Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,8 ud af 10 baseret på 114 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,8 / 10
Rengøring
 
8,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
6,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,2 / 10
Service
 
8,1 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
Der var rent og pænt, utrolig søde og venlige tjenere og rengørings personale. Lækkert og godt mad
-
Et af vores værelser havde en halvlandenmands seng😞 vi prøvede fluks at få byttet, uden held. Hver gang vi henvendte os, fik vi at vide at vi skulle henvende os til aften, så morgen, og så eftermiddag receptionisten. Efter to dage lykkedes det os at få et værelse med to enkle senge🤗 og så ved siden at vores andet værelse🤗 Forstår ikke, hvorfor vi fra starten ikke havde fået to værelser ved siden af hinanden, underligt🤔 Vi prøvede efter første nat og flere efterfølgende gange at få to værelser en andet sted, end lige ud til vejen, for der var MEGA støj fra vejen 24/7, det lykkedes os ikke😞😞 så det blev en ferie med konstant stress på grund af larmen fra vejen

Bekræftet køb : 2022-10-17


8 ud af 10

+
Beliggenheden
-

Bekræftet køb : 2022-10-03


7 ud af 10

+
alles ok til prisen
-

Bekræftet køb : 2022-10-03


7 ud af 10

+
Udsigten
-
Maden var ikke ret god og Poolen var ret beskidt.

Bekræftet køb : 2022-10-02


5 ud af 10

+
Poolen
-
man skulle selv bede om informationer om alt omkring hotellet. Servicen i receptionen var absolut ikke god.

Bekræftet køb : 2022-09-26


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-08-29


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-08-22


10 ud af 10

+
Fleksibiliteten, placering imødekommende personale
-

Bekræftet køb : 2022-08-15


7 ud af 10

+
Pool området
-

Bekræftet køb : 2022-08-07


7 ud af 10

+
At man ikke skulle slås om plads ved poolen
-

Bekræftet køb : 2022-07-31


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

63% af gæsterne anbefaler

1467 bedømmelser
Meget godt
 
541
Godt
 
486
Middel
 
280
Mindre godt
 
101
Dårligt
 
59

5 nyeste bedømmelser

29-09-2022

af 652prebenl København, Danmark

Venligt og hjælpsom Personale

Super godt 4 stjernet hotel til prisen, maden er god, der er noget for en hver. Det eneste lille minus var, at kvaliteten på nogle af drikkevarerne var af for dårlig kvalitet. Venligt og hjælpsom Personale Kommer gerne igen :-)

 
19-07-2022

af 561miel

2 voksne og 1 barn på 1 år

Overordnet fin oplevelse men nogle ting som godt kunne ændres på Dårlig wifi på stort set hele hotellet Meget glatte fliser i badet direkte farlige når de blev våde ! Der manglede opbevaring på bad/toilet det ville være en god ide at hotellet satte filtdutter under møblerne så de ikke larmer når rengøringen trækker dem over gulv hver dag og meget støjende . Der var for få solstole ved poolen, Der var meget sjællendt nogle ledige efter kl 10 . Og så kunne der godt blive lavet bedre snacks i pool baren i løbet af dagen. Til prisen er det okay men har været på all inklusive hoteller til samme pris men med lidt bedre standarter Personalet kan man ikke sætte en finger på de er meget elskværdige hele vejen rundt

 
11-06-2022

af metteb977

Dejligt hotel

Vi har været en flok på 9 voksne afsted i uge 23, skøn stor pool med tilhørende aktiviteter man kan deltage i hvis man har lyst, parasoller står fast så de ikke kan flyttes hvilket jeg synes er et plus så der ikke er parasol "tyveri". På den anden side af hotellet er der en mindre pool som står lidt hen i forhold til, kan ses ved omkring liggende blade og andre små ting, men der er dejlig roligt. Maden er rigtig god taget All. Incl i betragtning. Pizza, pasta bolognese, pomfritter er fast inventar, udover det har de forskellig tema hver aften, vi har haft spansk, mexicansk og Thai tema blandt andet. Rengøringen er der ikke noget i vejen med. Sødt personale, lidt larm fra vejen, men ikke værre end forventeligt. Nemt at få taxa eller bus ind til byen, da det foregår lige ude foran døren.

 
06-03-2022

af felinosh Lund, Sverige

fint hotel med god betjening

og underholdning uden for hotellet, bus forbindelser til Rhodos by, og fine restauranter i nærheden. Mange forskellige nationer, mest hollændere.Kan være varmt i august 35 grader. Klinaanlægget kunne ikke helt køledet ned.

 
08-08-2021

af kimemanuelsimonsen Ringsted, Danmark

Godt hotel

Vi har haft en ugen ophold fra 31/07-07/08-2021 Hotellet: ligger ca 4 km fra Rhodos by som er nemt at komme med bus eller taxa. Hotellet: er pænt og rent. Værelser: nyere og pænt inventar, aircondition virkede godt og støjsvag. God restaurant: Dug på borde var altid pæne eller skiftet, alt personale gik med bundbind, Personalet var hele tiden omkring en til afrydning eller servicer, kniv og gafler var pakket i en pose med en serviet samt salt og peber, skeer var i poser. Pool: Lille + stort pool område med mange parasoller og gode liggestole. Den store pool ligger med havudsigt. Poolmand var rigtig god, han havde overblikket, gik og ryddede op, stor tålmodighed, tog sig af folk som kom til skade. Negativt: all inclusive, der serveres kun lokalt vand ikke på flaske som vi ellers forventede når rejse rejsebureauer fraråder at drikke det lokale vand. Oplevelse ved Poolen: Først på ugen var vi ved poolen og der kommer nogle andre gæster, men alle liggestole er besat, nogle kun med håndklæder så de går hen og spørger Poolmanden ( Chris tror jeg han hedder) Om han kan hjælpe. Poolmanden har lagt mærke til at der er nogle stole hvor der ligger håndklæder på men ikke bliver brugt i timevis. Han spørger nogen gæster der ligger ved siden, af om de har set om stolene bliver brugt og det kan de bekræfte at det gør de ikke ( heller ikke i dag for dagen før lå de samme håndklæder i timevis fra samme folk uden at blive brugt) Så pool manden giver stolene til dem der gerne vil bruge dem. Lidt senere kommer en mand der bare har lagt håndklæderne og kan se ”hans” stol er væk og det bliver han sur over Fra middag og indtil poolområdet lukker om aftenen den dag, ser jeg den sure mand hele tiden være efter poolmanden og overfuse han. Flot at poolmanden håndterede den aggressive mand på en pæn måde og med stor tålmodighed.