødekommet og fejlen rettet straks. Hotelområdet bar ikke præg af slid. 3 pools med rent vand og mange drømmesenge med mulighed for skygge under flere parasoller. Stranden, som er en stenstrand,ligge ca 50 meter væk. Der er mulighed for transport med lokale busser til Rhodos by. Alt i alt et super ophold