Dionysos

  • • Familievenligt
  • • Gåafstand til stranden
  • • Tilkøb halvpension

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

På lejlighedshotellet Dionysos kommer hele familien til at trives. Lejlighederne er rummelige, og ved det store poolområde er der godt med plads til at bad og leg. Hotellets restauranter serverer både internationale retter og græske specialiteter. Vil du prøve en taverne, så ligger centrum af Ixia kun få minutters gang væk.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-4 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder for 2-5 personer, heraf 1 barn. Dobbeltværelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Store værelser og store balkoner Dejligt poolområde med mange solsenge
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 250 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Det familievenlige hotel Dionysos ligger i hyggelige omgivelser og blot et par minutters gåafstand fra stranden i Ixia. Hotellet har en frodig have med et stort poolområde. Solstole og parasoller. Separat børnepool med saltvand. Ved poolen er der en poolbar.

Hotellet har en buffetrestaurant, Amvrosia, hvor morgenmaden serveres sam tre a la carte-restauranter; poolrestauranten Maistros med græske og internationale retter, Don Dionysos med mexicansk mad og en grillrestaurant. Pæn påklædning kræves under middagen og reservation er nødvendigt i a la carte-restauranterne. Enkel souvlaki-restaurant der er åben 09.00-18.00. To barer og en café. Aftenunderholdning flere aftener om ugen.

Gratis tennis, bordtennis, billard og minigolf. Gratis wifi på hele hotelområdet. Tv-rum. Legeplads. Til centrum er der ca. 500 m, og nærmeste supermarked ligger ca. 50 m fra hotellet. Til Rhodos by er der ca. 4 km.

Måltider

Lejligheder: Ingen. Morgenmadsbuffet eller halvpension mod tillæg. Dobbeltværelser: Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg.

Halvpension omfatter morgenmadsbuffet og middag i a la carte-restauranterne. Middag kan skiftes ud til frokost.

Værd at vide

Barnevogne/klapvogne skal opbevares i separat barnevognsrum (ved siden af receptionen) og må ikke medbringes på værelset.