Avra Beach

  • • Skøn strandbeliggenhed
  • • All Inclusive-hotel
  • • Børnevenligt

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Avra Beach er et børnevenligt All Inclusive-hotel med skøn strandbeliggenhed i Ixia. Hotellet tilbyder et dejligt poolområde med separat børnepool i frodige omgivelser med smuk udsigt over havet.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer. Familie-værelser superior for 2-4 personer. Superior-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

All inklusive levede op til mine forventninger
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Avra Beach har et dejligt poolområde med solstole og parasoller. Hotellet har eget strandområde. Gratis håndklædeservice med udskiftning af strandhåndklæder 2 gange om ugen. Solstole og parasoller er gratis ved både pool og strand. Strandbar.

På hotellet findes der en buffetrestaurant, en taverne der tilbyder retter som souvlaki og gyros samt et pizzeria. Bar.

Gratis wifi. Hotellet er beliggende centralt i byen Ixia direkte ned til en lille stenstrand, adgang via en trappe. I området omkring hotellet er der flere gode indkøbsmuligheder, hyggelige restauranter og barer. Til Ialyssos er der ca. 2 km og til Rhodos by ca. 6 km, hertil kører jævnligt lokale busser. Periodisk støj fra flytrafik må påregnes.

Måltider

All Inclusive indgår.

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet kl. 07.00-09.30
  • Snacks, is, kaffe og kage kl. 10.00-24.00
  • Frokostbuffet kl. 12.30-14.30
  • Frokost (gyros, souvlaki, hamburgere mm.) på tavernen, kl. 10.00-18.00
  • Frokost i pizzeriaet, kl. 10.00-18.00
  • Middagsbuffet kl. 19.00-21.30
  • Forfriskninger, øl, vin, lokale drikkevarer og mineralvand ad libitum via poolbaren, kl. 10.00-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til afrejse.

Værd at vide

Der er kun elevator i hovedbygningen. Om aftenen er der underholdning for store og små, hvilket kan virke forstyrrende i visse værelser.

Alle hoteller i Ialyssos & Ixia

Villas Duc

Hotel Villas Duc tilbyder lejligheder i gåafstand til både havet og Ialyssos centrum. Hotellet er elsket af sine gæster for sin rolige atmosfære og sit frodige poolområde.

Poseidonia

Hotel Poseidonia passer specielt godt til børnefamilier. Her er 2 børnepools, legeplads og mulighed for at tilkøbe All Inclusive. Hotellet ligger centralt og nær stranden, men atmosfæren på hotelområdet er rolig. Hotellet er populært på grund af den personlige service, sine pools og beliggenheden.

Blue Horizon (Rhodos)

Hotel Blue Horizon ligger lige ved stranden i Ialyssos på Rhodos' vestkyst. Hotellet har en stor have og et hyggeligt poolområde. Du kan vælge mellem at bo i hovedbygningen eller i de bungalow-lignende bygninger i haven.

Atrium Platinum

Velkommen til fine hotel Atrium Platinum i Ixia. Her venter en luksuriøs ferieoplevelse med skønne pools, gode gourmetrestauranter og Rhodos største spa. Er du ude efter det lille ekstra, anbefaler vi, at du booker en junior-suite eller et deluxe-værelse med privat pool.

Belair Beach

Belair Beach byder velkommen med en familiær atmosfære og et stort pool og pænt poolområde med børnepools og udsigt over havet. Med sin centrale beliggenhed i Ixia bor du både nær på shopping og restauranter langs med strandgaden. Der er mulighed for at tilkøbe halvpension eller All Inclusive.

Rhodes Bay

Rhodes Bay er et dejligt 5-stjernet hotel med et smukt poolområde i frodige omgivelser ved stranden i Ixia. Her findes flere gode restauranter, et godt fitnessrum og en af Rhodos' største spa.

Sirene

På All Inclusive-hotellet Sirene trives både par og familier med lidt ældre børn. Hotellet ligger i en frodig have lige ved rullestensstranden i udkanten af Ixia. Her findes en mindre pool med børnesektion, og flere aftener om ugen er der livemusik. Hotellet ligger nær forlystelser, kultur og restauranter i Rhodos by.

Rodos Palace

Rodos Palace er et børnevenligt hotel med både børnepool, legeplads og aktiviteter. Hotellet består af to områder; hovedbygningen og områder som kaldes Garden Wing. Der er flere faciliteter, og stranden ligger lige i nærheden.

Sun Beach Resort

Hotel Sun Beach Resort på Rhodos byder hele familien velkommen. Hotellet ligger lige ved stranden i hjertet af Ialyssos, og de smukke haver strækker sig helt ned til havet. Der er flere pools, både for store og små, restauranter med varierede menuer og sjove aktiviteter for alle aldre, såsom tennis, beachvolley og minidisco. Byen Ialyssos er charmerende græsk, og hvis du vil udforske Rhodos, tager den lokale bus dig let derhen.

Orion (Rhodos)

På det 4-stjernede hotel Orion bor du i lejlighed i rolige omgivelser med gåafstand til både centrum og havet. På hotellet findes et fredeligt poolområde, og du kan benytte faciliteterne på søsterhotellet Poseidonia.

Cook's Club Ialyssos Rhodes

Cook's Club Ialyssos Rhodes - tænk på luksuriøs minimalistisk æstetik med en moderne, urban atmosfære, og du er der! Det er det perfekte hotel på Rhodos for dig, der rejser uden børn og ønsker at bo på et lækkert hotel med DJ's der spiller skøn musik, og hvor god mad og flotte cocktails er i fokus.