Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,2 ud af 10 baseret på 17 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,2 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,2 / 10
Mad og drikke
 
7,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,3 / 10
Service
 
8,9 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
Personalet
-
Bedre mad, bedre indretning tihi

Bekræftet køb : 2023-07-19


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

76% af gæsterne anbefaler

270 bedømmelser
Meget godt
 
144
Godt
 
85
Middel
 
32
Mindre godt
 
6
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

18-09-2023

af thevegan17 Randers, Danmark

Super hyggeligt hotel med gid skiltning - dog med flyvninger indover

Rigtig hyggeligt hotel, fint til børnefamilier. Super service og søde, meget høflige ansatte. Lækker morgenmadsbuffet med tydelig skiltning ift gluten, laktose, vegetarisk og vegansk. Lækre ala carte muligheder, igen tydelig skiltet, der kan nydes i deres enormt hyggelige poolbar. Eneste minus er at fly flyver direkte indover hotellet fra ca 05 - 22/23 hver dag, men det betyder også at man kun er 5-6 km fra lufthavnen, hvilket bestemt også har sine plusser. 100 m til strand (sten) og få hundrede meter til stort supermarked med rigtig godt udvalg, plus lille købmand lige overfor.

 
18-08-2019

af jeppegam Hornslet, Danmark

Dejligt ophold!

Matoula Beach hotel er et dejligt lille hotel, som har en god beliggenhed. (5 km fra lufthavnen og 8 km fra Rhodos by.) Personalet er altid smilende og er meget hjælpsomme med diverse. Morgenmaden er fin og bliver fyldt op hele tiden, men der er ikke så meget forskelligt at vælge imellem. Rengøringen er helt i top! Der ligger 3 små supermarkeder tæt på og et stort 5-7 minutters gang fra hotellet. Ift. transport til Rhodos, tilbyder hotellet shuttlebus til 7 euro for en returbillet pr dag - man skal blot bestille dagen før. Dog kan den offentlige bus anbefaledes - den kører ca. Hver halve time, men det kan man ikke helt regne med. Det koster ca. 2,40 euro for en billet. Hotellet har en poolbar og en restaurant til med mad og drikke til fornuftige priser. Grundet placeringen tæt på lufthavnen, skal man vide at alle indflyvninger går ind over hotellet og det støjer en del. Nogen kan holde til det, andre ikke. Generelt er det en stor anbefaling herfra!

 
12-08-2019

af Curious36689123377

Behageligt hotel

Et godt hotel, der ligger tæt på lufthavnen, larmen fra flyene er ikke for alle, men man høre dem ikke på værelset. Prima aircondition der virkelig kan køle rummet ned. Glimrende morgenmad ikke kun til Englænderne.

 
22-05-2019

af Henrik D

Græsk perle

Super dejlig ophold på dette skønne familie ejet hotel.Her er der fred og ro skøn poolområde med masser af plads. Pænt og rent. Personalet er her for dig det kan man mærke lige så snart man kommer ind af døren.Vi havde et dejlig værelse på 2 sal med udsigt til pool og kunne se til .Tyrkiet kan varmt anbefale dette til andre. Vi kommer gerne igen 😎

 
17-09-2018

af lones741 Randers, Danmark

Dejligt ophold

All over er hotellet rigtig dejligt at være på. Der er nogle plusser og minusser Hotellet ligger dejligt tæt på stranden. Kun få minutters gang gennem nabo hotellets grund. Stranden er ik særligt charmerende. Det er sten strand og omgivelserne er slidte Der er mulighed for at leje lige stole til en alt for høj pris. 5 euro pr. Stol. Der er dage hvor bølgerne er meget høje og badning er umuligt. Men også dage hvor vandet er skønt med blidere bølger Afstanden til Rhodos by er efter vores mening alt for lang. 8 km. Det tager 20 min ca i bus. Bussen har afhang ca hver 20 min. Hotellet er behjælpelig med at finde ud af hvornår der er afgang. Området omkring hotellet er fredsommeligt. Der er var 10 min gang op til hoved vejen. Der er få restauranter i området. De er dyrere end inde i Rhodos by. Sikkert pga. Lavere konkurrence om kunderne. Til gengæld er der fredligt og der er ro til at nyde maden Hotellet er en lille perle. Få værelser og familiær stemning Hotellet er velholdt og renoveres tydeligt løbende Værelset vi havde var stort. Lyst og rart. Vi havde balkon med udsigt til stand. Rhodos by og et tag. Nr. 305. Personalet er rigtig rart og meget hjælpsomt. Familiær stemning Sengen var fast men af en god kvalitet God hoved pude. Mulighed for at bruge både lagen. Tyndt og tykt tæppe Aircon meget velfungerende Der er el kedel på værelset Rengøring dagligt. Omend lidt sent. Ofte først mellem 14-17. Morgen maden er meget gennemsnitlig og udvalget gennem ugen er ikke varieret Der er english og Continental morgen mad Efter få dage er det kedsommeligt Frokost kedelig og for dyr Spiste aftensmad fredag hvor der er græsk aften Maden var ikke særligt spændende. For kold og kedelig Derimod er den græske aften med græske dansere rigtig festlig og rar Kan klart anbefales at deltage i Kostede 19 euro for mad og underholdning Vi havde købt mini All inklusiv. Dvs. Lokale drikke varer fra 10-22 Vi blev skuffede over hvor lidt det indeholdte i forhold til andre steder Rød og hvis vin. Øl. Sodavand. 4 slags spiritus Meget begrænset mulighed i forhold til at lave det til drinks. Det var meget skuffende Pool og barområderne er super dejligt Masser af ligge stole. Ingen grund til at skynde sig at få en stol. Der er til alle. Og lidt til Poolen er flot. Lidt køligere end standen Meget kloret. Hvilket er knapt så rart. Alt i alt er matoula Beach rigtig rart. Et dejligt ophold