Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9 ud af 10 baseret på 3 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,0 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mad og drikke
 
7,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,3 / 10
Service
 
9,0 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Poolen ved Orion houses
-

Bekræftet køb : 2021-09-19


8 ud af 10

+
Vi var heldige. Der var ikke mange gæster og derfor dejligt roligt, noget vi sætter pris på.
-
Vi tror værterne og personale har gjort alt, hvad der står i deres magt til at gøre opholdet så rart som muligt. Corona sætter sine spor hvilket ikke kan undgås.

Bekræftet køb : 2021-07-25


10 ud af 10

+
Dejlige grønne omgivelser med udsigt til to små bjerge.
-
Meget små detaljer: De kan nøjes med at skifte håndklæder, man har lagt på gulvet. Vi følte nogle gange, at deres bacon var næsten rå.

Bekræftet køb : 2021-07-14


7 ud af 10

+
Synes det var meget enkel/ trist ! og mørk lejlighed den info. Mangle jeg ? Vi spiste ikke på hotele, nød drikke vare og let måltid fra poool bar
-
Bedre beskrivelse af lejligheden samt at hotele lå 5km fra centrum, mindes ikke at havde læst om den afstand ?

Bekræftet køb : 2019-10-13


9 ud af 10

+
Receptionen var utrolig venlige.
-
Få fjernet den gøende hund. Vi havde en oplevelse af vores overbo s wc stoppede og det kom op af vores afløb i gulvet. Dårligt wifi.

Bekræftet køb : 2019-10-06


7 ud af 10

+
-
At poolen skal renset hver dag det blev den ikke i den uge vi var der

Bekræftet køb : 2019-09-29


10 ud af 10

+
Beliggenheden der var urtoligt stille og skønt, lige det vi søgte, og alligevel var vi jo tæt på liv musik og andre gæster, Orion vender vi gerne tilbage til.
-

Bekræftet køb : 2019-09-29


10 ud af 10

+
Roligt tilbagetrukket område. Fin morgenbuffet. Flink personale
-
Jeg ved ikke hvad I kan gøre ved gøende hunde hos naboen, men de var virkelig ireterende. Bedre havestole udenfor lejligheden.

Bekræftet køb : 2019-09-15


10 ud af 10

+
Roligt og afslappende pool og opholdsområde og meget venligt personale.
-
Betræk på sofaer beregnet til opredning, trænger til fornyelsen, det vil gære underværker.

Bekræftet køb : 2019-09-08


10 ud af 10

+
Dejlig stille hotel - dejligt at det er gjort til kun voksne, så man kan få fred og ro. Dejligt at pool området/haven er åbnet op, det giver meget mere ånderum. Dejlig personale, især stuepigen Donna og hendes mand/bestyrer. søde og rare mennesker
-
sige til unge mennesker, der booker Orion, i den tro at når der ikke er børn, så kan der festes, at det er meningen at der skal være stille og rolig i området. Det ved jeg at nogle af de andre selskaber gør på deres "kun voksne" hoteller Bordtennis bat og bolde der virker ;-)

Bekræftet køb : 2019-08-18


Der opstod en fejl ved indlæsning af anmeldelser.