Bedømmelse af Dionysos

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,7 ud af 10 baseret på 419 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Service
 
8,7 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Store værelser og store balkoner Dejligt poolområde med mange solsenge
-
Brødrister i køkkenet

Bekræftet køb : 2019-10-20


5 ud af 10

+
Rengøring og service
-
Håndsprit i morgenbuffeen Generel opdatering af hotellet - virker slidt

Bekræftet køb : 2019-10-20


5 ud af 10

+
Poolområdet, som dog også bar præg af slitage ligesom resten af hotellet. Vi var havnet i en tidslomme fra 1971
-
Renovering af hotellet med obs på de outdatede farver

Bekræftet køb : 2019-10-20


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-20


10 ud af 10

+
God pool og imødekommende personale
-
Bedre senge, madrasserne er for hårde. Mere lys på værelset

Bekræftet køb : 2019-10-20


9 ud af 10

+
Plads og ro.
-
Røgfri zoner! Bedre madrasser

Bekræftet køb : 2019-10-20


9 ud af 10

+
Mange ting
-
Det ville være godt, hvis håndklæder til pool og strand kunne lejes. Det fylder utrolig meget i en kuffert.

Bekræftet køb : 2019-10-20


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-13


10 ud af 10

+
Det store pool område og de dejlige store altaner
-

Bekræftet køb : 2019-10-13


10 ud af 10

+
Det levede op til vor forventninger. Dejlig lejlighed - rengøringen perfekt.
-

Bekræftet køb : 2019-10-13


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

86% af gæsterne anbefaler

1193 bedømmelser
Meget godt
 
548
Godt
 
476
Middel
 
124
Mindre godt
 
29
Dårligt
 
16

5 nyeste bedømmelser

06-09-2020

Indlæg af Janus T

Middelt men flot, stort poolområde

Positivt: - Poolområdet - Flot service fra mange af de ansatte. - Store værelser. - Restaurant "Dionysos Grill". - Nemt at leje bil gennem hotellet (€46 for en Huyndai-i10 for én dag). - Mange solsenge ved poolen (I hvert fald i september måned). Negativt: - Elendig morgenmad. Ikke friskt, bakeoff, samme hver morgen, vand med bismag (postevand?), saftevand som appelsinjuice, røræg lavet på pulver og tør købe-chokoladekage. - Hård seng (men dejlig stor). - Restaurant Don Dionysos (Smagsløs, mexicansk mad). - Restaurant Maistro (Smagsløs, blandet mad). - Udsigten fra vores balkon (og alle dem i samme bygning som os) var høje træer. Værd at vide: - Ikke ret meget i lokalområdet. - Man bør leje bil/cykel, hvis man vil se andet end Rhodos by.

 
24-08-2020

Indlæg af Josephine5155

Udemærket hotel, men usædvanlig længe ventetid på madservering og indtjekning.

Jeg havde bestilt en afbudsrejse fra 16-23/8 sammen med min kæreste. Vi ankommer til hotellet med transfer fra lufthavnen, dette sammen med mindst femten andre par/ familier. (Blot til info kan det bedre betale sig at tage en taxi eller leje en bil). Dette skaber en enorm kø til indtjekning og vi ender med at stå i kø i en time for at få nøglen til væreslet. Dette fordi personalet i receptionen vælger at fortælle de samme ting, til hvert enkelt ved skranken i stedet for at komme med en fælles bedsked. Værelset er fint og der er ingen problemer med aircondition. Det skal dog nævnes at sengene er meget hårde. Vi havde til købt halvpension til opholdet. Morgenmaden bliver pga. Covid-19 serveret af tjenere, som kommer med maden hen til bordet. Man får primært det samme hver dag (brød, ost, pølse pålæg, frugt, en form for æg (røræg, spejlæg mm..). Vi oplevede nogle gange at vente 30 min. på at få maden selvom der var bestilt bord. Dette var lidt ærgerligt. OBS. man kan vælge at få frokost i stedet for aftensmad. Her skal man være opmærksom på at vise madkortet som det første. Vi oplevede en gang først at vise det, da vi fik drikkevarerne og så kunne ordren ikke laves om, så vi endte med at SKULLE betale for maden selvom det i teorien var betalt for. Om aftenen kunne man vælge i mellem tre resturanter. Alle servende udmærket mad, dog synes der at være en del forskel på mængden. Man kunne hver dag vælge en forret / salat, hovedret samt en dessert. Mæt bliver man dog. Som de fleste andre steder er der rift om sol sengene og man skal derfor gerne være oppe ved 9 tiden seneste. Personalet fjerner håndklæderne, hvis man ikke er der om morgenen, hvilket er super fint. Ros for det. Således er pladserne ikke blot reserverene til flok der først møder op kl. 12-13. Poolen er dejlig stor. Personalt fremstår venlige og samarbejdsvillige. Vi havde dog nogle uheldige oplevelser med ventetid og dårlig kommunikation, som gør at den samlede vurdering bliver 3/5.

 
01-08-2020

Indlæg af gittet2015 Rhodes, Grækenland

Skønt pool-område

Dionysos er et stort og meget familievenligt hotel med et velholdt og behageligt poolområde. Der er altid ledige liggestole, bar og flere brusere. Dog skal man selv medbringe håndklæder. Vores værelse var fint, med balkon, men ikke luksuriøst. Hotellet ligger i gåafstand til stranden - en stenstrand med dybt vand og store bølger. Stranden er ikke børneegnet. Fra hotellet kan man tage bus til Rhodos by (2 euro) eller gå langs kysten 5 km. Der er flere restauranter på hotellet, men udvalget af græske retter er ikke så stort. Der er en bod med pandekager og en med souvilaki. Der er underholdning (DJ, dans, tryllekunstner) flere aftener om ugen. Venligt personale.

 
18-08-2019

Indlæg af Mart80n Vejle, Danmark

Stort hotel med stort pool område

Vi havde booket en 1 vær. Lejlighed igennem Apollo Rejser. Værelset var kæmpe stort med stort badeværelse. Hotellet var rent og pænt og pool området var også dejlig stort og indbydende. Eneste minus var hotel personalet som ikke altid var særlig smilende og imødekommende.

 
17-07-2019

Indlæg af Gert J

Dejligt familiehotel

Det er virkeligt et dejligt og familievenligt hotel med mange gode faciliteter for enhver alder. Poolområdet er en oplevelse i sig selv, tror ikke jeg har været et sted med så dejligt og varieret en oplevelse. Personalet er fantastisk venlige og imødekommende, altid et smil og et hej på alle tide af døgnet. Værelserne er bare helt i top med rigelig plads og pænt inventar og godt vedligeholdt - rengøringsniveauet er bare i top. Morgenmaden er virkelig en skøn oplevelse, der er et stort og varieret udbud og noget for en hver smag, alt er veltillavet og i rigelig mængder - serveret i et dejligt og lyst lokale.