Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,2 ud af 10 baseret på 663 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,2 / 10
Rengøring
 
8,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mad og drikke
 
7,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,9 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Personalet var søde og hjælpsom
-

Bekræftet køb : 2022-10-17


10 ud af 10

+
Nu er det 3 gang jeg bor på hotellet. Og de er så søde både i receptionen og i pool baren, de hilser altid på en og er smilende og hjælpsomme. Og så er både de 1 værelset og 2 værelset værelser meget store der er godt med plads det er dejligt.
-

Bekræftet køb : 2022-10-17


9 ud af 10

+
Utrolig rent. Det pæneste græske hotel jeg har boet på mht. rengøring.
-

Bekræftet køb : 2022-10-17


6 ud af 10

+
Maden er varieret og godt tilberedt
-
Hovedpoolen ligger i skygge frem til kl 10, hvilket også gælder samme område af solsenge. Først fra kl 11 er det meste af området skyggefrit, hvilket gør at der er rift om de få solsenge, der ligger i sol. Efterhånden som solen bevæger sig rundt, ligger det første område af solsenge i skygge. Så der er dybest ser ikke plads til hotellets gæster, hvis man ønsker at ligge ved poolen det meste af dagen. Derudover er sengene så hårde, at man sover ekstremt dårligt, at man ikke just føler sig udhvilet efter en uge på dette hotel. Servicen og maden er dog gode.

Bekræftet køb : 2022-10-17


9 ud af 10

+
Der var roligt
-

Bekræftet køb : 2022-10-10


8 ud af 10

+
Det venlige personale og poolområdet
-

Bekræftet køb : 2022-10-10


8 ud af 10

+
beliggenheden. Tæt på / gå afstand til bla Rhodos by
-

Bekræftet køb : 2022-10-10


9 ud af 10

+
Alt var stort set i orden
-

Bekræftet køb : 2022-10-10


8 ud af 10

+
Meget venligt personale
-

Bekræftet køb : 2022-10-10


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-10-09


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

63% af gæsterne anbefaler

226 bedømmelser
Meget godt
 
63
Godt
 
86
Middel
 
57
Mindre godt
 
11
Dårligt
 
9

5 nyeste bedømmelser

23-08-2022

af Relax28979492706 Esbjerg, Danmark

Halvpension

Dejligt hotel/lejlighed, dog var der en ting, som irriterende os. Vi havde bestilt halvpension og hver morgen fik vi mad og drikke. Det var i orden med hotellet, at vi selv bestemte om det anden måltid var om til middag eller aften, men til disse måltider måtte vi ikke få væske, det skulle vi købe ved siden af. Det under os RIGTIG MEGET, hvorfor vi må få alt det kaffe/the, mælk, juice og vand om morgen, men INTET må få resten af dagen

 
13-07-2021

af mojol77 Hurup, Danmark

Skønt personale

Ok hotel, god plads i en 2 værelses lejlighed AC i begge værelser, terrassen har en fantastisk udsigt, men er lidt smal, så vi fik ikke brugt den så meget! All inclusive var fint, god veltilberedt varieret mad, øl var fint, sodavand og juice er lidt tyndt, personalet er super skønt 👍 nabo hotellet larmer lidt, men ikke vildt generende!

 
08-10-2019

af Jørgen K Tim, Danmark

Hyggeligt hotel

Vi var på Hotel Poseidonia den sidste uge i september 2019. Vi ankom lidt efter kl 14 den 26. og blev vist direkte i restauranten så vi kunne nå at få frokost. Herligt. Der var rent og pænt overalt på hotellet. Flinkt personale, som gjorde vores ophold hyggeligt og afslappende. Altid smilende og venlige uden at virke servile. Især vil jeg nævne Sevi, Fotini, Kostas og Maria. Maden var til alle måltider veltillavet og velsmagende. Jeg vil med glæde give hotellet mine varmeste anbefalinger.

 
15-07-2019

af Lene C Græsted, Danmark

Kan varmt anbefales.

Super hyggeligt sted med det bedste personale man kan tænke sig. Vi er lige hjemvendt efter 14 dage i selskab med skønne mennesker fra Poseidonia hvor man får en venlig betjening med håndtryk og kram. Meget familiært. Uden en masse tysker og russer, men mange skandinaver. Der var super rat at være og en af vores absolut bedste ferie, ud af mange. Vi havde en 2 værelses og der manglede absolut ikke plads, heller ikke på terrassen som vi havde 2 af med god plads. Ja der er underholdning på hotellet Dejligt. Men det kan selvfølig høres. Vi havde lejlighed lige ved receptionen. Super beliggenhed og lige ud til pool/poolbar og underholdningen. Men mussikken var god og vi kunne sagtens sove for det. Der er en del børn, så ønsker du fred og ro, samt voksenferie skal du vælge et voksenhotel. Men har du børn er de super børnevenlige på hotellet. Dog mangler der børneunderholdning. Mine er dog så store et det ikke betød noget og kunne se at andre børn også nød at være der. Buffeten var god, men lille. Men der var hvad der skulle være. Og ellers er man kræsen. Selvfølig ikke 5 stjernet mad. Værelserne/lejlighederne er enkelt indrettet med air condisen i det ene værelse. Savnedes i det andet hvor der var meget varmt. En top madress kunne ønskes. Tæt på hotellet er der en super Sportsbar der hedder Sebastian´s Den kan varmt anbefales. Super personale. Af ture kan vi anbefale bådtur til Lindos og en tur til Symi. Samt ind til Rhodos gamle bydel som er super hyggelig. Hvis i skal spise der inde så vælg nogle af de små inde i nogle af de små sidegader. De er betydelige billiger end dem på de store torv. 25-35 Euro billigere. Et hotel vi godt vil komme på igen.

 
27-05-2019

af 975ullal Grasten, Danmark

Kanon hyggligt

Vi ankom til poseidona d.19 maj, jeg havde is i maven da hotellet havde fået noget blandet anmeldelse , vi havde booket kun med morgenmad,dette blev godt nok gjort til skamme, et lækkert hotel med dejligt morgenmad, vi spiste to gange aftensmad på hotel , den ene aften var der græsk aften, hold nu op det var hyggeligt samt lækkert mad, jeg vil sige kan man ik lide maden så er man selv skyld i det, da det byder på mange valg muligheder Der er underholdning hver aften, og der bydes på lidt af hvert både til unge og til den ældre genaration som mig. Lejligheden har ik så meget køkken ting, ej hellere koge muligheder, men kaffemaskine er der😃 2 værelse lejligheder har 2 værelser og et rum til køkken og spiserum, altan er ik så stor, og man skal sørger for at have mygge gå væk med Jeg havde min datter med på 16, og hun nød det, man skal bare være OB’s på der er mange småbørns familie på hotellet. Ixia har ik meget at byde på, men rigtigt mange spisesteder som er lækker , guldsmeden er billig, og er ærlig , går man over på den anden side af vejen kan mam komme på ture til lindos og mange andre, som er til at betale, ture med rejseselskab er for dyre syntes jeg. Er man frisk på en gå tur kan man gå til lalysion en tur på 3 km som byde på en del Skal man til Rhodos by tog vi en taxa 9 euro til poseidona , man skal bare aftale prisen inden man sætter sig i taxa, bestiller hotellet en taxa ind til buen skal man betale 12.30 euro , bussen gå lige til hotellet og koster ca 2 euro Fra lufthavnen til poseidona koster 20 euro Jeg vil stærkt anbefale dette hotel, personale hjælper med alt