Bedømmelse af Blue Horizon (Rhodos)

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,4 ud af 10 baseret på 84 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mad og drikke
 
7,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Service
 
8,3 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-20


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-13


1 ud af 10

+
alt
-

Bekræftet køb : 2019-10-06


8 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Lettere slidt på fællesarealer

Bekræftet køb : 2019-09-22


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-15


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-08


8 ud af 10

+
hotellets placering
-
fjern all inclusiv, begrund af tjenerne forskel behandling på dem, som betaler og dem som har betalt for maden. det ignorere nærmest en, når man kommer i restaurant .

Bekræftet køb : 2019-09-08


8 ud af 10

+
At det ligger på stranden.
-

Bekræftet køb : 2019-08-11


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-08-04


8 ud af 10

+
Vi var så heldige at blive opgraderet til en bungalow på stranden. Den var helt nyrenoveret, så det var over den forventede standard - tak for det
-
Det eneste er de larmende fly, som flyver indover hele tiden. I havde advaret på hjemmesiden, og der er jo ikke rigtigt noget at gøre ved det. Og så ville det være lækkert hvis god kaffe var en del af all inklusive pakken. Jeg drak ikke en dråbe alkohol, og spiser ikke kød (så jeg er en “billig” gæst) og havde sat meget pris på en cafe latte eller espresso i ny og næ uden ekstra omkostninger (kunne være et tilbud til all inklusive gæster evt til morgenmaden, som noget specielt (og kunne øge salget af all inklusive pakker - mange bor ser kun med morgenmad)

Bekræftet køb : 2019-08-04


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

73% af gæsterne anbefaler

440 bedømmelser
Meget godt
 
124
Godt
 
190
Middel
 
84
Mindre godt
 
32
Dårligt
 
10

5 nyeste bedømmelser

11-08-2019

Indlæg af Helle E Ishøj, Danmark

Flot hotel

Flot lækkert hotel med alt hvad hjertet begære. Maden var fantastisk vores værelse var lækkert og hele området var 5 stjerner værd...underholdning, pool området og restauranten var lækkert. Hver dag var menuen anderledes og fra flere forskellige lande og deres lækker rosevin dyrket lokalt var super

 
31-07-2019

Indlæg af anden43 Jægerspris, Danmark

Alt i alt et godt hotel.

Vi har haft en dejlig uge på Blue Horizon. Hotellet ligger med en fantastisk udsigt over poolen, et græsareal, stranden, det blå Middelhav og med Tyrkiet i baggrunden. Poolen og området omkring den, er dejligt og meget ren. Der mangler ikke liggestole. På græsarealet skal man leje liggestole, 3 euro, for at få lov til at ligge der. Man må ikke ligge på håndklæder? Velsagtens for ikke at gå glip af de 3 euro. Stranden er med rullesten et stykke ud i vandet. Det er en god ide at bruge badesko. Der bliver meget hurtigt dybt. Det er ikke børnevenligt, men dejligt for voksne. Værelset var udmærket. Det var som overalt på hotellet meget, meget rent. Sengene var gode. Der var køleskab der var fyldt op med øl, mærkesodavand og vand da vi kom. Og det blev fyldt op flere gange om ugen, måske fordi vi havde all inclusive. Der var også en tallerken med frisk frugt, en flaske vin og mulighed for at lave kaffe el. the. Air condition var rigtig god og wi fi ok. Badeværelset var noget bedaget. Der var badekar og bidet. Der var badekåber og tøfler. Altanen var rigtig god. Der var altid skygge et sted, uanset tidspunkt. Vi havde all inclusvie. Maden var udmærket. Der var forskellige temaer i løbet af ugen. Der var mange mennesker til morgenmad og aftensmad, men det var ikke svært at finde et bord til 4 og der var tilsyneladende ikke nogle af retterne man ”løb tør for”. Det var ærgerligt, at man ikke kunne sidde ude, under nogle parasoller fx, og spise. Jeg var skuffet over den forskel mht. udskænkning der blev gjort mellem all incluvice gæster og andre gæster. Jeg har fuld forståelse for, at man kun kan få lokalt producerede drikkevare, men der var gjort meget mere ud af drinksene til andre gæster. Man kunne fx heller ikke få kold kaffe? Og baren lukkede kl. 23 for a.i., men kl. 01 for andre gæster. Udvalget af snacks og is mellem måltiderne var også noget begrænset. Humøret hos personalet kunne måske være lidt højere. Alle var høflige og venlige, men højt humør var der langt imellem. Helt galt var det i pool baren, det var lige så opløftende som en samtale med bedemanden. Alt i alt en god ferie. Kommer vi tilbage? Jeg tror det ikke, der er mange smukke steder vi mangler at besøge. Antal stjerner? Jeg ville helst undgå at sætte stjerner på og lade beskrivelsen stå alene, men konceptet lægger op til stjerner. Så jeg vakler mellem tre og fire stjerner. Det bliver fire. Det var en dejlig ferie.

 
10-08-2018

Indlæg af Freedom57361 Odense, Danmark

Dejligt hotel ved strand og by

Vi har boet på dette ældre, men dejlige hotel. Personalet i restauranten og receptionen er meget venligt. Fin morgenbuffet. Udsigt over poolen og egen strand. Støj kan forekomme fra rengøringen og fly. Flere gode restauranter i nærheden.

 
16-07-2018

Indlæg af annemikkels Herning, Danmark

Ekstremt rent men larmende og uorganiseret personale og lufthavns overflyvninger.

Ekstremt rent, hvor rengøringspersonalet er dygtig og venligt. Men larmende og uorganiseret personale, dette gælder både restaurations, receptions og animatins personale. Restaurationen kunne ikke tilbyde bord til os alle. Vi rejse 8 sammen og spise kun sammen 3 gange i løbet af 14 måltider pga pladsmangel. Personalet råbte af folk, hvis der ikke var plads og bad dem spise andetsted på trods af halvpension. Animationsteamet holdet deres egen fest, hvor gæsterne skulle blande sig uden om. Der er mamge lufthavns overflyvninger, og flyene er meget tæt på. Det blev for meget for mig, og jeg har sommerhus ved siden af en af dks travleste lufthavne.

 
05-07-2018

Indlæg af Helle L Skive, Denmark

Super lækkert hotel med rigtig god beliggenhed

Vi havde en super lækkert værelse og rigtig god service, hotellet ligge en i skønt område med flere gode spisesteder og butikker. Der er ca 8 km til Rhodos by, så kan man lide at gå er det en rigtig skøn tur.